Jump to content

AhmetYapa

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AhmetYapa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için, gün içerisinde battlefield 4 yükledim, sorunum oyunun girişinde press enter yazıyor o sırada klavye çalışmıyor,yardımcı olursanız sevinirim....
  2. hocam denemedim ama CPU Fanı söküp takınca çalışıyor bir bacağı kırılmış cpu fanın ve altaki macun kalmamış baktığımızda onunla bir etkisi varmı acaba?
  3. Bilgisayar ne yapsam açılmadı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  4. abi dediğin yöntemleri yaptım olmadı açılmadı bios pili çıkardım filan geri taktım açılmadı, yinede sağol şuan sorunsuz açılıp kapanıyor. gece bilgisayarı açacağım açılacakmı şuan kapalı.
  5. hocam aldık, aynı model bios pili bilgisayar ilk bamaya açıldı. bir kaç bilgisayarcıya sorduk, voltaj düşüklüğü vs dediler. UPS alabilirisin dediler.
  6. teşekkürler abi, peki bu pilin yenisini alasak daha iyi çalışırmı? yani değiştirsek
  7. Anladım teşekkürler peki bu işlemi nasıl yaparım bilgisayardan pek fazla anlamam.
  8. hocam sağolasın 1156 pın benim anakart 1155 pın filan olsa hemen değiştiririm,piyasada sadece foxconn marka anakart var. afedersiniz saçma salak bir marka foxconn :) peki ben hep bios pili ve ya ram söküp geri takıp mı çalıştıracağım? açılmadığında?
  9. Teşekkürler yardımlarınız için peki sorunu nedir? böyle yapmasının sebepi? 
  10. Bilgisayarım açılmıyor öndeki power buttonuna basıyorum, fanlar bir kere dönüyor sonra açılmıyor, geçen hafta çalışıyordu, bu hafta açalım dedik bilgisayarı fanlar bir kere dönüyor ve kapanıyor bilgisayar. hiç açılmıyor 2 gündür bu sorun var.yardımcı olursanız sevinirim       Bilgisayar Özelliklerim;   Foxconn H55MXV Intel(R) Core(TM) i3 CPU  540 @ 3.07 GHz  3.07 GHz Kingstone 4 GB DDR3 1333 Mhz  Western Digital 1 TB Harddisk AMD Radeon HD 4650 Ekran Kartı Power Supply 250 Watt / Peak 300 Watt
  11. Merhabalar öncelikle bu işletim sistemini kuramadım bi kaç forum gezdim ama sonuça varamadım. indirdiğin sistem intel uyumlu 2 tane rar dosyası var kurmayı denedim bikaç programla başarılı sonuç alamadım. yardım ederseniz sevirim.
  12. Dosyayı Torrentten indirim. İntel Sistem i3 @540 3.07 ghz 3.06 ghz 6 GB DDR3 RAM 1 TB WD Harddisk Şuanki kurulu sistem WİNDOWS 8.1 PRO 2 tane dosya var çözemedim. usb ye yüklicem gönderdiğin yolları denedim olmadı sistem uyumlukta hepsi Yeşil uyumlu çıktı. usb den nasıl yüklerim ?
  13. Merhabalar Dün Mac işletim sistemi indirim.fakat yükleyemedim usb'den yüklemek istiyorum windows 8 işletim sistemimim. İndirdiğim işletişim sisteminin içinde 2 adet dosya var kafam karıştı yardımcı olursanız.Usb ile yüklemek istiyorum.
  14. Teşekkür ederim yardımın için.
  15. Merhabalar Öncelikle adobe ps c6 ile web sayfası yaptım ama onu html ye çevirmek istiyorum dreamwiver bilmiyorum baya zor. acaba nasıl yapabilirim?yardımcı olursanız?
×
×
  • Create New...