Jump to content

Kadirzmkarinagrisi

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kadirzmkarinagrisi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. hata alıorum o önemli değilde biri akronis iso verse burdan kursam olurmu format yerine win7 kullanıyorum 32 bit [b]Bu hata[/b] herhangi aklınıza gelen başka bi çözüm yolu virüs varda avp ile uğraşamıcam zaten pc doldu bi sürü ıvır zıvırla format lazım [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://c1206.hizliresim.com/y/p/8d1q0.jpg[/img][/url]
  2. ben geri iade ettim oyun için en iyisi x7
  3. Arkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımda vista yüklü idi . sonra xp format attım xp ve win7 çift olarak kurdum. Şimdi sadece win7 kurmak istiyorum var mı böyle bi imkan?
  4. yeni fare aldım a4tech. G7-250NX takılıyor nadiren kendini kapatıyor nedeni ne olabilir driverı indirdim değerleri de yükseğe çektim?
  5. Vista kullanıryorsan hiç uğraşma zamanda başıma geldi çok uğraştım olmadı silinmedi
  6. [url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://d1206.hizliresim.com/y/f/7vvtk.jpg[/img][/url] bulamadım nerde
  7. ati catalyst menüsünde bulamadım tam olarak ne diye geçiyor
  8. [img]http://www.bilgisayarkurdu.com/wp-content/uploads/2010/11/g%C3%B6rev-y%C3%B6neticisi.png[/img] arkadaşlar ram cpu kullanımını görebiliyoruz peki ekran kartı kullanımını nerden bakabiliriz?
  9. Bu arada pbci var mı aranızda ben de pb oynuyorum da
  10. Başka yerde indir tüm güncellemeleri yap at flaşa ve son olarak oyuna girdiğinde adsl hizmet programında bak kota ne kadar gidiyor diye kaç gb kota kullanıyorsun kaç kişi pcyi kullanıyor birde yazarsan bi tahminde bulunabiliriz.
  11. ttnetten memnun olan birtek ben miyim şuan 8mbit kullanıyorum hızım karşıdaki site izin verdiği taktirde [b]1MB[/b] a kadar çıkabiliyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmam 1 almıyor. Ama şu d-smart olayı hoşuma gitti hem tv hem kablosuz net
  12. arkadaşlar elimde bir gif var bunun arkasına 1 müzik eklemek istiyorum nasıl yapabilirim
×
×
  • Create New...