Jump to content

LegalSecurity

Üye
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LegalSecurity

  1. 19 saat önce, Berdush_03 yazdı:

    - Merhabalar, diskpart yöntemiyle Usb Belleğinizi ikiye bölebilirsiniz fakat, ikisine de farklı işletim sistemi kurup çalıştıramazsınız. Rufus ve diğer araçlar bellekleri tek parça olarak görüyor. Yine de ben size kodları göndereyim:

    Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın.

    diskpart

       list disk

       select disk <disk numarası>

       clean

       create partition primary size=4000 (Ben 4Gb olarak girdim siz ne kadar isterseniz o kadar girersiniz)

       format quick fs=fat32 label="Windows XP"

       assign letter=P ("P" sürücü harfini simgeler)

       active

       create partition primary

       format quick fs=ntfs label="Windows 7"

       assign letter=T

       list vol (Oluşan partisyonları listeliyor)

    exit

    exit

     

    Bu yöntemle NTFS olarak biçimlendirilmiş bölümü ( bildiğim kadarı ile, yanlışta olabilir ) UEFI kurulum için kullanamıyoruz. Yanlış ise lütfen beni düzeltin.

    • Like 1
  2. 17 saat önce, Polat_19 yazdı:

    deniyecegiz diye anakartı ve işlemciyi yakmayın Overclock yapılırken daha çok degişik şeyler yapılır böle proglamlarla degil kendisinin

    Ne anlatmak istediğini inan anlayamadım. Anladığım kadarıyla Programla yapılmış bir overclock değil. Programlarla bu değere ulaşman imkansız. Bios üzerinden yapılmıştır.

  3. On 16.03.2017 at 13:33, nous yazdı:

    Mirillis Action! 2.3.0.0

      Reveal hidden contents

    3Ay6g2.jpg

    • Yönetici olarak Çalıştırın.
    • "Kurulum Tamamlandı!" uyarısı çıkana kadar bekleyin.

    MD5:47D4DA64039E2F0B19F71E42B511ABC3

    (22,43 Mb)

    mBSnI.gif

    
    
     
    
    http://turbobit.net/jojd7bcw5zgt.html
    http://katfile.com/qfeay0gju9gh

     

    
    
     

     

     

    Hocam kusura bakma bir sorunum var. Knight Online videoları yapıp youtube üzerinden paylaşıyorum. Program çok hoşuma gitti. Fraps kadar basit anlaşılır bir program. Sorunum Knight Online oynarken programı açınca oyun hata veriyor. Programı açıp daha sonra oyunu açmaya çalıştığımda da oyun hata veriyor. Muhtemelen hile olarak algılıyor. Oyun modunda, tam ekran modunda da denedim. Çeşitli kayıt şekilleride denedim. Acaba benim bilmediğim bu hatanın önüne geçmenin bir yolu yordamı var mıdır ? 

     

  4. On 04.12.2016 at 23:17, TeYyArEe yazdı:

    H81 anakart ile i7 4790K !!!  Üstelik overclock işlemi !!!  Sakin ol ve PC'yi yakmadan önce klavyeyi usuldan yerine koy :D

    Overclock işlemini nasıl yaptığını bilmediğim için bir şey söylemek zor. Sadece çarpan (CPU Multiplier) değiştirerek yapmış isen genelde sorun yaratmaması lazım. Tabi BIOS üzerindeki diğer ayarları da göz önünde bırakmak gerekir. Biraz daha araştırarak uğraşır isen 4.6 GHz'de stabiliteyi yakalayabilirsin. 

    Haydi kolay gele !

     

     

    Reis hedef 5 ghz ! Az kaldı :)

     

     

    GB51Yy.png

     

     

     

    M0WlWa.png

    • Like 1
  5. Spotmau BootSuite  adlı bir boot edilebilir yazılım var. Windows şifrelerini kaldırabilir, devre dışı bırakılmış oturumları aktif edebilirsiniz. Eğer ki bir domain ortamındaysanız bilgisayarı ilk açtığınızda etkin olur. Yerel ortamda oturum açmak için ise "bilgisayar adı\kullanıcı adı" şeklinde isim girmeniz gerekiyor. Bilgisayarı resetlediğinizde domain yapısı tekrar kapatacaktır. Bunu engellemek için Administrator hesabına Büyük harf küçük harf ve 6 adet sayı ( Aa123456 ) şeklinde şifre koyarsanız daimi olarak kullanabilirsiniz.

     

     

    Site içerisinde de program varmış. Link

  6. Bilgisayarı yeniden başlatarak f2 tuşu ile girebilirsiniz. Bilgisayarı direk kapat aç yerine windows üzerinden, eğer ki windows açılmıyor ise Ctrl + Alt+Delete combinasyonu ile yeniden başlatarak girebilirsiniz. Masaüstü bilgisayarımda bende aynı sorunu yaşadım. Bu şekilde çözdüm. Umarım yardımcı olur.

  7. 31 dakika önce, KintaRo yazdı:

    ücreti, adamın dürüstlüğü konusunda bir şey diyemeyeceğim ama masaüstü uygulamaları yapmak istiyorsan ilk etapta C# ve MSSQL öğrenmen yeterli. Zaten C#'ın içine entegre sayılır MSSQL. Eğer azimli olursan, teknik ingilizcen yeterliyse, stackoverflow.com'u iyi kullanırsan ve bol zaman ayırırsan yürür gidersin, ama sadece hafta sonları 3 saat eğitim ile ekrana "merhaba dünya" falan yazdırırsın o kadar.

