Jump to content

dilokullari

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

238 profile views

dilokullari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [url=http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaM2]Sony M2 Xperia[/url], olağanüstü kalitede resimler çeken 8 megapixel kamerasıyla, Exmor RS görüntü sensörüne sahip olup otomatik çekim modu belirleme özelliği ile her mekanda ve her an en iyi fotoğrafları oluşturur. Yenilikçi Kamera yazılımları ile resimlerinizde daha fazla değişiklik yapmanızı sağlar. Social Live ile resimlerinizi canlı olarak Facebook'ta yayınlamanızı sağlar.Sony M2 Xperia, Sony’nin TV uzmanlığı ile üretilmiş parlak ve büyük bir 4,8 inç qHD ekrana sahiptir.Avucunuzda eğlenceyi hissetmeniz için mükemmel boyutlara sahiptir. Denge ve titizlikle üretilen tasarımıyla şık bir görüntüye sahip Android cep telefonudur. M2 Sony Xperia dört çekirdekli bir işlemciyle çalışır ve Sony’nin bir diğer yüksek model akıllı cihazı olan Xperia Z2 ile aynı şekilde ayrıntılara dikkat edilerek üretilmiştir. Pilinizin ömrünü tüketmeden en yüksek performansı ve hızı kazandırır. NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisini kullanarak elektronik cihazlarınızın hepsini sadece tek bir dokunuşla kablosuz olarak bağlamak kolay ve hızlıdır. Akıllı telefonunuzdaki fotoğraf ve videoları TV’nizde seyredebilirsiniz. Kablolarla, düğmelerle veya ayarlarla uğraşmaya gerek duymadan kablosuz hoparlörden müzik dinleyebilirsiniz. [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/HediyeliPaket]Hediyeli Paket[/url] kampanyası, faturasız abonelere 30 gün boyunca geçerli 500 DK görüşme ve 1 GB mobil internet hizmeti sağlıyor. Hediyeli Paket'i 3 ay üst üste kullanan abonelere, 4.ay aynı paket hediye ediliyor. Bu fırsattan yararlanmak için paket bitiş tarihinden sonraki 7 gün içerisinde paketinizi yenilemeniz lazımdır.
  2. İlerleyen teknolojiyi göz önüne alırsak Sony adından Xperia ürünleriyle fazlasıyla piyasada yer almaya başladı. Yeni çıkardığı Z2 Sony Xperia ürününde yeni görselliğe ve özelliklere çok önem gösterdiğini bu ürünüyle belli etmiş oldu. Cep telefonu piyasasında oldukça inişli çıkışları yakalasada bu ürünün özellikleriyle isminden oldukça söz ettireceğe benziyor. [url=http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaZ2]Xperia Z2 Sony[/url] özelliklerinde çok iddialı olduğunu gösteren Sony cep telefonu piyasasındaki düşen yerini geri kazanabilecek gibi gözüküyor. İleri teknolojide çıkan parçalarda özellikle birisi var ki oldukça fazlasıyla dikkat çekiyor. Kamerası 20.7 Mega pixel kamerasıyla müşterilerini oldukça şaşırtan Sony bu klassmanda oldukça iddialı olacağınıda gösteriyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsnız ve çokça fotoğrafınız olsun istiyorsanız bu cihazın kamerasıyla güzel anılarınızı yakalayabilirsiniz. Z2 Sony Xperia kameranın kalitesi bir yana ekran boyutuylada müşterilerine fazlasıyla seyir hali verecek nitelikte. 5.2" inç ebatındaki HD TRILUMINOS görüntüsüyle müşterilerine fazlasıyla görüntüler sağlıyor. Kayıtlarında 4K çözünürlüğüde sağlayan cihazda hemen hemen son teknoloji olarak yok yok gibi gözüküyor. Bu ürünün hedefi Sony Xperia ismini müşterilerinde kalıcı olarak isminin kalmasını sağlamak olsa gerek. Cihazın satışında Avea liderlik etmekte olup, paketlerinde, tarifelerinde ve kampanyalarında kararlı şekilde satmakta görünüyor. Cİhazın ne kadar kaliteli olduğuna dair bir önceki ürününü kullananlardan tecrübeye dair bilgilerini sorgulamalarını ve sağlamlığının ne kadar belirgin olduğunuda öğrenebilirler.[url=http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/Katalog]Cihaz[/url] arasında uzun bir zaman yer sağlayacak gibi duran bu model için Sony fazla bir çaba sarfetmiş ve ürünün kullanımı hakkında bir çok deneyim sağlamışlar. Ürüne sahip olanlar dilediği gibi 20.7Mega Pixel kamerasıyla canlı fotoğraflar çeker, 4K teknoloji ile oluşan video desteği kaliteli videolar çekebilir ve ekran kalitesi büyüklüğüyle seyrine doyamadığınız filmlerinizi dizilerinizi izleyebilirsiniz. Adından uzunca zaman söz ettirecek olan Z2 Sony Xperia için yaşacağınız tecrübeleri göz önünde bulundurursak kullanım keyfi oldukça fazla olacaktır.
