Jump to content

yekta

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yekta

  1. ben windows kullanıcısıyım. neden mac os x kullanılmalı? açıklayabilir misiniz? ne yararı var? ve zararı var mı?
  2. ben windows kullanıcısıyım. neden mac os x kullanılmalı? açıklayabilir misiniz? ne yararı var? ve zararı var mı?
  3. [quote name='isemcaiel' date='09 April 2012 - 16:28 ' timestamp='1333981685' post='1183785'] [size="4"][font="Tahoma"]Bu konuda Türkiye'de tek bir lider firma var oda Doruk.Net.[/font][/size] [/quote] ben size katılamayacağım bu konuda, anlaşılan natro hosting ile çalışmamışsınız
  4. natro.com sağlam hosting firmasıdır, asla pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
  5. natro.com sağlam hosting firmasıdır, asla pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
  6. biz de giyelim giyelim götürüp değiştirelim öyleyse, var mı böyle bir şey ya! hasta edeceksin milleti, git alışveriş filan da yapma sen!
  7. çalıştıra cmd yazın çıkan ekrana msconfig yazın ve entera basın. başlangıç kısmından istediğiniz programı seçin ve kaydedin. bilgisayarınızı yeniden başlatın. sorun devam ediyorsa tekrar gelin anlatın, sorun çözüldüyse yine buraya gelip teşekkür edin.
  8. [quote name='Asabidj45' date='09 April 2012 - 15:55 ' timestamp='1333979755' post='1183764'] [b][font="Century Gothic"][size="4"][color="#FF0000"]Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir. Irk ayrımı yapmayın. Hepimiz Türk'üz. Türklük bir bilinçtir. Kafatasçılık değil... Ha bu arada bu konuda şunu inceleyin derim. Saygılar.[/color][/size][/font][/b] [/quote] o doğru söylüyor, dağılın.
  9. wp temasında sql yok. dosyaları doğru dizine yüklediğinizden ve dosya/klasör izinlerinin doğru olduğundan emin olun.
  10. wp temasında sql yok. dosyaları doğru dizine yüklediğinizden ve dosya/klasör izinlerinin doğru olduğundan emin olun.
  11. ben natro hostingin kişisel planını kullanıyorum ve çok memnunum. Yakında yeni bir projem için kurumsal plana geçeceğim.
×
×
  • Create New...