Jump to content

denizlihero

Üye
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by denizlihero

  1. Arkadaşlar dün bilgisayar için snopy oyun konsolu aldım ve pes 13 e girdiğimde kol takılıp duruyor . oyunu tekrar yükledim olmadı format attım yine aynı hatayı veriyor lütfen acil yardım edermisiniz ?

  2. Arkadaşlar ben flash belleğimdeki bazı dosyaları gizlemek yada şifrelemek istiyorum bana program önerebilirmisiniz . winrar olmaz ama portable voult programı var ama keyi ni bulamıyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz ?
  3. ARKADAŞLAR BENİM LAPTOBUM VAR BEN BUNA DERS ÇALIŞMAK AMAÇLI BİR CD TAKIYORUM CD ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA BİLGİSAYAR DONUYOR VE RESET ATMAK ZORUNDA KALIYORUM TEKRAR BAŞKA CD TAKIYORUM YİNE DONUYOR NEDENİ NE OLABİLİR . BEN FORMAT ATTIM YİNE SORUN DEVAM ETMEKTE . İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM .
  4. ARKADAŞLAR BENİM PPT DOSYAM VAR İÇİNDE VİDEO + MÜZİK VAR ONLARSIZ 2 MB FAKAT ONLARI İÇİNE GÖMEMİYORUM YADA GÖMÜNCE ÇOK MB YE YÜKSELİYOR Bİ YARDIM LÜTFEN ..


    [warning][color="#000000"][b]DİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin " Caps Lock " Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.[/b][/color][/warning]
×
×
  • Create New...