  3. Sense 6 teknolojisi ile teçhizatlandırılan [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HTCOneM8]HTC M8[/url], tek parça metal kasası ve Akıllı Sensör Hub teknolojisi ile tüketicilerin taleplerini tahmin ederek günlük aktiviteleri hafifleten Motion Launch teknolojisini kullanmaktadır. HTC M8, yeni geliştirilmiş ikili kamera yeni teknolojisiyle profesyonel ve yaratıcı kamera kaliteli çekim yaparken, BoomSound ile akıllı telefonlardaki yeni ses kalite standartlarını tekrar belirliyor. Tasarım ve kalitede dönüm noktası olan M8, daha göze hitap eden ulaşılabilen bir görünüm için yeni bir ustalıkla geliştirilmiş görüntüsüyle göze hitap ediyor. Zarif, yüksek kaliteli ve dayanıklı metal gövdesi tek parça 5 inç 1080 pixel ekranı sararken, kenarlara doğru da ufalıyor. Bu da daha pürüzsüz ve kavisli yumuşak ve doğal bir tutuş sağlıyor. 2300 Mhz dört çekirdekli Krait CPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon sekizyüzbir işlemci ve entegre LTE’ye sahip yeni M8, geliştirilmiş Android versiyonu olan Andorid Kitkat işletim sistemiyle destekleniyor. Yeni One M8 yep yeni HTC Sense 6 ile beraber geliyor. Açık bir şekilde ve daha çarpıcı bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan Sense 6 cesur ve kişiselleştirilebilen renk temalarına yer veriyor ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Heyecanlandıran yeni bir görünümler yaratmak için farklı etkinlik yerleri arasında bulunan galeri düzenlemesini öncelik olarak atayan HTC Sense tasarımcıları HTC M8’de belirli bir objeyi gösteren tüm fotoğrafları sezgisel olarak tek bir albüme taşıyan, görsel bir search bar bulunduran Image Match’i de kullanıma sunuyor. Son olarak ağır çekim modunu da bünyesinde bulunduran yeni HTC One M8, bu çekim modu ile high Defination kalitesinde ağır çekim videolar çekmenizi ve önce ki zamanlar da çektiğiniz videoları istediğiniz özellikleri katarak yavaşlatmanızıda sağlıyabiliyor. Bu özellik de videolarınıza daha imtiyaz bir drama duygusu vermenizi ayrıca belirli anları ön plana çıkarmanıza imkan veriyor. Avea aboneleri [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Faturali]faturalı hat[/url] ya da [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Faturasiz]faturasız hat[/url] müşterilerine aylık/50 TL ek fiyatla sahip olabilirsiniz.
