Jump to content

SENTOR

Yeni Üye
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

About SENTOR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SENTOR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Peki arkadaşlar nereden alıyorsunuz bu üyelikleri. Yani direkt sitelerinden mi, yoksa Türkiye de bunlara aracılık eden premium satıcılarından mı? Evet ise hangileri?
  2. [quote name='beyantt' date='14 April 2012 - 11:44 ' timestamp='1334396661' post='1186397'] Debrid olayını 2 senedir kullanıyorum, şuanda en sağlılısı real-debrid, all debridde güzel ama kimi dosya barındırıcılarında link sorunu sureklı olusmaktadır bu dogrudur, fileserve revaçta iken aynı şey link çeviri olayı bu barındırıcı için de sorundu, ve şu anda ul.to gerçekten sorun oluşturmakta. turbobit ve depositefiles bunlar yarı yarıya çalışmaktadır. Ama mantıklı dusununce linkler netload turbobit ve extabit arasında dönüp duruyor, yanı 25 tl verip 3 aylık debrid almak daha mantıklı, 60 tan fazla dosya barındırıcının da ekli olduğunu düşünürsek debrid için vermiş olduğunuz paraya değiyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir debrid olan freedebrid.fr i kımı barındırıcılar ıcınde kullanabilirsiniz. Debridmax pek beğenmedim ve tavsiye etmiyorum. Şuanda real-debrid kullanıyorum ul.to dışında sorunum yok, (bunuda normal karşılıyorum artık..). REAL-DEBRİD.com tavsiye ediyorum şu anda. Sağlıcakla. [/quote] Benim download edeceğim dosyalar ağırlıkta; turbobit, netload, extabit,freakshare ve letitbit. Bunları download ederken sorun yaşamaz mıyım yani?
  3. debrid sitelerinden (alldebrid, realdebrid vb.) premium üyelik alanlar tecrübelerini paylaşırlar ise memnun olurum. Download da sorun yaşanıyor mu,sağlıklı çalışıyorlar mı,sundukları servis sayıları vs. Saygılar...
×
×
  • Create New...