     

    Paramız haftada 3 saate yetiyor be başkan :( Azim bol ama vakit.... Hayırlısı. Olumsuzluğa düşmeyecem :) stackoverflow.com nedir bu site ? Açıklar mısın ?

  8. Arkadaşlar C# kursu alacağım. Hafta sonları 3 saat ve aylık 350 TL şeklinde anlaştık. Kursun başlaması için 2 kişi daha gerekiyormuş falan filan. Hikaye kısmını geçiyorum.

    Bu adamın beni yiyip yemediğini, bilgisinin ne derece de olduğunu, öğretip öğretemeyeceğini nasıl anlayabilirim ? Ayrıca kurs daha başlamadı. Ön hazırlık için ne yapmam gerekir ? Yoksa hepsini ona mı bırakayım ?

    Biraz ileriyi düşünürsek C# yanına ne gider ? :) Biraz değişik bir soru oldu ama kastettiğim veri tabanı. Yardımcı olursanız, yorumlarını eklerseniz memnun olurum. :)

    Not: Yazılım konusunda bilgim yok :(

  9. 2 yıl önce G300 aldım. Macro özelliği, macro tuşların fazlalığı Knight Online oynarken bana çok yardımcı oluyor ama ergonomi yönünden bakarsak CSGo oynarken yanlışlıkla macro tuşlarına dokunduğum oluyor. G300 şu an satışta yok fakat G300s diye bir model satışta. Tip olarak aynı duruyor. Yazılımsal geliştirme yapılmış olabilir. Fiyatı 90 TL civarında. Cebini yormaz akarı kokarı yok kısaca :) İyi oyunlar

  10. Aynı durum benim de basıma geldi. Yigen için alınan tablete virüs bulaştı aynısı büyük ihtimal. Ne yaparsan yap çözümü bulamadık. Hard reset demedim fakat tablet olduğu için uygun ROM bulamadım. Hard reset atar atmaz kendisini kuruyor. Cihaz yöneticisi yapıyor ve net varsa ne kadar sacmalik var hepsini kuruyor. Cihaz yöneticiliğinde aldığım zaman tabletin ekran kilitlenip açtığında kendisini yine yönetici yapmış oluyor. Bende çözüm bulamadım ne yazık ki
  11. Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

    MSI Z170A GAMING M3 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart

    GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2666MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram   8 gb tek modulde alabilrsin fiyat yarıya düşer  onu yerine ekran kartını yükseltebilirsin örnek GTX 970 Gibi bir kart alıp oyunlarda daha yüksek perdorsmans elde dedersin

    Sapphire R9 380X NITRO 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı gtx 960 %25 30 daha hızlı bir karttır

    gerisi sana kalmış artık

     

     

    Ekran kartı için Nvidia üzerinden önerebileceğin var mıdır ? Ayrıca Power Supply kaç watt gerekiyor ?

  12. Ne amaçla kullanıcaksın PC'yi ve Max bütçen ne kadar ?

     

     

    Knight Online Oynuyorum ve video çekiyorum. Farklı oyunlar ile video çekmek gibi bir düşüncem var fakat elimde ki pc 20 dakikalık editlenmiş bir videoyu ortalama Sony Vegas üzerinden 3 saatte alıyorum. Knight online eski bir oyun olduğu için işlemcinin sadece tek çekirdeğini kullanabiliyor. Tek çekirdek işlem bazında güçlü olması gerekiyor.

     

    Çektiğim Örnek Video :

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=p2jfPwvv_fQ

     

     

    Bütçe aşşağı yukarı 3500-3800 arası

  13. Aralık Ayı itibariyle pc toplamayı düşünüyorum. Elimde hali hazırda seçilmiş parçalar var fakat parça uyumluluğu hakkında biraz acemiyim. Ayrıca sistemim için kaç watt Power Supply gerekiyor ? Yardımlarınız için teşekkürler. Aklımda ki sistem parçaları :


    Anakart :          Asus MAXIMUS VIII HERO | Z170  Bu anakartta kararlıyım.

                            Üretici sayfası : http://www.asus.com/tr/Motherboards/MAXIMUS-VIII-HERO/overview/

     

    İşelmci:            Intel Skylake Core i5 6600K    veya     Intel Skylake Core i7 6700K    Bu iki işlemci arasında 438 TL gibi bir fark var. Acaba değer mi ?

     

     

    Bellek:             G.Skill Ripjaws4 16GB (4*4) 2400MHz DDR4 (F4-2400C15Q-16GRK)    Sadece fiyatı uygun geldiği için.

     

     

    Ekran Kartı :   Asus STRIX GTX960 | DC20C | 128Bit | 4GB | DDR5   128 Bit olması canımı sıkıyor sadece

     

     

     

     

    Bunun yerine şu sebebden dolayı şunu kullanırsan şöyle olur şeklinde cevap yazarsanız mutlu olur ve bilgilenmiş olurum. İnşallah açıklama yapabilmişimdir. Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler....

×
×
  • Create New...