Jump to content

El-Arabi

Banned
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by El-Arabi

  1. Dostum onu paylaşsam bile çalışmaya bilir sitende çünkü siteye göre farkediyor her siteye göre convert etmen gerekiyor.

  2. trojan mantıgında birşey istiyor.
  3. Suanda problem yok o zaman. Hadi kolay gelsin dostum.
  4. tamam txt ye zaten senin sinyal gücün yazılıyor.
  5. Bak dostum al bu dosyayı gadget olarak ekle.Sonrada ams de bir buton aç ve şu kodu yaz : result = TextFile.ReadToString("C:\\wireless.txt"); Dialog.Message("(!)",result); Sonuç senin wireless gücü. ---Gadget http://www.mediafire.com/download.php?tcnqeq9uczcswdp
  6. Gadgeti çalıştırıyorsun değilmi.Örnek proje vereceğim birazdan.
  7. Bak dostum şimdi mantıgını anlatayım sana öncelikle direk java script içinden veri çekemezsin yani hiç bir zaman (özel durumlar hariç) javascript kendi içinde veri tutmaz.Sadece veriyi alır kodlar yardımı ile ekrana iletir.Tabi bende senin javascript kodunda ufak bir değişiklik yaptım ve wireless gücünü bir text dosyasına yazdırdım.Dolayısı ile bu kod sana lazım olacak. result = TextFile.ReadToString("C:\\wireless.txt"); Label.SetText("Label1",result); --Java script dosyanda bul = [code] function networkDetails() { var ssid = wireless.ssid; var Strength = wireless.signalStrength; var ip = wireless.address; var primaryDNS = wireless.primaryDNSAddress; var security = wireless.secureConnection; var dns = wireless.primaryDNSAddress; [/code] -- Bununla değiştir [code] function networkDetails() { var ssid = wireless.ssid; var Strength = wireless.signalStrength; var ip = wireless.address; var primaryDNS = wireless.primaryDNSAddress; var security = wireless.secureConnection; var dns = wireless.primaryDNSAddress; var fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject"); var s = fso.CreateTextFile("C:\\wireless.txt", true); s.WriteLine(Strength); [/code] Sorunun çözülecektir var s = fso.CreateTextFile("C:\\wireless.txt", true); bu kodda ben c ye kaydettirdim sen istediğin yere kayıt ettirebilirsin.Tabi ams deki kodu da ona göre düzenleyeceksin. Yapamazsan tekrar yazarsın.
  8. o dediğin js dosyasını vermen lazımki ona göre inceleyelim hangi satırda olup olmadıgını bilemem.Satırını bulup arattıracagım içinde.
  9. Eğer anakartın bu ise ECS G31T-M7 G31 İşlemci Desteği Intel Core 2 Quad - Intel Core 2 Duo - Intel Pentium D İşlemci hızları 800 MHz --- Alacagın ram in maksimum mhz'i Bellek Tipi DDR2 Maksimum Bellek 4 GB -- maksimum 4gb ram destekliyor. http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-pc26400_2gb_cl6-2gb-ddr2-800mhz-cl6-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=35957
  10. Anakart marka ve modelini verirsen sana ram bakabilirim.
  11. Cpu-Z programı ile ögrenebilirsin.Slot tipi ve mhz i sana yeterli gelecektir tabikide anakartının desteklediği mhz ve tipide önemli.
  12. En düz mantıkla şu şekilde yapılır eğer istediğin bu değilse başka şekilde yardımcı olurum. result = TextFile.ReadToString("AutoPlay\\Docs\\config.js"); Paragraph.SetText("Paragraph1",result);
  13. Demek istediğini anlamadım js lerin içindeki yazılarımı label,listbox tarzı objelere aktaracaksın.
  14. Listbox.Ex plugini ile alakalı Kintaro yasak koydu eğer lisanslı yoksa elinde yardım edemeyeceğim.
  15. [quote name='king03' date='31 March 2012 - 19:33 ' timestamp='1333211601' post='1178334'] Gigabyte veya Asus derim [/quote] Adam zaten ikisinden birini seçmesi için seçenek sunmuş
  16. Listbox.Ex plugini ile ikon ekleyebilirsin html kodları bile kullanabilirsin.
  17. @Kintaro bakabildinmi acaba.
  18. Buyurun arkadaşlar ufak bir örnek geliştirilebilir. http://www.mediafire.com/download.php?gc9le1x57j6phvm
  19. Benb ir örnek hazırlayıp sunacagım birazdan.
  20. Baba_ yanlış anladın mesela bir program düşün bir dll i açıp verilerini bir texte export edebiliyor ve bu program parametre ile çalışıyor.Ams de File.Run le bu programı çalıştırıp verileri bir texte export edip oradan çektirdiğin zaman yardımcı program sayesinde ams ye veri çekmiş olmazmısın.
  21. Ams ile demedimki ek birşey ile yapılabilir mesela yardımcı bşr program ile.
  22. Ugraşmak lazım.Olmaz diye birşey yok illaki bir yöntemle yapılabilir yani.
  23. Özürdilerim kintaro sayfayı yanlış vermişim. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa394493%28v=vs.85%29.aspx sint32 CurrentReading; yardımcı olursan pc bilgilerinde çok işe yarayacak.
  24. Arkadaşlar anlayan yokmu herkezin işine yarayacak birşey bu.AMS de WMI kullanma.
×
×
  • Create New...