Jump to content

exper09

Üye
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exper09

  1. Resim için teşekkürler. Fakat sende de ati ekran kartı çalışmıyor. Oyunlarda ati ekran kartı daha performans gösteriyor. İntel ekran kartı oyunlarda hiç iyi değil.
  2. Peki rica etsem bilgisayarının dxdiag görüntüsünü yollaya bilir misin ? Yardım edebilecek kimse yok mu ? resmini çekip paylaşabilir misin ?
  3. Benim şuan ati çalışıyor fakat ati'ye geçiş yapamıyorum. Sende nasıl bir sorun var ?
  4. Merhaba arkadaşlar, HP g62 b12st model bilgisayarım var dün ati hd 5470 ekran kartı çalışmıyor diye bilgisayarcıya götürdüm. Ekran çipinde onarım yaptılar. Ekran kartı çalışıyor. Aygıt yöneticisinde baktığımda intel ve ati ekran kartında sorun yok. Şuan bilgisayar intel ekran kartını kullanıyor. ben ati ekran kartına nasıl geçiş yapabilirim ? Dxdiag görüntüsü (Bilgisayarı aldığımda ekran 1 ekran 2 seçeneği vardı şimdi yok. Normalde ekran 1 de intel ekran 2 de ati olması gerek burda sadece intel var.) Aygıt Yöneticisinden Resim : GPU-Z Görüntüsü : Bios da güncel (F.48)
  5. 32 bit kullanıyorum kardeşim 
  6. Alırım da masanın üstünde 10 dk beklemeye gelmiyor kapatıyor kendini aniden çok sıcak
  7. Nasıl göremiyorsun tam ekran :D
  8. Laptop'um çok ısınıyor masanın üstüne koyuyorum 10-15 dk ateş gibi masa yardımcı olur musunuz? Pc Özellikleri: Pc Markası: Hp-g62 Model: b12ST İşlemci: İntel Core i5 460M buda CPUID HWMonitor Resmi; Normal midir?
  9. Tamam da şuan ekran kartı dxdiag'ta yok gözüküyor sadece intel var amd yok bide yüksek performanslı seçeneğini seçiyorum olmuyor.
  10. Tamam yükledim ama dxdiag'ta yazmıyor yine aynı intel hd graphics ekran kartı yüklü ben ati hd 5470 istiyorum  Eskiden dxdiag'ta 2 tane ekran kartı bilgisi vardı biri ati radeon 5470 diğeri ise intel hd graphics
  11. Teşekkürler deneyeceğim. 
  12. Anlamadım? Detaylı Açıklar mısınız? 
  13. Peki rica etsem bana linkini atarmısınız sürücünün benim bilgisayar x32bit ama ?
  14. Benim hp-g62 b12st bilgisayarım var bilgisayarım çift ekran kartlı şuan intel hd graphics driveri yüklü ama ben ati radeon 5470 yüklemek istiyorum yükleyeyim dedim ama bilgisayarı açınca görüntü gelmiyor gözükmüyor. Yardımcı olurmusunuz?
  15. notebook un içini açmadan öğrenemeyizmi?
  16. Arkadaşlar benim exper karizma m765s model laptop bilgisayarım var ekran kartı çok düşük değiştirebilme şansım varmı
  17. Anakartın Modeli Linkteki Gibi İşte.
  18. Adam anakartta sıkıntı olur demiş.
×
×
  • Create New...