Jump to content

just4get

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

170 profile views

just4get's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. hocam onu da denedim ubuntuyu kurduğum dizine göre ayarlıyorum bu sefer de işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor
  2. walla verseler iyi olur benim için de 2 gündür bulucam diye sayısız kere işletim sistemi kurup kaldırdım resmen harddisk eskidi :D hocam teşekkür ederim ama sorun şu bilgisayarı başlattıktan sonra ubuntuya giremiyorum
  3. Merhaba arkdaşlar şuan windows 8.1 kullanmaktayım. 2. işletim sistemi olarak ubuntu kurmak istiyorum. İnternette ne kadar video varsa izledim. kurulumu windows 8 ile aynı partitiona değil de başka bir partitiona  sorunsuz yapıyorum.Bilgisayarı yeniden başlattığımda işletim sistemi seçme ekranında ubuntu görünmüyor. Tekrar tekrar kurdum bu sefer de ubuntu görünse bile ona tıkladığımda işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor. Yaklaşık 6-7 kere kurulum gerçekleştirdim hiç birinde doğru sonuç alamadım.Secure boot da kapalı.  Acaba sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.?
  4. Merhaba arkadaşlar note 2 kullanıcısıyım. Birden bire nedense samsung apps uygulaması sıkıntı çıkarmaya başladı. Yaklaşık 10 gündür  falan samsung apps a girdiğimde uygulamaların resimleri görünmüyor nedense.Fabrika sürümüne çevirdim tekrar güncelledim falan ama bir türlü çözüm bulamadım.
  5. Merhaba arkadaşlar windows 8.1 64 bit kullanıyorum.Windows 8 kullananlar bilirler oturum kapatırken veya bilgisayarı yeniden başlatırken ekranın tam ortasında bi daire dönmeye başlıyo.İşte benim sorunum o daire ekranın en soluna kaydı ve düzelmiyo.Sisteme bir sıkıntısı var mı bilmiyorum ama simetrik olarak takıntı yaptım bu sorunu.Sizce nasıl düzeltebilirim?
  6. Teşekkürler kardeşim umarım dediğiniz gibi gelir cihaz
  7. umarım öyledir.Nette araştırırken bazı forumlarda bununla ilgili bi yazıya denk gelmiştik.Söylediklerine göre Samsung ve iphone böyle değişime gönderilen arızalı telefonların kullanılabilir parçalarıyla yeni bir telefon topluyor ve değişim olaylarından bu toplama cihazı gönderiyorlarmış.Ne kadar doğru orası tartışılır tabiki
  8. öyle saçma sapan bir durum ki genel merkezi arıyorum bizim artık yapabileceğimiz bişey yok diyolar yetkili servis ilgilenecek diyorlar.Servise gidiyorum müşteri hizmetlerini arayın diyolar.Herkes birbirine sallıyor.   Umarım en kısa sürede telefon elime geçer.Peki değişim cihazda sıfır cihaz mı gönderiliyor? 
  9. Merhaba.!0 gün önce 20 günlük note 2 mi ekrandaki sorundan dolayı servise götürdüm .Bu hafta içinde cihaz değişimi  onaylandı.Samsung'un cihaz takip sistemine girdiğimde bakım durumu kısmında "Gönderim aşamasında" yazıyor.Dün gece de 2 adet msj geldi.Gönderenler KYS.SAMSUNG ve OZF SAMSUNG.Mesaj içeriği "Merhaba samsung servis merkezimize bırakmış olduğunuz ürününüzün değişim prosedürü tamamlanmıştır.Yeni ürününüzü iyi günlerde kullanın." Bu mesaj sizce sadece prosedür hakkında bilgi vermek amaçlı mı yoksa telefonum servise gelmişmidir? Eğer henüz gelmediyse gönderim aşamasındaki bir telefonun elime ulaşması ne kadar sürer?
  10. aslında aklım bu cihazlarda kalacak ama :'(  önerdiğim 2 ürünün özelliklerine yakın netbook önerebilir misiniz  
  11. benim ihtiyacım olan cihaz sadece power point çalıştırsın ve videoları takılmadan oynatabilsin.Çok fazla bir özellik aramıyorum. Peki neden casper ı önermiyosunuz?
  12. Arkadaşlar bu iki üründen hangisini tavsiye edersiniz?     Casper Nirvana CN.BMP847A (W8)   http://www.bimeks.com.tr/urun/125203/casper-nirvana-cn-bmp847a-w8-.aspx#specs   Casper Nirvana CGA.P847-4K00V-K   http://www.casperstore.net/?urun-3261-casper-nirvana-cga-p847-4k00v-k
  13. biosu default ayarlara getirdim olmadı, elektrik fişini çekip pili çıkarttım bi 10 dk bekledim yine düzelmedi, eski bios versiyonları win 7 64 bit desteklemediği için eski versiyonlara dönme çabalarımda başarısızlıkla sonuçlandı.Var mı önerisini olan?
  14. sürümü yeniledim ama birşey farketmedi ayarlardan s3 yapsam düzelir mi acaba ya da ayarlardan başka birşey yapmak gerekir mi?
×
×
  • Create New...