Jump to content

joseph27

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About joseph27

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joseph27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. alias007 arkadaşım, bu webcam örümcek böcek uğurböceği gibi isimlerle geçmiş türkçe sitelere marka ismi diye sormuşsun RAİN diye yazmıştım hatta baran komputerden sor diye öneren arkadaşımın tavsiyesini de daha önce yaptığım halde firmanın yetkilisinin de evet o driveri daha öncede çok soran oldu eğer bulabilirseniz bize de adresini verirseniz sevinirim cevabını aldım ! EXE dosyalarını güncelleştirmeyi de denedim ama nafile devid.info.tr yi de denemiştim ben buradaki siz uzman üstadların gerçekten köklü bir çözümü bildiğinizi düşündüğümden bu konuyu sordum yoksa şu paralı driver update proğramlarıyla taradığımda proğram arşivlerinde sözkonusu driverin olduğunu söylüyor ama driverin ismiyle ilgili küçük bir ipucu verse onu ne yapar eder bulurum da eşdeğer driverin ne olduğu da meçhul işime yarar bir şey bulamasam da bu konuda zaman ayırmış birşeyler yazmışsınız Hepinize teşekkür eder kalbi saygılar sunarım.
  2. alias007 arkadaşım, bu webcam örümcek böcek uğurböceği gibi isimlerle geçmiş türkçe sitelere marka ismi diye sormuşsun RAİN diye yazmıştım hatta baran komputerden sor diye öneren arkadaşımın tavsiyesini de daha önce yaptığım halde firmanın yetkilisinin de evet o driveri daha öncede çok soran oldu eğer bulabilirseniz bize de adresini verirseniz sevinirim cevabını aldım ! EXE dosyalarını güncelleştirmeyi de denedim ama nafile devid.info.tr yi de denemiştim ben buradaki siz uzman üstadların gerçekten köklü bir çözümü bildiğinizi düşündüğümden bu konuyu sordum yoksa şu paralı driver update proğramlarıyla taradığımda proğram arşivlerinde sözkonusu driverin olduğunu söylüyor ama driverin ismiyle ilgili küçük bir ipucu verse onu ne yapar eder bulurum da eşdeğer driverin ne olduğu da meçhul işime yarar bir şey bulamasam da bu konuda zaman ayırmış birşeyler yazmışsınız Hepinize teşekkür eder kalbi saygılar sunarım.
  3. Arkadaşlar, RAiN WEB CAM DC 112x (uğurböceği)kullanıyordum işletim sistemini Win7 64bit'e terfi ettirdim. O andan itibaren webcam çalışmaz oldu ne yaptıysam nafile. Rain artık benim için oldu PAiN, lütfen bana bu konuda yardımcı olun Bu cameranın 64bit driveri varmı veya nereden indirebilirim bu konuda yardımcı olabilecek üstatların yardımını bekliyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...