Jump to content

mehmet006

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mehmet006

  1. @blue_life Dediğini deneyeceğim. Foruma bugünlerde giremedim. Bu yüzden geç yazıyorum.
  2. ISO dosyasında sorun yok. DVD ye yazdım ve sorunsuz kurulum yaptım. Sorun usb ile kurulumda. Sizce ne olabilir? Bu arada direk iso dosyasından çalıştırıyorum.
  3. Windows 7 AIO kurulumunu usb den başlatıyorum sorunsuz ama sürücü seçeneklerinin geldiği ekranda aygıt sürücüleri bulunamadı şeklinde uyarı alıyorum. Sorun acaba kullandığım iso dosyasında mıdır? Windows 7 lite iso dosyası ile sorunsuz kurulum yaptım.
  4. @rebelli0uss Senin yöntemi iki bilgisayarda denedim. Aynı şekilde masaüstünde çalışıyor ama dizüstünde çalışmıyor.
  5. @rebelli0uss Denedim, güncelleme yaptım ve tarattım. Masaüstü bilgisayarda çalışıyor ama dizüstünde çalışmadı. Şöyle yaptım. ISO dosyasından 'rescue' klasörünü, 'image.squashfs' ve 'livecd' dosyalarını usb belleğin anadizinine çıkardım. ISO dosyasını da USBMENU/IMAGES klasörüne attım. Şu komutları kullandım. [code]title Kaspersky Rescue USB 2012 map (hd0,0)/USBMENU/IMAGES/KAV.ISO (0xff) || map --mem (hd0,0)/USBMENU/IMAGES/KAV.ISO (0xff) map --hook chainloader (0xff)[/code] Senin yöntemini de deneyeceğim. Bakalım benim dizüstü bilgisayarda çalışacak mı?
  6. [quote name='digit_03' date='02 February 2012 - 22:19 ' timestamp='1328213992' post='1150018'] mehmet006 http://www.wupload.com/file/2657236727/FMBR.ISO [/quote] Teşekkürler
  7. @blue_life çok teşekkürler sonunda çalıştı. System ve avupdate klasörlerini usb root a çıkarınca çalıştı. Falsh belleğimin son hali: - Windows 7 AIO - sorunsuz - Windows 7 Lite - sorunsuz - Windows 7 Live - sorunsuz - Windows XP Home lite - sorunsuz - Windows XP Pro SP3 - sorunsuz - BlueXPE Network - sorunsuz - Hiren's Boot CD - sorunsuz - Acronis True Image - sorunsuz - Pardus 2011.2 Kurulan - sorunsuz - Pardus 2011.2 Çalışan - sorunsuz - Hdd Regenerator - sorunsuz - NTLDR Çözümü - sorunsuz - Windows şifresini bul - sorunsuz - Slax - sorunsuz(bazı bilgisayarlarda çalışmıyor) - Avira Antivir Rescue Disk - sorunsuz - Kaspersky Rescue Disk 2012 - sorunsuz - Windows 7 32 Bit Sistem Onarım Diski - sorunsuz - Windows 7 64 Bit Sistem Onarım Diski - sorunsuz - Active Boot Disc - sorunsuz - Windows 98 Başlangıç Disketi - sorunsuz - Acronis Disk Director - sorunsuz @digit_03 HARDDISK ONYUKLEME KAYDINI ONAR FIXMBR nasıl yaptın?
  8. [quote name='hornet512' date='01 February 2012 - 00:17 ' timestamp='1328048224' post='1148905'] Ben hiçbir AV kurtarma cd'si çalıştıramadım Hiren içinde avira var onu kullanıyorum. Karspersky olsaydı fena olmazdı [/quote] Kaspersky i sonunda çalıştırdım. İstersen kodları gönderebilirim. Avira yı çalıştıramadım henüz. Gerçi Kaspersky varken pek gerek kalmadı.
  9. @blue_life Mesajı görmemişim kusura bakma. Mesajına cevap yazdım. Sorunum bu: http://reboot.pro/16079/ Çözümü de verilmiş ama bana çok karışık geldi. Daha basit bir yolu olmalı. Bu arada @synergicx verdiğin komutları uyguladım ve aynı hatayı aldım. Kaspersky Rescue Disk iso dosyasını denedim bu arada. 2008 sürümü sorunsuz çalıştı fakat Kaspersky Rescue Disk 10 sürümü yüklenirken "media not found" hatası verdi. Kaspersky Rescue Disk iso dosyasını çalıştırabilen var mı?
