Jump to content

ozgurece

Üye
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ozgurece

  1. Değerli Forum arkadaşım eline sağlık güzel bir çalışma olmuş ama ben malesef tüm uğraşılarıma rağmen Asus EEPC ( İşlemci 1.7Ghz,   2GB ram )ye hiçbirini kuramadım. her kurulumda hata verdi. Hatta USB den XP bile çalıştıramadım.  Senin Easm Multiboot çalışmanı pc ye yüklemeden önce win 7- 32 bit kurmuştum. Sanıyorum EEPC de hardware donanım kaldırmıyor.  Resimleri paylaşıyorum.

    51UDoP.jpg
    51Usce.jpg
    51UB3N.jpg
    51UGHq.jpg
    51UiQR.jpg
    51U1xv.jpg
    51UKDx.jpg
    51UqZ6.jpg
    51Ue3M.jpg
    51U8oh.jpg
    51UF0j.jpg
    51UbDU.jpg
    51UZ5o.jpg
    51U9QA.jpg
    51Ufg1.jpg
    51Wo5s.jpg
    51UdqS.jpg
    51WRbt.jpg
    51WP0b.jpg
    51WEGQ.jpg

  2. Bu Konuya bir yardım istiyorum. Uzun süredir bu linkteki hesabıma giremiyorum.

    odnoklassniki.ru

     

    Bu siteye ulaşılamıyor

    Bağlantı sıfırlandı.

    Aşağıdakileri deneyin:

    Mesajları geliyor.  Önerileri uygulasam da hiçbir sonuç alamadım. Ne yapmamız gerekiyor.?

  3. Hocam çok sağolun dediğiniz gibi yaptım, ubuntu-16.04.4-server-amd64 indirip DVD ye yazdırdım sonra Kurulum menüden yanlışlıkla UBuntu server kurdum . Ben Ubuntu studio (windows gibi arayüz olan) onu kurmak istiyorum. Şimdi ekran devamlı burada açılıyor. Sanıyorum yanlış birşeyler yaptım. Buraya hangi komutları yazıp ubuntu studio kurabilirim ?

    VSFlvm.jpg

  4. Arkadaşlar 1 ay öncesine kadar youtube dan müzik kliplerini indirebiliyordum ama melesfki  iki gündür bu sorunu yaşıyorum. Tipard Video Converter Ultimate ve Streaming Video Recorder ile de başaramadım. Öncesinde Comodo Dragon ve Firefox ile yapabildiğimi artık yapamıyorum. Bu aşağıdaki linkteki parçayı indirip upload yapabilecek bir arkadaşımız var mı ?

    https://www.youtube.com/watch?v=woKqD9WFiMo

  5. Değerli Forum arkadaşlarım bu işletim sisteminde herhangi bir browser ile youtube sorunu var!!   kurulum yaptığım tüm PC lerde , (Browser olarak , Chrome,chromium,Firefox, Opera Denendi)Youtube sorunu var (Yanlızca IE de sertifika sorunu var mesajı veriyor ama yinede kabul edince kırmızı uyarı çerçevesi içinde videoyu gösteriyor),diğer web sitelerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım, araştırdığım kadarı ile bu sorun fix. , youtube bağlantısında bu hatayı veriyor ,web üzerinde belirtilen tüm çözümleri denedim ama başarılı olamadım ,bu konuya çözüm önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.
     

    1.jpg

    2.jpg

  6. Öneriniz için Teşekkür ederim Arkadaşım; Ama şu an mevcut 56 karekter şifreyi değiştirip tekrar iki ayrı uydu alıcısına kumandadan tek tek girmek oldukça zahmetli bir iş , Notebook veya zenfone2  gibi kopyala yapıştır uydu alıcılarında malesef olmuyor. 

    [url=http://hizliresim.com/YkB16k]YkB16k.jpg[/url]

  7. Değerli Forum Arkadaşım Teşekkür ederim, verdiğin bilgiler doğrultusunda yazınızda açıkladığınız gibi Denedim ama malesef sonuç Aynı, Aslında Tam olarak yapmak istediğim ağa bağlı cihazları isimlendirmekti, Modemin NA tanımlaması anlamsız. Ne yapalım artık böyle kullanmaya devam edeceğiz.

    [url=http://hizliresim.com/QBAjrk]QBAjrk.jpg[/url]

    [url=http://hizliresim.com/XkvZO7]XkvZO7.jpg[/url]

  8. Arkadaşlar  N17U  Modemde çözemediğim başka bir sorun var, Aşağıdaki resimde bağlı istemciler görünüyor ,en üstteki kullandığım ASUS Notebook OK Ad görünüyor diğerleride uydu alıcılarına takılı wireles Adaptörler ve Canon yazıcı , bunları NA görünen isimlerini nasıl değiştirebilirim.? Bu soruna çözüm getirecek uzman bir arkadaşımız var mı ?

    [url=http://hizliresim.com/JApV6W]JApV6W.jpg[/url]

  9. TKGS ben asla kullanmam neden dersen sıraladığım kanal lisresini bozar 42 derecede ki yeni kanalları ekleyip güncel listemi bozar, Ayrıca elinde machina 3d PAtlayan birini şimdiye kadar hiç duymadım ,ikinci elde bulman biraz zor çünkü Tercih edilme nedeni Oldukça fazla, Nenden Machina 3D Tercih ediliyor ? forumları biraz karıştırırsan ne demek istediğimi anlarsın. ;) 

×
×
  • Create New...