Jump to content

ZodiacNadavich

Üye
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZodiacNadavich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Bu siteyi warez sitesi olmaktan çıkarıp MİSYON ve VİZYON'u belirlenmiş belirli prensiplere sahip ve profesyonel editorler ile yönetilen hem teknolojik satış hemde ikinci el satış platform'una dönüştürürdüm. Aynı zamanda bunu Teknoloji mağazasında bulunan akıllı ekranlarda anlık satış çizelgeleri ile bağdaştırırdım. Yani şöyle oluyor tam olarak, mesela teknoloji mağazasına gelen bir müşteri Galaxy S4 bakıyor ama aynı zamanda sitemizin satış çizelgesini gösteren ekranda bir üyemiz henüz aldığı Galaxy S4'ü daha uygun bir fiyatla satıyor yani aynı anda hem teknoloji mağazasında hemde sitemizde satış işlemleri gerçekleştirilmiş olacak. Bunun yanı sıra üyelerimiz veya müşterilerimiz aldığı ürün hakkında ilgili forumlarda tartışmalar yapabilecek sorunlarını dile getirebilecek. Bu olay müşteri hizmetlerine de destekte bulunacak. Bütün bu olay Teknoloji mağazası dahil gerekenn bütçe 1.4 Trilyon.
  2. Niye söyleyeyim dostum 1.5 yıl içinde ilk teknolojik mağazamı açtığımda görürsünüz  :gun:
  3. Bu site bana devredilse bu ülkenin en popüler sitesi yapmassam şerefsizim!
  4. Hocam bu sorunu parça değişimi olmadan ve servise göndermeden kendimiz halledebilir miyiz.
  5. İyi günler arkadaşlar laptop'ta ekran sararması var, ekran kartından mı diye led TV'ye bağladım, sararma be çizgi çizgi olma olayı led TV'ye yansımadı sorun laptop ekranında görülüyor sadece sorun nedir sizce bir yardımcı olun ilk başlarda idare ediyordu, ekranı oynatınca geri düzeliyordu şimdi hepten gitti çok zor düzeliyor.
  6. Gayet başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık, güncel tutarsanız güzel bir program.
  7. Yıl 2008 bu siteye üye oldum nick'im wRei ilk forum deneyimim bu siteydi o  zamanlar bilen bilir bu sitede süper muhabbetler dönüyor, giren çıkamıyor. O yıllarda henüz 17 yaşındayım [şuan 22], şu an bildiğim herşeyi gerek yazılımsal gerek donanımsal bütün herşeyi bu siteden öğrendim belki saçma gelecek ama kız muhabbetleri hakkın bu siteden yardım almışlığımda vardır. Ergen dönemlerimde hayatıma onlarca kız girdi çıktı. Bu sitede bir çok mesaj attım, kuzenim var oda bir çok yardımda bulunda sabitlenmiş mesajı dahi vardı vakti zamanında, gün geldi ki ikimizde saçma sebeplerden banlandık, ama bu forumdan vaz geçemeyince bu üye adıyla tekrar üye oldum. Ne yapayım ama forum eskisi kadar canlı değil tekrar canlandırmak için çabalamadım da değil ama yok yönetimden kaynaklanıyor kim ne derse desin her neyse, yıl oldu 2012 arkadaşlar sağlık sorunları yaşadım (kanser), okul ile ilgili sorunlarım oldu okulu 2012 yılında bitirdim bu yıl Çanakkale'ye geldim üniversite okuyorum ve nişanlıyım, hayatımda birçok şey değişti, ne olursa olsun bu siteye ergen dönemlerimde bana güzel günler geçirttiği ve bir çok konuda yardımcı olduğu için dostlarım olsun, yönetim olsun herkese teşekkürü borç bilirim, iyi forumlar..
  8. Arkadaşlar paypaldan 2 lira gönderebilecek var mı? bir ürün alacam 2 lira eksik diye alamıyorum. Alacağım ürün ise Notebook soğutucu.
  9. Çok komikmiş kardiş.
  10. Temizlenecek gibi değil başkan fotoğrafları atayım hak vereceksiniz zaten bugün taşınıyoruz bu evden  :devil:
  11. Evet arkadaşlar şu an bulunduğum öğrenci evinin birçok fotoğrafı bulunmakta eğer miğdeniz kaldırabilecekse fotoğrafları konuya atacağım  :mobile: http://i.imgur.com/zCrWUiH.jpg http://i.imgur.com/aEGtiCf.jpg http://i.imgur.com/Ts7IsH5.jpg http://i.imgur.com/YdEGTTG.jpg http://i.imgur.com/fu56bJv.jpg http://i.imgur.com/RAnPpPz.jpg http://i.imgur.com/ErwfswN.jpg http://i.imgur.com/S349wKj.jpg http://i.imgur.com/Cs8FpV9.jpg http://i.imgur.com/RZ7XWL6.jpg http://i.imgur.com/fhC6Ue8.jpg http://i.imgur.com/GuR7uy4.jpG   http://i.imgur.com/2SaZWr9.jpg http://i.imgur.com/bg3dg2P.jpg http://i.imgur.com/wHoAKnb.jpg http://i.imgur.com/UDzftuk.jpg http://i.imgur.com/ebtgEkb.jpg
  12. Bu ilk defa olan birşey değil aşırı CPU zorlanması veya board yollarında çatlak temassızlık bu tür olaylara sebep olabiliyor. http://www.youtube.com/watch?v=RMC8zovkkeI Çok şık bir telefondur :good:
  13. UbuntuOS'u ben merakla bekliyorum ve en güzel yanı ise çift çekirdek işlemcisi bulunan her telefon destekleyecek. http://www.youtube.com/watch?v=qE-QPsATAS0   Videodan inceleyebilirsiniz şuan sadece nexus'a geliştiriliyor. Fakat şuan için sıkı rakip demek haksızlık olur, çünkü arada ki market farkını atlamamak lazım android'in tek rakibi Ios'tur, fakat şunu da demeden geçemeyeceğim Android, Ios'a rakip olamaz şu an için.
  14. Bunu nasıl yaptın dostum her dosyayı böyle indirsem premium üye rahatlığına varırım. 1 MB hızında indiriyor bunlara nasıl ulaştın.
×
×
  • Create New...