Jump to content

crashers

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/Dj.Club.Sound

Profile Information

  • Male
  • Antalya

Recent Profile Visitors

181 profile views

crashers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Ağ ve paylaşım merkezi - Bağlantılar - Özellikler - Bağlanırken kullandığın cihazın - Yapılandır - Açılan pencereden gelişmişi aç buradaki özellikleri eski sürücü ile yeni sürücü arasındaki ayarları kıyasla sorunun çözülecektir. Daha önce benimde başıma gelmişti sorun tamamı ile Windows 10 un ağ trafik kısıtlamasıyla alakalı bir durum.
  2.   Rehberden zil sesi atayacağın kişileri favorilere atamalısın, daha sonra; Ayarlar - Ses & Bildirim - Kişi zil sesi'ni aktif et sonra istediğini yap.
  3. Öncelikle Rehberden favorilere kişileri atayıp ardından Ayarlar - ses & bildirim - Kişi zil sesinden istediğini yapabilirsin.
  4. kardeşim hangi sistemi kurarsan kur bu böyle devam eder değişende bişey olmaz, eğer gerçektende performans almak istiyorsan hdd yi çıkarıp ssd almak en iyi çözümdür. Gözle görülür derecede performans alırsın ve cihazını maksimum seviyede kullanabilirsin. Önce ssd al sonra temiz kurulum yap tavsiyem Windows 10 x86 farkı yaşarsın.
  5. hata tamami ile nvidia optimus kartlarda oluşan bir hatadır.  ben bunu geforce experience üzerinden beta sürücüsünü kurarak çözmüştüm. oyunu kurduktan sonra kurulu olan dosyalar içine dt0f adlı oyun güncellemesini yüklersen aynı hata tekrarlanıyo. şuan sorunsuzca oynamaktayım...
  6. ben bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim şuan indirimde Team dark S3 L3 120gb 550-450 MB/sn sata3 SSD
  7. kardeşim 1 hafta önce bende de olmuştu onboard'un çift ekran kartı takılı sistemlerde kendine öncelik vermesinden kaynaklanıyor. öncelikle onboard kartın driverini kaldır sonra microsoftan update et yeniden başlat ve nvidianın güncel sürücüsünü yükle. sistem tekrar başladığında nvidia denetim masasından daha önce yaptıklarını uygula ve pes 13 ü oyna. Çok uğraştırmıştı beni. şuan oynamaktayım
  8. Bu yöntem hard disk kullanıcıları için geçerli olup SSD kullanıcılarının bunları yapmasına gerek yoktur, sadece usb yi fat32 ile formatlayıp kurulum dosyalarını elle usb içine atması yeterli.
  9. Microsoft'un sitesinde 826mb'lık güncelleme paketini indirin kurun. ne reklam nede virüs, temiz bir güncelleme ile  win 8.1 update 1 ile sistem daha güzel oldu... Lisans konusuna gelince gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz dil konusunda da problem yok ;) Wzor'a gerek yok :))
  10. R-stüdio programını kullanarak neyin varsa geri getirebilirsin. Benimde başıma gelmişti bu durum...
×
×
  • Create New...