Jump to content

elegayye

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About elegayye

İletişim Bilgileri

  • Skype
    byp0l4t[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male
  • Türkiye
  • Pc yazılım elektrik elektronik yüzme vs..

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

elegayye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Baya bi araştırdım sonunda buldum \n satır başlarını ifade ediyormuş. text = RichText.GetText("RichText1", false); String.Replace(text, "\n", "%s", false);
  2. Page properties-->Script-->On Show kısmına; CheckBox.SetChecked("CheckBox1", true); CheckBox1 yazan yere chexboxunun adını yazman yeterli.
  3. Merhabalar. Uğraştığım projemde richtext objesi kullanıyorum. Richtext içeriğindeki yazıların her bir satırına %s yazdırmak istiyorum. Örnek verecek olursam;   Richtext içeriği; Satır Satır Satır Satır Butona bastığımda değişen kodlar; %sSatır %sSatır %sSatır %sSatır Uğraştım fakat beceremedim desem yeridir.   Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  4. Teşekkürler fakat ams 8'de çalışmıyor 7'de çalışıyor galiba ?
  5. Merhaba buradaki sitede serial port action plugini var fakat üye oldum ve indiremedim indirebilen varsa yardım edebilir mi?
  6. Merhaba arkadaşlar bir önceki sorunumda DivaneTR yardımları için teşekkür ediyorum.. Şimdi sorunum şu bir butona bastıgımda paragrafın yada inputun içindeki cümlelerin harflerinin arasına belirlediğim kodu koydurtmak istiyorum.. Örnek verecek olursam şöyle inputun içeriği = ali topu at Belirledigim kod = %nul% Belirlediğim kodu harflerin arasına yazdırma butonuna tıklayınca = [color=#ff0000]a[/color]%nul%[color=#ff0000]l[/color]%nul%[color=#ff0000]i[/color]%nul% [color=#ff0000]t[/color]%nul%[color=#ff0000]o[/color]%nul%[color=#ff0000]p[/color]%nul%[color=#ff0000]u[/color]%nul% [color=#ff0000]a[/color]%nul%[color=#ff0000]t[/color]%nul% böyle bir işleve ihtiyacım var ams'de ileri derecede bilgim yok şimdiden teşekkürler..
  7. Merhaba arkadaşlar bir sorunum var işin içinden birtürlü çıkamadım şimdi butona tıklayınca filebrowse açılıyor ordan .exe dosyamı seçince inputa bulunduğu dizini yazdırıyor ben istiyorumki inputa bulunduğu dizin değilde dosyanın ismi çıksın yani C:\windows\dosya.exe değilde direk dosya.exe çıkmasını istiyorum inputa nasıl yapabilirim kodlar aşağıda saygılar.. filePath = Dialog.FileBrowse(true, "Hedef dosyayi sec", _DesktopFolder, "Exe dosyasi (*.exe)|*.exe|", "", "dat", false, false); if (filePath[1] ~= "CANCEL") then shortName = File.GetShortName(filePath[1]); Input.SetText("Input1", shortName); end
×
×
  • Create New...