Jump to content

benceSolaris

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About benceSolaris

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

benceSolaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @Yusuf-Yildiz bana yukarida bahsettigim sorun icin bir örnek yazabilir misin? bir deneyim.
  2. istedigim bu sekilde lakin bunu a sayfasindayken ilgili linke tikladiginda b sayfasina gidiyor. Bu b sayfasi acildiktan sonra ilgili linke bagli olarak oradaki metin kutusunda 39 ya da 59 yazmasi gerekiyor. Bunu nasil yapabilirim? a sayfasinda 39 yazan yere tiklandiginda b sayfasidaki ilgili miktar metin kutusunda 39 a sayfasinda 59 yazan yere tiklandiginda b sayfasidaki ilgili miktar kutusunda 59 yazmasini istiyorum.
  3. Merhaba arkadaslar ilk.html sayfasindan ikinci.html sayfasina gecerken asagidaki kodu degistirmek istiyorum. asagidaki kod ikinci.html sayfasinin icindedir. Degistirmek istedigim deger 59.00 yerine 39.00 yazmasi.. Bunu nasil yapabilirim. Tesekkürler.. Benim acemi biri oldugumu düsünerek cevap vermenizi bekliyorum :-) <form method="post" class="default-form no-auto-focus clear" class="default-form no-auto-focus clear" action="https://www.deneme.com/start" target="_blank"> <fieldset class="toggle-display"> <legend><font color=red> deger Bilgileri </font color=red> </legend> <div class="form-line text-line"> <label for= >Miktar .......:</label> <input name="amount" type="text" size="19" value="59.00"/> </div> <input type="submit" name="gonder" value="Gönder"><br /><br /> </form></div>
  4. Ben Solarisi daha önce kullanmadim. Arayüzü ve Moshell(AMOS) hakkinda bilgi edinmek istioyrum.. Netten ya da direk bilgsayardan okuyabilecegim dökümanlara ihtiyacim var..

    Yardimci olursaniz sevinirim..

×
×
  • Create New...