Jump to content

venomgod

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by venomgod

  1. Denemedim, bulmak biraz sıkıntı oluyor. Bugün bir araştırayım bulabilirsem denerim. Voltaj değerlerini ölçsem birşey anlaşılır mı acaba?
  2. Dediğiniz gibi bir sıkıntı olabilir ama nasıl olur bilmiyorum. Şöyle bir durum var, şarja sokunca şarj oluyor gösteriyor ama yaklaşık bi 10 15 saniye sonra “dolmuyor, prize takılı” şeklinde bilgi veriyor. Isı testlerinin hepsi normal. Dediğiniz gibi olacağını sanmıyorum, öyle olsaydı şarjda değilken de yavaş çalışırdı.
  3. Evet denedim. DDU ile silip en güncel driverı kurdum sonuç yine aynı.
  4. AMD ekran kartları için en stabil Windows sürümü hangisidir? Herkese selamlar. Konuyu yazılım bölümüne mi açsam, donanıma mı açsam bilemedim. Genel olarak yazılımla alakalı olduğu için buraya açmaya karar verdim. Şu an Windows 7 kullanıyorum. Bilgisayarım DELL inspiron 15r. Ekran kartım AMD Radeon hd8670m. Sorunum şu: bilgisayar şarjda yani tam performansta(gözüken bu şekilde) çalışırken ekran kartı tam performans vermiyor. Güç ayarlarının bütün mantıklı kombinasyonlarını denedim fayda etmiyor. Şarjdan çıkarında aşırı bir şekilde performans artışı oluyor. En basiti Google Chrome’da gezinirken bile fark ediliyor. Wordpress ile site yapıyorum, şarjdayken öyle kasıyor ki birşey yapmama izin vermiyor ama şarjdan çıkarınca herşey normale dönüyor yani asıl olarak tam performansa geçiyor. Windows 10 da denedim geçen sene o zaman daha kötü oldu, sistem komple yavaşladı ben de Windows 7 ye geçmeye karar kıldım. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yoksa bana önerebileceğiniz, AMD ekran kartlarının en stabil çalıştığı Windows sürümü hangisidir yardımcı olabilir misiniz? (Bütün driverlar güncel, bios güncel)
  5. @firtinax Bu bilgisayarın biosu baya bi değişik. Yani işlemci ghz'iyle falan oynanmıyor garip biraz. Sadece sistem hakkında bilgi veriyor gibi. Öyle bi seçenek yok :(   @yasak_ask Hibaernation hakkında bir bilgim yok. Araştıracağım. :)   @sensei5006 Orda hangi seçeneği seçmeliyim ingilizcem iyi değildir :)   @FırtınaLimanı Bios çok değişik. Baya bi değişik yani 1. boot 2. boot falan seçemiyorum çok kötü bişey. Versiyonu A06 sanırım
  6. Merhaba arkadaşlar.   Geçenlerde Dell Inspiron 5537 laptop aldım.Haliyle işletim sistemi Windows 8 geldi. Oyunlarda sorun çıkardığı için Windows 7 ye çevirmek istedim. Fakat diskler gpd korumalıymış. Bunları da kaldırmanın yönetimi cmd yardımıyla hard diskteki herşeyi yanlışlıkla sildim. Tüm partition(sistem için ayrılmış bölümler vb.) herşey silindi. Benim yapmak istediğim şey ise sadece Windows 7 ye çevirmekti.   Herneyse şu an ki sorunum başlatma ile ilgili. Format atma işlemi öncesine laptopum açılırken Dell simgesi gelip 2 sn içinde açılıyordu. Ama şu an ilk Dell simgesi geliyor,  ardından Windows 8 simgesi geliyor altta noktalar dönüyor ve sonra açılıyor. Haliyle buda zaman alıyor.   Bu sorunu çözümünü bilen arkadaşlarım lütfen yardım etsinler. 1 haftadır gece gündüz araştırma yapıyorum hiçbir şeye ulaşamadım.   DİPNOT: Yeni dell laptop alan varsa bana system image' ini herhangi bir siteye upload edip atarsa sorun düzelir diye düşünüyorum. Yeni dell laptop alan varsa lütfen bana ulaşsın.
  7. Bilmiyorum ama Turkcell'in forumunda yazar sanırım.
×
×
  • Create New...