Jump to content

mangdasire

Üye
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mangdasire

  1. Nexus 4 ya da gm discovery.Nexus alırsan hem güncelleme hem de rom çeşitliliği açısından kafan rahat olur.Ayrıca direkt olarak android nexusa yazıldığı için stabilite olarak problem olmaz :)

  2. Programlama bilseydim 2-3 kişi daha bulup linux için yeni bir masaüstü yazmayı denerdim.Linux çekirdeği hali hazırda var ve bedava.Birçok donanımı da destekliyor.Bir masaüstü yazsak mesela lxde kadar hafif ama gnome ya da kde gibi görünen ve bu sadece debian tabanlı sistemlerde çalışsa bile sesimiz dünya çapında duyulur.Ama işte bunlar hep programlama :D

  3. Frekans hızının yüksek olması sorun olmaz,çünkü anakart direkt en düşük mhz olan ramin hızına ayarlar (mesela 1066 mhz ramin yanına 1333 mhz ram takarsanız,yeni taktığınız ram 1066 mhzde çalışır.).Sorun anakartın desteklememesi olabilir ya da diğer ramle çakışıyor olabilir.

  4. Arkadaşlar okuldan verilen bir ödevim var.Bir site yazmam gerekiyordu.Site hazır,şimdi veritabanıyla ilgileniyorum.Sorum şu,dreamweaverden bağlantıyı tanımlayıp veritabanını gösteriyorum,kalıp ayrıntı sayfası kümesi ekliyorum.Gayet güzel çalışıyor.Fakat ayrıntı sayfası hep ilkine gidiyor.Bunu nasıl çözebilirim? Aşağıdaki linke upload ettim.Yardım eden tnctrlilere şimdiden teşekkürler [sm=icon_smile.gif]
     
    link:http://yadi.sk/d/3TEEiqEx5NgeP

    edit:Diğer hatayı yazdım.

  5. Dini açısını bilmem ama bence sırf görünüş için bıçak altına yatmayın.Kepçe falan diyenleri takmayın.Kendinizle barışık olun.Ne demiş Orhan Gencebay;"Hatamla sev beni".Kendinizi öyle kabul edin :)

  6. Bir ürün yüzünden koskoca firmayı karalamanız yanlış.Bende eskiden Nokia 5800 kullanırken servisten şikayetçiydim.Ama ondan önce kullandığım 5310'dan memnundum.Şu anda Sony Ericsson Neo V kullanıyorum,telefon taş gibi.Hatta eski 5800'ımdan daha sağlam.Yani teknoloji işi biraz şans işidir.Neyse geçmiş olsun hocam.

  7. Dostum bir arkadaşımın başına gelmişti bu olay.Format sırasında nasıl oluyor bilmiyorum ama C diski D gibi,D diski de C gibi gözüküyor.Dolayısıyla C kısmına format atıyorum zannederken aslında D diskini formatlıyorsun.Birde smart data recovery programıyla şu andaki C diskini tara.Sanıyorum ki C diskini tarayınca aradığın dosyaları göreceksin,ama dosyaları kurtarma olasılığı hayli düşük.

×
×
  • Create New...