Jump to content

Biterphobia

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İzmir
  • Tasarım

Recent Profile Visitors

901 profile views

Biterphobia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kullanmayı bilmiyorlar o zaman cihaza birşey demesinler. Şuana kadar bir sürü kişide var sorun olsa ondanda olurdu.
  2. Görev Yöneticisinden belleği silmeyi denedinizmi. Ben şuana kadar kastığını görmedim. 
  3. Nokia 920 derken Nokia Lumia 920 dediniz sanırım. Nokia Lumia 920 güzel bir telefon, para verilebilir ama daha market vb. konularda tam oturmuş bir işletim sistemi kullanmıyor.   iPhone 5 güzel bir telefon. Ama 4s'ten farklı ekran büyüklüğü ve bir kaç değişiklik. Ben iPhone 5'i açıkcası beğenmedim. Onun yerine 4s alabilirsin. Türkiye'ye gelince fiyatıda pahalı olur.   Benim tavsiyem Samsung Galaxy SIII veyada Note 2 alman. Bence 2side bayağı güzel telefonlar. Özellikleri filanda iyi. Ekran senin için sorun yaratırsa onu bilemem.
  4. Tnctr logosu sadece bendemi gözükmüyor?

    1. Show previous comments  1 more
    2. Cyph3r

      Cyph3r

      adblock engelliyormuş

    3. casira

      casira

      Ama eskiden olmuyordu.Engellemiyordu.

    4. Biterphobia

      Biterphobia

      Teşekkürler.

  5. Merhaba arkadaşlar USB belleğime virus girdi sanırım mesela bi klasor var onu açtığımda içinde aynı klasörün adında uygulama dosyası var. USB'yi açtığımda New Folder diye uygulama dosyası var. Ve silinmiyor usbyide biçimlendiremiyorum.
  6. Fanı filan herşeyi temizledim. Düzelmiyor. Videoları tam ekran bile açamıyorum.
  7. Casper dediklerini yaptım ama olmadı. En sonunda format attım hala aynı.
  8. Merhaba arkadaşlar son 1 aydır bilgisayarım yavaşladı. Örnek verecek olursam. - Eskiden Windows 7 kasmıyordu (x86) artık kasmaya başladı. Halbuki eskiden Win 8 bile kasmıyordu. - Windows XP kasmaya başladı. - Yüklediğim bütün oyunlarda kasmalar - takılmalar oluyor. Minecraft bile kasıyor. Arkadaşlar bilgisayarıma nolmuş olabilir? AVG ve Malwarebytes ile tarattım bir şey yok. [i][b]Yardımlarınızı bekliyorum![/b][/i]
  9. Evet arkadaşlar sorunum başlıkta belli. Format atılmış dosyaları nasıl geriye alırım?
  10. En sonunda sürüm güncellendi :)

  11. Merhaba arkadaşlar biraz önce birşeyler oldu bilgisayarıma ilk mp3lerden ses gelmedi youtubeu açtım ses iki katı ve çok kötü bi şekilde geldi. Bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer Chrome'a birşeyler oldu örneğin Facebook'a girdim E-postamı ve şifremi yazdım giriş yapa basınca sayfa hata verdi. Bi tanede gom player ile ilgili hata verdi. Şuan birşey yok ortada. Bilgisayarıma ne olmuş olabilir?
  12. Merhaba arkadaşlar Youtube'da herhangi bir video izlerken aniden duruyor play tuşuna bastığım zaman da ilerlemiyor öyle kalıyor. Nedeni nedir?
  13. Merhaba arkadaşlar, uydu alıcımızda Turksat 3A - Sirius vb. uydular vardı. Bunlar yerine Turksat 1C ve Sirius yine gelmiş fakat Siriustaki hiçbir kanal açılmıyor ve 3A'daki çoğu kanal 1C'de yok. Sanırım kurcalanmış. Ne yapabilirim?
×
×
  • Create New...