Jump to content

Abudik

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Abudik

Recent Profile Visitors

199 profile views

Abudik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar ehemmiyeti vardır. bilen arkadaşlardan ricam yardımcı olmaları. lütfen
  2. Selamun aleykum. ams ile kendi çizdiğim oval tasarımı mask ile arka plan ve üst plana atıyorum, program oval çıktı veriyor ama kenarlarında tırtıklanma oluyor. 5 gündür bunun çözümünü bir türlü bulamadım, bilen arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum. yardımcı olacak olan arkadaşlarıma 1000 kişilik dinleyici li radyo hosting hediye edeceğim.   http://i.hizliresim.com/Vyy6oj.png   resimde göründüğü gibi tırtıklı cıkıyor. bu sadece tasarımın çerçevesi. ne yaptıysam çözemedim.    
  3. tek bir harf yerine belirlediğimiz şifreyi yaza bilir miyiz, harflerin karşılığı rakam kullanmıssınız sanırım.. güzel bir proje.. peki bunu birden fazla programı eklemek istesek ne yapmamız gerekiyor..
  4. Onun hazırladığını denedim fakat çalışmadı, çalışmamasının nedeni ise, benim yaptığım Radyo yayınını dinletmek, fakat ustadın yaptığı mp3 için geçerli..
  5. Rabbim Tüm zahmet çekip yazanlardan hazırlayanlardan razı olsun insallah.. Dialog Pencere olayını tamami ile anladım ve uyguladım. fakat Kintaro kardeşim vermiş olduğu proje içinde ki geçen süre olayını uyguladığımda çalışmadı. AMS nin ilk açılışta ki Templatelerden Audio üzerinde editlemeler yaparak radyo yayını dinletmek istedim, herşey güzel gidiyor, fakat o proje içinde ki zaman sadece Saniye ve Salise olarak gösteriyor.. Kodları aşağıda vereceğim, size zahmet inceleyipde Saat-Dakika-saniye olarak düzenler misiniz.. [spoiler]-- set time display curTime = Math.Round(Audio.GetCurrentPos(CHANNEL_USER1), 1); if String.Find(curTime, ".", 1, true)==-1 then curTime = String.Concat(curTime, "."); end decPos = String.Find(curTime, ".", 1, false); strLen = String.Length(curTime); zerosNeeded = 2 - (strLen - decPos); if zerosNeeded > 0 then for count = 1, zerosNeeded do curTime = curTime.."0"; end end Paragraph.SetText("Paragraph1", curTime); -- set "now playing" display myChar = String.Left(title, 1); title = String.Right(title, (String.Length(title)-1)); title = title..myChar; titleText = String.Left(title, 70); Paragraph.SetText("Paragraph2", titleText);[/spoiler]
  6. Konu hakkında bilgisi olan yok mu kardeşlerim ?
  7. Hayır onu yapabiliyorum, benim istediğim butona tıkladığımız da yukarıda ki gibi, diyalog penceresine benzer bir pencere açılmasını istiyorum. bu pencere Web object içinde açılsın istemiyorum, popup pencere tarzında çıkmasını istiyorum, umarım anlata bilmişimdir..[img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Bu konularda yeni olduğum için anlatmak istediğimi tam anlatamamış olabilirim..[img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img][img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/give_rose.gif[/img]
  8. Selamun aleykum.. sevgili üstadlarım.. Ams hakkında size göre basit ama bana göre şimdilik zor [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] (Yeni öğreniyorum) Bir kaç sorum olacaktı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.. [b]Soru 1:[/b] hazırladığımız buton'a tıkladığımızda istediğimiz ölçüde pencere açtırmayı nasıl yapabilirim.. aşağıda ki resimde ki örnek gibi [img]http://g1211.hizliresim.com/13/c/fu4m1.png[/img] [b]Soru 2 :[/b] Bir Radyo player yapıyorum Ams deki açılış projesinde muzik playeri editlemeler yaparak.. sormak istediğim şey muzik calınca geçen zaman göstergesi sadece saniye cinsinden, fakat ben onu Saat - Dakika - Saniye olarak göstermek istiyorum örnek kod vere bilir misiniz [b]Örnek : 00:08:25 geçen zaman[/b] Şimdiden vereceğiz cevplar için teşekkür ederim..
×
×
  • Create New...