Jump to content

CTIRTIR

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CTIRTIR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Flash ı aktif etmeme gerek bile yokki F12 Komutuyla Usb Belleği Seçip Başlatıyorum.  :mellow: İDE Olarak felanda denedim sata yüzünden görmüyordur dedim olmadı valla yokmu bunun bi çaresi ? :/ Sorunsuz Bir Windows 7 Varmıdır USB İle Stabil Çalışan Varsa Onu İndireyim ? 64 bit ?
  2. Arkadaşlar Wİndows 7 Usb Kalıbımı Oluşturuyorum Hiçbir Sıkıntı Yok Denemediğim Program Kalmadı Gerçi Bi Şekilde Yaptım Diskpart... Windows USB Toll Vs. Bunları Deneyip Bi Şekilde Kalubu Olurşturdum sorun yok boot ekranına geliyorum usb belleğimi seçiyorum win 7 kurulum felan filan herşey güzel tam şimdi kur u tıklıyorum sürücü bulunamadı hatası alıyorum gözat kısmında seçmediğim disk kalmadı yinede olmuyor bu ekranı geçemiyorum acaba sorunun bi çözümü varmıdır ???
  3. <%=Replace((Recordset.Fields.Item("Not").Value), Chr(13), "<br>")%> Arkadaşlar Veri Tabanından Gelen Yazılarımda Satır Atlamaları Olmadığı İçin Bu Kodu Kullanmak Zorunda KALDIM Ama Hata Veriyor. Aldığım Hata: Microsoft VBScript çal&yacute;&thorn;ma hatas&yacute; hata '800a01a8' Nesne gerekli: '' /1/index.asp, sat�r 69 Sizce Sorun Nerde ?
  4. Veriler.mdb Dosyasını Vede Yönetim Panelini Bir üste Attım yani klasörden çıkardım çalışıo takır takır yhaw neden böle bişi oluyor anlamadım ben arkadaşlar yani ben klasör halinde çalışamicakmıyım hiç yoksa bu benim hostumdan kaynaklanan bir problemmi ?
  5. Yokmu Yardım Edecek..... ???????????? Arkadaşlar Biriniz YARDIMCI Olun Plaseeee!
  6. Connection Kısmında tescil.asp Dosyasındamı Bi Hata Veya geçerli bir yol deðil. Set Recordset1_cmd = Server.CreateObject ("ADODB.Command") HATA BURASI-----Recordset1_cmd.ActiveConnection = MM_tescil_STRING Recordset1_cmd.CommandText = "SELECT * FROM ana" Recordset1_cmd.Prepared = true Yolun doðru yazýldýðýndan ve dosyanýn bulunduðu sunucuya baðlý olduðunuzdan emin olun. Hatası Alıyorum SERVERDA AMA Site İçin Yaptığım Yönetim Panelim Çalışıo..... <% ' FileName="Connection_odbc_conn_dsn.htm" ' Type="ADO" ' DesigntimeType="ADO" ' HTTP="false" ' Catalog="" ' Schema="" 'Dim MM_tescil_STRING 'MM_tescil_STRING = "dsn=markam;" Dim MM_tescil_STRING MM_tescil_STRING = "Provider=Microsoft.Jet.Oledb.4.0; data Source=" & Server.MapPath("../yonetim/veriler.mdb") %> Ayrıca SERVER Da Değilde Localhostta Çalıştırdığımda Kullanılan KOD Bu Bu Kod İle Sorunsuz Çalıştırıorum Her Şeyi.... Ama SERVERDA SAPITIO.... Dim MM_tescil_STRING MM_tescil_STRING = "dsn=markam;"
  7. Dediğin Şekilde Yaptım Herhangi Bi Değişiklik Yapmadı Daha Detaylı Yardım Edebilirmisin Sitem Çalışmıo :/
  8. Microsoft JET Database Engine error '80004005' Could not find file 'D:\home\markatesciltpe.com\httpdocs\yönetim\veriler.mdb'. /yönetim/Index.asp, line 9 Serverda Aldığım Hata Budur Line 9 Satırı Aşşağıdaki Gibidir Bütün Yazma İzinleri Açılmıştır. Set indexrs_cmd = Server.CreateObject ("ADODB.Command") indexrs_cmd.ActiveConnection = MM_veriler_STRING indexrs_cmd.CommandText = "SELECT * FROM uyeler" indexrs_cmd.Prepared = true
  9. HTTP 401,2 - Yetki yok: Sunucu yapılandırması nedeniyle oturum açılamadı Internet Information Services Arkadaşlar Dreamwawer'da Yaptığım asp Sitesini Aleme Gönderip Bakmak İstediğimde Bana Kullanıcı Adı ve Şifre Soruyor ve iptal diorum sonra bu hatayıı alıyorum sorun için bana çözüm verirseniz sevinirim Saygılar.....
  10. kardeş biraz daha açıklayıcı olsan bu arada format atarken ekranda bi aksiyon yok takır takır çalışıo ama sisteme gelince iş mallaşıo
  11. Arkadaşlar Öncelikle Herkeze Merhaba Benim Sorunum Ekran Kartından Büyük İhtimal Ama Eminde Değilim Tam Olarak Windows7 De Kurulum Sonrası Siyah Ekran Alıodum Ve Ekran Ölece Kalıodu Şimdi ise Win xp Yükledim Ekran Kartımı Yüklediğim Zman Hiçbişeyin Değişömediğini Gördüm Ve Ekranım Sanki Bi Titreme Yapıo Göz Bozarcasına Sizce Sorun Nedir.
  12. Arkadaşım Denedim Hepsini Akla Gelebilecek Herşeyi Denedim Hatta Donanımsal Bi Olay Var Bilgi Sahibi OLAN Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim.
  13. Merhaba Arkadaşlar. Benim Yaşadığım Problem İse Siyah Ekran Ve İmleç Windows 7 Kurulum Cd Sini Pc Ye Yerleştirdikten SOnra Kurulum İşlemlerini Adım Adım İzliorum Kurum Tam Anlamıyla Bittikten Sonra Bir Reset Çekio Bilgiğiniz Gibi Sonradan Windows 7 Hazırlanıyor Bölümüne Geliyor Ve Bir Süre Bekledikten Sonra Ekranımda Siyah Bir Ekran Ve Sol Üst Köşede İmleç Beliriyor Ve Bu Şekilde Sabaha Kadar Kalıyor Hiçbir Değişiklik Olmadan Sizce Sorun Nerede Bana Yardımcı Olursanız Cidden Çok Sevinirim Bilgisayarım ölece Yatıo.
×
×
  • Create New...