Jump to content

crashers

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by crashers

  1. Ağ ve paylaşım merkezi - Bağlantılar - Özellikler - Bağlanırken kullandığın cihazın - Yapılandır - Açılan pencereden gelişmişi aç buradaki özellikleri eski sürücü ile yeni sürücü arasındaki ayarları kıyasla sorunun çözülecektir. Daha önce benimde başıma gelmişti sorun tamamı ile Windows 10 un ağ trafik kısıtlamasıyla alakalı bir durum.

  2. Selamların En Güzeli Üzerinize Olsun Arkadaşlar

     

    LG G4 kişiye özel zil sesi nasıl atanıyor ,aradık bulamadık :) LG G4 ü olan birisi yardımcı olabilirmi ?

     

    Teşekkürler :)

     

    Rehberden zil sesi atayacağın kişileri favorilere atamalısın, daha sonra; Ayarlar - Ses & Bildirim - Kişi zil sesi'ni aktif et sonra istediğini yap.

  3. Selam arkadaşlar
    Esimin isyerindeki düşük özellikli leptopa win7 ultimate 32 bit yükledim, önceden xp yüklü idi, performansı guzeldi...
    Simdi ise, ozellikle internete baglaninca accayip kasiyor
    Bendeki win7 tum surumler cd si 2 senelik falan bissürü guncelleme vs yaptim hatta bagzen kapatirken kendisi guncelliyor saatlerce sürüyor...
    Bunun bir çaresi varmi bunu nasıl hizlandiririz
    Marka model ozellikler söyle!
    ACER travelmate 2420
    1.7 hz 400 mhz islemci
    2 gb ram
    40 gb hdd ...

    Win7 32 bit isletim sistemi yükledim. ..

    Ekstra ne yapabilirim biraz hizlandirmak pergormans arttirmak için?

    kardeşim hangi sistemi kurarsan kur bu böyle devam eder değişende bişey olmaz, eğer gerçektende performans almak istiyorsan hdd yi çıkarıp ssd almak en iyi çözümdür. Gözle görülür derecede performans alırsın ve cihazını maksimum seviyede kullanabilirsin. Önce ssd al sonra temiz kurulum yap tavsiyem Windows 10 x86 farkı yaşarsın.

  4. kardeşim 1 hafta önce bende de olmuştu onboard'un çift ekran kartı takılı sistemlerde kendine öncelik vermesinden kaynaklanıyor. öncelikle onboard kartın driverini kaldır sonra microsoftan update et yeniden başlat ve nvidianın güncel sürücüsünü yükle. sistem tekrar başladığında nvidia denetim masasından daha önce yaptıklarını uygula ve pes 13 ü oyna. Çok uğraştırmıştı beni. şuan oynamaktayım

×
×
  • Create New...