Jump to content

isml93

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Karaman

Recent Profile Visitors

285 profile views

isml93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Sordugum saatte kendim çözmüştüm ama yinede cevabın için teşekkürler [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Dediginiz yöntemi denemiştim . Url kısmında function çagıramıyodum. Sorunu şu şeklilde çözüm . Yine bir url geitren function var ama script kullanmını degiştirdim . <script type="text/javascript"> function urlParam(name){ var results = new RegExp('[\\?&]' + name + '=([^&#]*)').exec(window.location.href); if (!results) { return 0; } return results[1] || 0; } </script> Script Tanımlamam : [color=#333333][font=monospace][size=3][background=rgb(255, 249, 219)]<script language="javascript">document.write("<script src='[url]http://siteismi.com/source/_dataScript.php?ref=5ab5a0408ed45a2ccdf3f5d24e7637c4&type=haberlerSayfa&lang=tr&root="[/url] + urlParam("root") + "'> <\/script>");</script>[/background][/size][/font][/color]
  2. Arkadaşlar sayfaki ( www.siteismi.com/sayfa.html?root=1 ) <script type="text/javascript" src='http://sitesimi.com/source/_dataScript.php?id=1'> </script> verisini almam gerekiyor.Sayfa html javascriptle almam gerekiyor java scriptdeki o id1 verisini nasıl alabilirim.Sayfa dinamiktir.1 de olabilir 100 de olabilir. O sayfadan gelen root verisine göre degişecektir.
  3. [quote name='KintaRo' date='31 July 2012 - 11:01 ' timestamp='1343725277' post='1226182'] Ben o tür sorunlarda sayfayı UTF-8 olarak kaydettiğimde sorun çözülüyor: [img]http://i.imgur.com/EEqsO.png[/img] [/quote] Evet işe yaradı hocam teşekkürler . Çoğu sayfam ansi kodlamasıymıs.
  4. Değişen bişey yok arkadaşlar . Notepad++ denedim hepsini olmadı. Host içinde localde de aynı , 3 host da denedim onlardada.Sayfada bişeyler var. Sabah yeni siteye geçtim ondada aynı oluyor.Daha php kod yazmadan.Diger site mysql baglantısı oldugu için anlayabilirimde yeni sitede Sadece sayfaları alt ust head die bölüp inc dosyasından çagırıyorum. Tek yaptıgım bu.
  5. Yazdıgım bi scriptte türkçe karakter sorunu var. Latin 5 de seçtim utf 8 de yine aynı . Sorun mysql gelen bilgidede sayfada sabit bir yazıdada aynı sorun oldugu. Head ' a <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> yazdım ama sorun aynı. İlginç tarafı türkçe karakter tanımadıgında ? gibi karakterler verir ama bende Ýletiþim Bilgileri (İletişim Bilgiler ) gibi karakterler veriyor. Sayfa : http://testcontrol.tk/
  6. Kavga ettigi bir üyenin 1054 tane mesajını silmişti.O yüzden kovmustuk . Su an bize cephe aldı o yüzden yapıyor
  7. Eski bir moderatörüm yapıyor kullanıcı acıp küfrediyor .İpsini banlıyorum tekrar geliyor modeme rest atıp . E posta onayı versem bile doğrulayıp yine gelir. Daha kalıcı kesin bi rçözüm yolu gerekiyor.
  8. vBulletin v3.8.5 kullanıyorum . Banlıyorum fakat tekrar üyelik açıp giriyolar
  9. Arkadaşlar bir vbulletin sitem var . Bir süredir bazı kişiler sitemi sabote etmeye çalısıyor . Panelden ipsini alıp panelden engellesem bile modeme reset atıp tekrar geliyolar. C#.net de mac adresi veya hdd numarası ile engelleyebiliyordum . Fakat php ile mac adresi veya böle bilgileri almak mümkün degilmiş . Herhangi bir sistem ile bu kullanıcıların bilgisayarlarını engellemem gerekiyor. Herhangi bir sistem önermisiniz arkadaşlar ..
  10. Veri tabanımın tablosunda resimlerimin yolları var. bunları sıra ile getirerek fotograf haline çevircem ve Marque koduyla slay şeklini vermeyi düşünüyorum. Fakat ne kadar denesemde internette ki php sql while kodlarını denedim olmadı. Rica etsem biriniz paylaşabilirmi." Sql den php üzerinde sutun yazdırma "
×
×
  • Create New...