Jump to content

striker

Banned
  • Posts

    284
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About striker

Profile Information

  • Ankara
  • Bowling, bilgisayar

Recent Profile Visitors

1214 profile views

striker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Stardock Fences ile. Stardock'un kendi sayfasında mevcut.
  2. Ben de ekleyeyim benim neyim eksik Spoiler! --Gormek icin tikla--
  3. Eğer Mozilla kullanıyorsan PH Proxy InBasic eklentisini yükle ve onunla aç. Tüm yasaklı sitelere rahatça giriyorum.
  4. Veriface sadece Lenovo bilgisayarlarda çalışıyor; fakat ilk sürümünü kırdılar, Windows XP'de tüm bilgisayarlar için kullanılabilir hale getirdiler. Fakat Windows 7 ya da Vista'da kullanabilmek için Veriface III gerekiyor, bunu da kıramadılar, ille Lenovo marka PC istiyor. Aylardır bu yazılımı arıyorum, bulamadım. Bu çok güzel bir gelişme olmuş ama bunun 64 bit'i lazım bana Saçla sakalla alakası yok; sadece gözünü tanıyarak çalışıyor Veriface. O resim tuttuğunu söyleyen arkadaş da geyiğin dibine vurmuş Doğru hatırlıyorsun da bu çalışmaz sanırım 32 bit dediklerine göre vardır bir bildikleri.
  5. Yani kibarca diyorsunuz ki seve seve razı olacaksın; anlaşılmıştır. Neyse, böylesine güzel bir çalışma için katlanılır; o kadarcık kusur kadı kızında da olur ne yapalım.
  6. Virüs yok, tertemiz; gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Sadece Window Blinds'ın crack'ini virüs olarak algılıyor; o da yanlış alarm, sebebini anlatmış arkadaş. Fakat ufak bir sorun var; paketi ne zaman kullansam alakasız bir siteyi atıyor İnternet Explorer'ın başlangıç sayfası olarak. İnternet Cafede devamlı müşterilere kurulum yaptığım için değiştirmeyi unutuyorum bazen. Yok mudur bunun çözümü?
  7. Farklı ikon ya da duvar kağıdı, ya da klasik wWindows teması yerine Royale, vb. gibi temalar kullanmak nasıl yoracak sistemi? Bu nasıl mantık? Evet, görselliğe gelen çok insan var.
  8. Arkadaşım ben cafeciyim, böyle bir düşünce güzel olmuş; çok teşekkür ederim. İnternet Explorer, Media Player, vb. programların son sürümleri olursa Sata ve diğer tüm driver'ları (Ses kartı, ekran kartı, vb.) otomatik algılarsa çok güzel olur. Bir de varsayılan olarak güvenlik duvarını kapatabilirsin; çünkü ağ üzerinden oyun oynamada büyük sorun yaşatıyor ve kapatmayı unutunca deep freeze ile aç kapat vb. saöma sapan sıkıntılara sokuyor insanı. Bence messenger, flash paketi, java, vb. gibi saçma sapan şeylere hiç gerek yok; çünkü 2 haftada bir yeni sürümü çıkıyor zaten; en fazla 2-3 hafta kullanabiliyoruz olan sürümleri. Net Framework paket entegresi güzel olacaktır. Kişisel fikrime geleyim; görsellik çok ama çok önemli. Görsellik çok etkiliyor müşteriyi. Aylardır stardock fences'ın professional sürümünü ve toxa sistem desktop'ı arıyorum; ikisi de yok oğlu yok. Bunları bulup wpi şeklinde ya da otomatik kurulum olarak atsan diyeceğim ama ne yalan söyleyeyim bu konuda umudum yok. Bir de şu kapkara Vista ve şeffaf olmayan, sahteyim diye bas bas bağıran Windows 7 özentisi temalar baydı. Özellikle ikon ve temalar çok önemli; o da senin insafına kalmış Son olarak da Türkçe F klavye desteğini çıkartma gibi bir şansın varsa lütfen yap. Klavyeyi F'ye çevirip öylece bırakıp gidiyorlar; F klavye mi kaldı dünyada ya! Çok teşekkür ederim sana güzel düşüncen için.
  9. Hakikatten ya bulsun şunu birileri ne olur. Ne bulunmaz Hint kumaşıymış abi ya
  10. Büyük ihtimalle yanlış anlayan sensin O AIO'nun üzerine sağ tıklayıp "Klasöre çıkart" de ve sonra çıkan klasörün içindeki "Autorun" dosyasını çalıştır bakalım neler olacak
  11. Vallaha ben de günlerdir arıyorum ama sanırım kimsede yok. Ben de fena halde takmış durumdayım bu programa, bulan olursa çok makbule geçecek. Arkadaşlar sağolsunlar link ekleyip duruyorlar ama hepsi public sürümü çıkıyor; pro'ya hiç rastlamadım daha.
  12. Yahu MacOS, Windows gibi herkesin bildiği bir şey değil ki. Üstelik bu bir de normal PC'lere kurulabilmesi için kırılmış Hackintosh, daha da çetrefilli. İçindeki dosya sisteme uyumsuzdur, bir dosya çakışma yaratır, donanımı beğenmez, vb. Her bilgisayara uyacak diye bir şey yok bu Hackintosh sistemlerde. Arkadaşlar bulmuş paylaşmışlar sağolsunlar; herkesin sorununu tek tek çözebilmek için PC'lerine yeniden yeniden bu sistemi mi kuracaklar? Büyük ihtimal siz ne biliyorsanız bu sistem hakkında onlar da 3 aşağı 5 yukarı aynısını biliyor, zaten kendiniz sorumluluğu kabul etmişsiniz bu sistemi indirmeye niyetlendiğinizde. Bu kadar "Armut piş ağzıma düş" mantığıyla gitmenin de anlamı yok ki arkadaş konuyu açtı diye bildiği bilmediği her şeye yardım edecek diye bir kaide de yok...
  13. Olduğunu biliyoruz ki bu kadar inatla düşüyoruz üzerine. Yok mu arkadaşlar bu Toxa Sistem Desktop kimsede?
  14. Böylesine güzel bir çalışmaya bu kadar az ilgi ve yorum olması garip. Arkadaşlar görmemiş olabilir mi acaba? Bir de dostane bir istek, eleştiri dersen eleştiri... Her şeyi mükemmel; ama sürüm 1.4'teki gibi tüm programları tek sayfada görmek daha güzeldi. Tabii ki zevk meselesi, bu benim görüşüm.
×
×
  • Create New...