  10. - Windows 7 AIO - sorunsuz - Windows 7 Lite - sorunsuz - Windows 7 Live - sorunsuz - Windows XP Home lite - sorunsuz - Windows XP Pro SP3 - sorunsuz - BlueXPE Network - sorunsuz - Hiren's Boot CD - sorunsuz - Acronis True Image - sorunsuz - Pardus 2011.2 Kurulan - sorunsuz - Pardus 2011.2 Çalışan - sorunsuz - Hdd Regenerator - sorunsuz - NTLDR Çözümü - sorunsuz - Windows şifresini bul - sorunsuz - Slax - sorunsuz(bazı bilgisayarlarda çalışmıyor) - Avira Antivir Rescue Disk - SORUNLU Slax eklemeyi unutmuşum. Hocam ben Adata 16GB usb3.0 kullanıyorum Kaspersky ve Activebootdisk e bakalım. Biraz uğraşıyım. Size zahmet vermeyim. Kendim çözmeye çalışıyım.
  11. [quote name='digit_03' date='30 January 2012 - 22:10 ' timestamp='1327954210' post='1148402'] title HDD REGENARATOR (HDD tamircisi) ls /IMAGES/HDDREG.GZ || find --set-root --ignore-floppies /IMAGES/HDDREG.GZ map --mem /IMAGES/HDDREG.GZ (fd0) map --hook chainloader (fd0)+1 rootnoverify (fd0) map --floppies=1 boot http://uploading.com/files/8e1f7696/HDDREG.GZ/ windows açılış şifresini bul; şifre kırmıyor sadece windows\system32\config\sam dosyasını okuyup şifreyi gösteriyor [/quote] Teşekkürler. Sorunsuz çalışıyor. [quote]Slax başka bilgisayarda usb sürücüden çalışıyorsa ve seninkinde çalışmıyorsa, o zaman daha önce yazdığım gibi slax başlarken senin usb sürücüsünü tam olarak yükleyemiyordur. Nadirde olsa bu tip sorunlar çıkabiliyor ve sende de çıkmış. Bu konuda yapacağım fazla bir şey yok! Belki Avira konusunda da aynı sıkıntı oluyordur. Yani aviranın kullandığı linux sürümüde senin usb sürücüsünü yükleyemiyor olabilir. Avirayıda farklı pcde denersen anlarız... Sarduda sorunsuz çalışmış demiştin. Istersen Sardunun kullandığı komutlara yarın bakıp burdan bilgilendirme yaparım... [/quote] Teşekkürler. Bekliyorum. - Windows 7 AIO - sorunsuz - Windows 7 Lite - sorunsuz - Windows 7 Live - sorunsuz - Windows XP Home lite - sorunsuz - Windows XP Pro SP3 - sorunsuz - BlueXPE Network - sorunsuz - Hiren's Boot CD - sorunsuz - Acronis True Image - sorunsuz - Pardus 2011.2 Kurulan - sorunsuz - Pardus 2011.2 Çalışan - sorunsuz - Hdd Regenerator - sorunsuz - NTLDR Çözümü - sorunsuz - Windows şifresini bul - sorunsuz - Avira Antivir Rescue Disk - SORUNLU Multiboot USB ye başka ne tür araçlar ekleyebilirim sizce?
  12. [quote name='blue_life' date='30 January 2012 - 20:35 ' timestamp='1327948555' post='1148383'] @mehmet006 Usb sürücüsündeki Avira iso dosyasını birleştir. MB_USB.ex nin arayüzünde ilgili seçenek vardı. Aşağıdaki kodlardan senin için uygun olanı kullan... [codebox]title Avira AntiVir Rescue CD (ISO) set ISOFILE=/USBMENU/IMAGES/AVIRA.ISO set BOOTFILE=/isolinux.bin if exist %ISOFILE% || find --set-root --ignore-floppies %ISOFILE% || echo -> %ISOFILE% bulunamadi! if exist %ISOFILE% && map %ISOFILE% (0xFF) if exist %ISOFILE% && map --hook && root (0xFF) && chainloader (0xFF)%BOOTFILE% || chainloader () && boot boot || echo -> Onyukleme basarisiz! && echo && pause --wait=5 <<< Klasik Menuye Don ... title Avira AntiVir Rescue CD (ISO - RAM) set ISOFILE=/USBMENU/IMAGES/AVIRA.ISO set BOOTFILE=/isolinux.bin if exist %ISOFILE% || find --set-root --ignore-floppies %ISOFILE% || echo -> %ISOFILE% bulunamadi! if exist %ISOFILE% && map --mem %ISOFILE% (0xFF) if exist %ISOFILE% && map --hook && root (0xFF) && chainloader (0xFF)%BOOTFILE% || chainloader () && boot boot || echo -> Onyukleme basarisiz! && echo && pause --wait=5 <<< Klasik Menuye Don ...[/codebox] [/quote] Birinci kod zaten benim kullandığım koddu. İkinci kodu da denedim şu hatayı verdi. [code]Self check failed! The file failed! The file failed the check. Press OK to shutdown the systen. [/code] Bu arada Slax başka bilgisayarda çalıştı.
