Jump to content

Festae

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Festae

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Festae's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Uygulamanın renklerini dinamik olarak kullanmak istiyorum. Fakat uygulama sanki hiç yokmuş gibi davranıyor ve masaüstünde arkada ne varsa onların renklerini alıyor getpixelcolor(); Bütün sorunum bu.
  2. Elle yapabiliyorum çok şükür. Lütfen mantıklı cevaplar verelim. Print screen için send("{PRINTSCREEN}"); geçerli fakar painte yapıştırmak için aşağıdaki kod yeterli olmuyor nedense. ControlSend("[CLASS:MSPaintApp]", "", "Edit", "^v"); Edit : Yapıştırma için send("^v"); komutunu uygulayıp paintin üzerine gelirsem yapıştırıyor. Fakat dediğim gibi ben paint arka planda iken yapıştırsın istiyorum.
  3. Merhabalar, Önde bir uygulama çalışırken o uygulamanın ekran görüntüsü alınıp nasıl painte yapıştırılır? getpixelcolor(); ugulamanın renklerini algılamadığı için böyle bir şeye ihtiyaç duydum.
  4. Festae

    Controlsend()

    AutoIt ile online oyun üzerinde istediğim birçok şeyi yapıyorum. Fakat bu controlsend() muhtemelen oyuna yolladığını açık eden bir fonksiyon. Programlama bilgim fena sayılmaz fakat hack vb. işlerle uğraşmadım. Bu yüzden bu tarz ufak bir otomasyonla işi kotarıyorum. Tekrar controlsend() 'e gelecek olursam; ilginiz için teşekkür ediyorum. Elimdekilerle idare edeceğim artık.
  5. Festae

    Controlsend()

    Çünkü send komutu oyun ekranı görüntüde değilken oyuna tuş göndermiyor.
  6. Festae

    Controlsend()

    Malesef dediğiniz gibi de olmadı. Bu "Edit1" contolID si sorun çıkarıyor olabilir mi. Başka bir metod yazamaz mıyız Edit1 yerine.
  7. Festae

    Controlsend()

    Şimdi farkettiğim bir durum ise: controlsend() komutu tuşları oyun ekranına gönderiyor fakat ancak oyunun chat kısmına yazabiliyor. send() fonksiyonu gibi iş görmesi mümkün değil mi? send() fonksiyonunu kullandığımda skilleri basabiliyordu.
  8. Festae

    Controlsend()

    [quote name='blackman12' date='31 March 2012 - 00:49 ' timestamp='1333147757' post='1177999'] ControlSend("Oyunun texti", "", "edit1", sText) oyunun texti gelmicek oraya handleı gelecek ya da title ı [/quote] İmlecimle oyunun başlat çubuğundaki simgesine geldiğimde gözüken ismini yazıyordum. Handle'ı nasıl bulup kullanabilirim.
  9. Festae

    Controlsend()

    Merhaba. Aranıza yeni katıldım. C# üzerinden autoitx3 kütüphanesini kullanarak çalışıyorum. Oynadığım oyun için klavye otomasyonu yapıyordum. Oyunda basmak isteiğim tuşları controlsend() ile gönderemiyorum. Oysaki notepad arka planda da çalışsa controlsend() işe yarıyor.Oyunda bunu engelleyen ne olabilir ya da neleri eksik yapmış olabirim. Fonksiyonum: ControlSend("Oyunun texti", "", "edit1", sText)
×
×
  • Create New...