Jump to content

Derrick

Yeni Üye
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

About Derrick

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Derrick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1.   Bakın bu yazacaklarınız "sizin" için çok önemli.Çünkü ben beyninizin içine girip sizin fikirlerinizi,iradenizi değiştiremem. Değişmek sizin elinizde.Ben sadece yardım ediyorum.   Neyse ben gidiyorum.akşam yeterli olan "istekli" kitleyi görürsem bilgi akışını hızlandırırım.
  2. Bakın beyler bir de şu var. Dışarda bi dolu özgüvenli taklidi yapan adam var. Bunlar insiyatif alması gerektiği durumda ardına bakmadan kaçarlar. Esas özgüvenli erkek,sorumluluk alması gerektiği durumda sorumluluğu alır,rekabete açıktır.Çünkü kendine sonuna kadar güvenir.
  3. Şimdi kafanda "özgüvenli erkeği" canlandır. Bu adam kendinden son derece emin,yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde küstah,karşısındakini etkilemeyi çok iyi bilen,liderlik özellikleri  olan karizmatik biri. Bu adamla fiziksel özelliklerini değiştirdin diyelim. Sonuç ne olurdu? O,senin,yine özgüvenli,karizmatik; sen yine özgüvensiz olurdun. Bunu anlatmamdaki amaç fiziksel özellikler çok önemli değildir. Tipsizim diye eve kapanma,kendine bahane yaratma.   Şu anda burayı anlayacak ve özümseyecek insan yok gibi... Ama mutlaka anlayan olacaktır.Yazmaya devam ediyorum.
  4. Biraz hayatınızı inceleyelim.   Aileniz: Doğduğunuz andan itibaren sizinledir.Sizi bugüne kadar yetiştirdi,büyüttü,size baktı.Aile kişiliğinizin şekillenmesinde önemli bir faktördür.Sizi en iyi şekilde eğitmeye çalışır,size her zaman doğru yolu göstermek için uğraşır.   Çevreniz: Kişiliğnizi etkileyen bir faktör de budur.arkadaş çevreniz,arkadaşlarınızın davranışları,yaşam tarzları,muhabbetleri... hepsinin kişiliğinizde etkisi vardır.Çevrenin kişiliğe etkisi ailenizden ayrı kaldığınız ilk dakikadan itibaren başlar.Örneğin anaokulu veya 1.sınıf.Bu yaşlarda kişilik temelleriniz zayıf atıldıysa kolay etkilenirsiniz,sağlamsa sizi etkilemeleri zor olur hatta etkilemeyi bile başarabilirsiniz.   ve siz: Kişiliğinize etki eden en büyük faktör "siz" siniz.herşey sizin elinizde.özgüveninizi yüksek tuttuysanız ve kendinize güveniyorsanız,herşey sizin iradenizdedir.ailenizin sizi yetiştirdiği gibi devam etmek veya kendinizden mükemmel bir insan yaratmak sizin elinizdedir.
  5. Yeterli ilgiyi göstermezseniz ne olur? Siz kaybedersiniz... Benim bir yerimden birşey eksilmez.
  6. Tabu... Size bu tabuları yükleyen tek ana faktör var. Toplum... Doğduğunuz andan itibaren size saçma sapan kuralları empoze ettiler. Bu da sizi baskılar karşısında pes eden,kendi fikrini savunamayan ve kızların oyuncağı olan bir insan yaptı. Etrafınıza bir bakın. Göreceğiniz şey,kızların peşinde oyuncak olmuş erkekler,sırf güldürmek için ıkınan şebekler ve çok nadir rastladığınız özgüvenli erkekler. Şanslısınız; çünkü son verdiğim örnekten biri de siz olacaksınız.
