Jump to content

aga0101

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aga0101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Uğraşacak vaktim yok.
  2. Evet şimdiye kadar detaylı dersler gösterilmediği için anlamıyorum. Diğer derslerde var. Ondan dolayı uğraşacak vaktim yok.
  3. macromedia dreamweaver de ben bir web sayfası yapsam konuya uygun.Bunu projeye uygun olarak yapabilirmiyiz. Bana o zaman yardım edebilirmisiniz.html  ve javascript gördük ama çok az buda bir web sayfası yapmama yetmiyecek kadar. asp,php,asp.net bunlarıda görmedik gördüysekde ben hatırlamıyorum.Örnek:Kütüphane Otomasyonu ( Web Tabanlı )demiş burda bir kütüphane web sitesi kura bilirim ancak otomasyon(web tabanlı)yapamam bilmiyorum... 
  4. Arkadaşım şimdi ben bunlardan anlasam buraya konu niye açim belirttiğim gibi hiç bir şey bilmiyorum.Diğer mesajlarımı da okursan anlarsın bana yardımcı olacak birini arıyorum.
  5. Arkadaşım yardımın için teşşekkürler ama ms access programını hoca kitaptan okuyarak anlattı(kitabın tamamını değilde belli yerlerini okudu)onun için oluşturamıyorum. Yani ms access den de anlamıyorum.Nasıl oluştuluracağını yazarsan bana daha çok yardımcı olmuş olursun. Yardımlarınız için sağolun.
  6. Peki şirketteki yazılımcınızda. Basit programlar yok mu bu ödevde istenen gibi bunu  sorabilir misiniz.
  7. Merhaba arkadaşım şimdi bu kurduğun market otomasyon sistemi markete özel üretilen bir sistem mi yoksa bi otomasyon sistemi var herkese mi kuruyorsun birde bu sistem ne işe yarıyor ben bunu da anlamadım.Site giriş çıkış işine mi yarıyor markette ne alınmış ne satılmış gibi? Sadece birini yapmak
  8. Meslek yüksek okulunda okuyorum ondan.
  9. Bize gösterildide biz mi öğrenmedik?
  10. Yukarıda paylaştığım konuları nasıl proje olarak yapacağımı bilmiyorum.Hiç anlamadığım bir olay bu yukarıdaki proje konusu. Elinde diğer senelerde böyle bir proje yapmış olan varsa paylaşabilir mi. Ondan dolayı böyle bir konu açtım.
  11. Yazdığın portal duruyormu duruyorsa paylaşabilirmisin.
  12. Sistem analizi ve tasarımı dersi proje ödevim var. Bu konuda bana yadım edebilecek arkadaş var mı. Aşağıdaki konulardan biriyle proje yapmam lazım.   Hastane Otomasyonu (Web Tabanlı ) Araba Satış Otomasyonu (Web Tabanlı) Otel Otomasyonu (Web tabanlı) Alışveriş (Satış - Stok) (Web Tabanlı) Petshop Otomasyonu (Web Tabanlı) Şehir Tanıtım Sitesi (Joomla - ) Doktor yada Bakkal Otomasyonu Flash ile E-Learning (Animasyon-Test) Teknoloji Haber Sitesi (Joomla + Forum) Cd Takip Programı Joomla ile Turizm Konulu Site   Kütüphane Otomasyonu ( Web Tabanlı ) Otel Otomasyonu (Web tabanlı) Yurt Otomasyonu (Web Tabanlı) Online Sınav Sistemi Eczane Otomasyonu (Web Tabanlı) Market Otomasyonu (Web Tabanlı) Otopark Programı Anket Programı (Web Tabanlı) Eğitim Sitesi (Joomla + Mezun öğrenci) Dernek Otomasyonu (Web Tabanlı) Oyun Sitesi (Joomla + Forum) Muhtar Otomasyonu Müsteri Satış sonrası destek (Web tabanlı)  
  13. Arkadaşım bunu indirdim ama bazıları işime yarıyor bazıları yaramıyor başka elinde staj defteri olan var mı?
  14. okuldan nasıl alacam? konulardan bahsediyorum.
  15. Arkadaşlar staj defteri doldurmam gerekli bilgisayar bölümü elinde yeni staj defteri olan varsa paylaşabilir mi?Şimdiden teşekkürler
×
×
  • Create New...