  13. @blue_life Gerçek bilgisayarda test yapıyorum. Teşekkür ederim ilgin için. Başka bilgisayarlarda da deneyeceğim. Avira dosyasını yeniledim. Şimdi de şöyle bir hata aldım [code]Error 60 : File for drive emulation must be in one contiguous disk area[/code] @digit_03 çok teşekkürler. Windows şifre işini hallettim. Sana zahmet Hdd Regenerator programının imajını ve kodları gönderebilir misin?
  14. @blue_life Grub4dos komutlarında sanırım sorun yok. Çünkü aynı sorun devam ediyor. Slax ta karşılaştığım sorun: [code]If you get black screen or Out-Of-Sync, hit Ctrl+Alt+NumPlus few times INIT: Switching to run level : 4 Starting up X11 session manager[/code] Avira da karşılaştığım sorun: [code]Self check failed! The file failed! The file failed the check. Press OK to shutdown the systen.[/code]
  15. @digit_03 teşekkürler. Şimdi denedim çalışıyor. Dosya isimlerinde sorun varmış. @blue_life anlatım için çok teşekkürler. Sayende kendime özel multiboot usb oluşturuyorum. - Windows 7 AIO - sorunsuz - Windows 7 Lite - sorunsuz - Windows 7 Live - sorunsuz - Windows XP Home lite - sorunsuz - Windows XP Pro SP3 - sorunsuz - BlueXPE Network - sorunsuz - Hiren's Boot CD - sorunsuz - Acronis True Image - sorunsuz - Pardus 2011.2 Kurulan - sorunsuz - Pardus 2011.2 Çalışan - sorunsuz Benim de bazı sorunlarım var. Belki çözüm yolu yazılmıştır ama 52 sayfalık bir konu olduğundan hepsini okuyamadım. - Avira yı çalıştırdım ama yüklerken hata alıyorum. Sardu ile multiboot yaptığımda sorunsuz çalışıyor. - Slax ı da çalıştırdım ama siyah ekranda kalıyor. Sardu ile multiboot yaptığımda da aynı sorunu yaşadım. Not: Usb disk fat32(NTFS nin avantajları nelerdir?) [hr] @digit_03 teşekkürler. Şimdi denedim çalışıyor. Dosya isimlerinde sorun varmış. Windows açılış şifresini bul işlemini nasıl yaptın? [warning][b][color=#FF0000]Üst üste birbiriyle ilişkili birkaç mesaj gönderemezsiniz. Mesajınıza ekleme yapmak için "edit" butonunu kullanmalısınız! [topic=872]Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz.[/topic] Anlayışınız için teşekkür ederiz Tnc-Team[/color][/b][/warning]
  16. @blue_life anlatım için çok teşekkürler. Sayende kendime özel multiboot usb oluşturuyorum. - Windows 7 AIO - sorunsuz - Windows 7 Lite - sorunsuz - Windows 7 Live - sorunsuz - Windows XP Home lite - sorunsuz - Windows XP Pro SP3 - sorunsuz - BlueXPE Network - sorunsuz - Hiren's Boot CD - sorunsuz - Acronis True Image - sorunsuz Benim de bazı sorunlarım var. Belki çözüm yolu yazılmıştır ama 52 sayfalık bir konu olduğundan hepsini okuyamadım. - Pardus 2011.2 Kurulan ve çalışan isolarını çalıştıramadım. @digit_03 arkadaşın yöntemini birebir uyguladım ama çalışmadı. - Avira yı çalıştırdım ama yüklerken hata alıyorum. Sardu ile multiboot yaptığımda sorunsuz çalışıyor. - Slax ı da çalıştırdım ama siyah ekranda kalıyor. Sardu ile multiboot yaptığımda da aynı sorunu yaşadım. Not: Usb disk fat32(NTFS nin avantajları nelerdir?)
×
×
  • Create New...