  7. Düşünün burada neden bu kadar vakit öldürüyorum? Sizce amacım sadece "rant sağladım" mı olacak? Hayır. Benim buna ihtiyacım yok. Sadece amacım değiştirmek.Fazlası yok. Bu fırsat herkese verilmez. Bir düşünün derim.
  8.   Peki nasıl başaracağız? Bilimsel olarak konuşacak olursam; nöral ağlarınızı yeniden inşa edeceğiz. Yani düşünce ve kavrama yeteneklerinizi maksimum seviyelere çıkaracağız.
  9. Okuduğum okulda tanınan bir tiptim diyebilirim. Yani senin google'a bölümümün adını yazman bile benim ev adresime kadar herşeyimi ortaya çıkarabilir. Zaten zamanı geldiğinde de beni tanıyacaksınız. Kazananlardan olursan hayatında neler değişecek bi buna değineyim. -Her insanla iletişimin üst düzeyde olacak.Karşında dünya güzeli bile otursa onunla rahat bir şekilde iletişime geçebileceksin. -İnsanları etkileme kabiliyetine sahip olacaksın. -Sozün herkes tarafından dinlenecek. -Artık sen başkalarına uymayacaksın.Onlar sana uyacak,sana göre hareket edecekler. Sürünün başına geçme zamanın geldi. Change the rules,let's play.
  10. Burada bitirdiğim okulun adını verirsem beni tanıyanlar mutlaka çıkar. İçini rahatlatmak adına şunu söyleyebilirim; Türkiye'deki hatrı sayılır bir üniversitenin,iyi bir bölümünden mezunum. İşte burada zeka seviyesi devreye giriyor. O saydığın sitelerdeki insanlara bu değerli bilgileri anlatsam;kesinlikle anlamayacaklar.Kaldı ki deneyim olsun diye 1-2 tanesine de denedim.
  11. Evet belli bir kısmı PDR içeriyor; fakat "iyi düşünün iyi olun" gibi saçma bilgiler olmayacak. Tabu... Yıkamadığınız tabularınız var. Toplumun size dayattığı,hayattan zevk alma oranını azaltan işe yaramaz tabular... Sizinle öncelikli yapacağımız iş; bu tabuları yıkmak. Bu durumu kabullenemeyenler,çirkefçe saldıranlar oldu. Burada da olacak. Zamanında ben tabularımı yıkmayı başardım ve artık hayatımdan keyif alabiliyorum. Kısacası hayatım mükemmele yakın diyebilirim. Sizden istediğim; samimiyet ortamının oluşması. Yani hem okuyun hem sorun. Öğrenmenin en etkili yollarından biridir sormak. Çirkeflik yaparsanız; siz kaybedersiniz. Ya da okuyup,benimseyip siz kazanırsınız.Ben bir şey kaybetmem. Hayat sizin.Mükemmel yapmak da mahvetmek de sizin elinizde.
  12. Burada hayatında görmediğin kadar gerçekler olacak... Özgüven eksikliği ve asosyallik aslında birbirine bağlıdır. Yani özgüvensiz bir insansanız eğer,muhtemelen asosyalsinizdir. Kısa cümlelerle açıklayacak olursam; Özgüven eksikliği olan bir insan,arkadaş ortamında suskun çocuğu oynar,topluluk önünde konuşurken heyecanlanır ve fazla duygusaldır. Asosyallik ise  özgüvensizliğin sonucu olarak evden dışarı çıkmayan,arkadaşı olmayan tiplerdir.  
  13. Öncelikle merhaba. Yaşadığım teknik bir arızanın çözümünü ararken denk geldim bu siteye. Siteyi gezerken fark ettim ki;burada özgüven ve asosyallik sorunu olan pek çok insan var. Sizler zeki insanlarsınız ve bu durumu hak etmiyorsunuz. Bunu bildiğim için,size yardım etmeye karar verdim. Nasıl aşmanız gerektiğini ben size ayrıntılı biçimde anlatacağım. Tek yapmanız gereken; okumak ve bana güvenmek.
×
×
  • Create New...