Jump to content

GoldFelicis

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About GoldFelicis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GoldFelicis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. pc hiç açılmıyor bad sectörü nasıl düzeltcem ayrıca bu laptop içini bile açmasını bilmiyorum
  2. Arkadaşlar CD de sorun yok çünkü ilk bu pcde denedim olmadı sonra kendi pcme format attım cokta rahat attı. bad sector demişsiniz onu bilmiyorum artık.
  3. [size="4"][font="Comic Sans MS"]Öncelikle S.a arkadaşlar dün bilgisayarım açılmıyodu o windows şeyi sürekli dolanıyodu açılmıyodu format atmaya kalktım herşey güzel gidiyodu fakat burda takılıyo öylece kalıyo neden olabilir ve çözümleriniz ?[/font][/size] [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1341468266__foto1475.jpg[/img]
  4. tek partion derken sadece c mi ? ve format atmadan kurtulamazmıyım ? disk birleştirme , disk temizleme , combofix , virüs programi (eset nod32 4) ile taradım sonuç değişmedi.
  5. [size="4"][font="Comic Sans MS"]Öncelikle S.a arkadaşlar başlıktada anlattığım gibi yereldisk d ye giriyorum sıradan bi klasöre sağ tıkladığım zaman pc donuyor işlem yapamıyorum görev yöneticisinden explorer.exe yi kapatamıyorum sizce nedendir neleri önerirsiniz konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim konuyu kapatmak yerine taşırsanız sevinirim [/font][/size]
  6. Öncelikle Merhaba arkadaşlar benim facebook hesabım kitlendi ne yaptıysam olmadı. giriş yaptığımdan itibaren ekran görüntülerini koyuyorum. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1339567369__adsz.jpg[/img] hepsini sırasıyla yazdım 6. dan sonrada kimlik fotoğrafınızı verdiğiniz için teşekkürler incelemeye alınacaktır diyo. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
×
×
  • Create New...