Jump to content

denizlihero

Üye
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by denizlihero

  1. hayır vermiyor ben oyun oynayabiliryorum ancak arada usb çıkıp tekrar giriyor bu arada hafif bir oyunda donma oluyor
  2. başka bir oyunum yokta 2 tane ayrı ayrı kol aldım 2 sindede aynısını veriyor ben bilgisayardan kaynaklandıgını düşünmüştüm 
  3. Arkadaşlar dün bilgisayar için snopy oyun konsolu aldım ve pes 13 e girdiğimde kol takılıp duruyor . oyunu tekrar yükledim olmadı format attım yine aynı hatayı veriyor lütfen acil yardım edermisiniz ?
  4. arkadaşlar benim uzun bir videom var bunu kescem ses eklicem böyle özellikleri olan program söylermisiniz ?
  5. Arkadaşlar benim 10 gb lik dosyam var ben bunu 5 ayrı bölüme winrar ile ayırarak cd ye yazdırmak istiyorum. ayrıca şifrede konulcak . yardımlarınızı bekliyorum
  6. Arkadalar ben flash belleğimi 2 veya daha fazla bölme ye parçalamak istiyorum bir program yada uygulama varsa yardımcı olurmusunuz ?
  7. Arkadaşlar ben flash belleğimdeki bazı dosyaları gizlemek yada şifrelemek istiyorum bana program önerebilirmisiniz . winrar olmaz ama portable voult programı var ama keyi ni bulamıyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz ?
  8. Arkadaşlar benim tüm xp işletim sistemlerinde oturum şifrelerini kırmam lazım bana program ile kırılabilen bir program önerebilirmisiniz ?
  9. Kardeşim çok teşekkür ederim inş. geldiğinde görüşürüz denizliye
  10. benim win7 ama bana her türlü işletim sistemini kırmak için lazımdı .
  11. Arkadaşlar bana acil oturum şifresi kırma programı lazım lütfen ben bilgisayara giremiyorum bana sadece program ile girecek yöntem lazım . İlginize teşekkürler
  12. KEsin wireless hatasıdır driverı tekrar kur kurulu deme ..
  13. Nasıl yapacağımı anlatırsan cok sevinirim zahmet olmassa ?
  14. Arkadaşlar hard disk çöktüde bn USB den çalışan mini xp yada başka programlar istiyorum yardımlarınız olursa sevinirim teşekkürler.
  15. Ne alaka ben sana yardım amaçlı söylüyorum bide araştırma yap demek kötü bişeyse bilmiyorum artık
  16. Türkçemizde gömme diye bir sözcük kullanımını yanlıs anlamıssın sn ilk onu ögren bide buraya yazcağına az araştırma yap internette çoğu yerde yayınlanmaktadır .
  17. Arkadaşım ekle seceneginden nesneyi seciyorsun ordan ortam yürütücüsünü seciyorsun ve istediğin müziği ekleyebiliyorsun (gömmüyorsun yerine -ekliyorsun)
  18. yok cdyi başka bilgisayara takıyoum calısıo benimkine takınca calısmıyor
  19. WİNRAR DAN BAŞKA BİR ÇÖZÜM YOKMU ?
  20. ARKADAŞLAR BENİM LAPTOBUM VAR BEN BUNA DERS ÇALIŞMAK AMAÇLI BİR CD TAKIYORUM CD ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA BİLGİSAYAR DONUYOR VE RESET ATMAK ZORUNDA KALIYORUM TEKRAR BAŞKA CD TAKIYORUM YİNE DONUYOR NEDENİ NE OLABİLİR . BEN FORMAT ATTIM YİNE SORUN DEVAM ETMEKTE . İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM .
  21. arkadaşlar otomatik tüm crackları şifreleyen program yokmu ? [b]Akozdem!R[/b] -> Hiçbir anlam çıkaramadım.
  22. ARKADAŞLAR BENİM PPT DOSYAM VAR İÇİNDE VİDEO + MÜZİK VAR ONLARSIZ 2 MB FAKAT ONLARI İÇİNE GÖMEMİYORUM YADA GÖMÜNCE ÇOK MB YE YÜKSELİYOR Bİ YARDIM LÜTFEN .. [warning][color="#000000"][b]DİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin " Caps Lock " Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.[/b][/color][/warning]
×
×
  • Create New...