  4. AEC İngilizce Dil Okulları, dil öğrenimindeki fikir karmaşasında, öğrenim esnasında oluşabilen karmaşayı ve ayrıca dengesizliğin yol açtığı etmenleri ortadan kaldırmak üzere bir program sunarak İngilizce dilini öğrenmek isteyenlere programlı çalışmayı göstermek istemektedir. Öncelikli olarak tercih ettiği sektör taleplerine karşı olarak yapılan günlük programların akışı, ihtiyaçları karşılayarak iyi yönde tepki alabilen AEC İngilizce Dil Okulları, kesin adımlarla ilerlediği yolda ilgili firmaların İngilizce öğreniminde referans olabilme düzeyine gelmiştir. Öğretim amaçlı sürdürdüğü sektörde değişik dallarda öncelik tercih haline üst düzeyde devam ettiği eğitimler, bireye özel dersler ve en fazla 5 kişilik odalarda gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir. AEC Dil Okulları; eğitim kalitesiyle, öğrenim durumundaki kişilere en iyi şekilde yabancı dil bilgilerini en iyi seviyede sonuca getirmesini sağlamak amacıyla öğrenmeleri gereken her şeyi aktarmaya devam etmektedir. İngilizce eğitim süresince alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından, eğitimde muvaffakiyetin en önemli etkenin öğretim görevlisi olduğunun farkında olan Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, bu konuda fedakar ve içten bir şekilde davranmaktadır. Şahıslara ve kurumlara özel ingilizce programları uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını hedefleyen AEC İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir. Avitaion English Center Dil kursları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 2012 Tüketici Kalite Ödülü gibi ödülleri alarak sunduğu ingilzice eğitimlerin kalite ve sağlamlığını belgelendirmiş ve bunun yanında [url=http://www.aecdilokullari.com/pilot-ingilizcesi.aspx]Pilot İngilizcesi[/url] alanındaki özenini, kurumsallığını, istikrarlılığını ispat etmiştir.
  5. Tüketiciler, gündelik yaşamlarını zenginleştirmenin yanı sıra, kendilerine ilham sağlayacak mobil araçlar aramaktadırlar.Bilgilerini yenileyebilecek cep telefonları aramaktadırlar. Samsung Galaxy, insanların ilham verdiği yeniliklerle, bugün piyasadaki ileri teknoloji üstün cep telefonu sunmaya odaklanan temel ve akıcı kullanıma endeksli, muhteşem alıcılığa yol gösteriyor. Yeni Samsung Galaxy; 16 MP telefon kamerası, güncellenmiş bir menü ve ön görünüme ulaşmış gelişmiş kamera işlemleri sayesinde kullanıcıların daha basit fotoğraf çekebilmelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlıyor. [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyS5]Samsung Galaxy S5[/url], 0.3 saniyeye kadar odaklanma sağlayan dünyanın hızlı sabitleme niteliğini göstermekte ve gelişmiş Yüksek Dinamik Aralığı (High Dynamic Range) özelliği ile tüm şartlarda doğal ışık ve renkleri göz alıcı bir yoğunlukta tekrar oluşumu sağlıyor. Aynı zamanda Samsung S5’in yeni Seçici Odak özelliği, kullanıcıların aynı anda, bir nesnenin belirli bir alanına sabitlenmesini sağlarken, arka planı bulanıklaştırabiliyor. Bu nitelik ile kullanıcıların, Sığ Alan Derinliği (DOF) etkisi oluşturmak için özel bir lens setine ihtiyacı kalmıyor. Samsung Galaxy, beşinci nesil Wi-Fi 802.11ac ile 2X2 MIMO desteği sunuyor ve LTE Kategori 4 standardı ile oldukça fazla sayıda LTE frekansını desteklemektedir. Çok daha seri bağlantı talep eden tüketiciler için Galaxy S5, sahip olduğu Download Booster özelliği sayesinde Wi-Fi ile LTE teknolojilerini aynı anda birbirine bağlayarak veri hızlarını güçlendiren yenilikçi Wi-Fi teknolojisini sunuyor. Samsung Galaxy, nerede olursa olsun, kullanıcıların mümkün olan en hızlı bağlantıya sahip olmalarına yardımcı oluyor.
  6. Turizm sektörüne cloud tabanlı çözümler sunan Cloud Arena, ülkemizde bu sene ilk kez düzenlenen EuroCloud Awards'ın Türkiye bölümünde, En İyi Teknoloji Şirketi kategorisinde birinciliği aldı. Bu ödül ile 28 ülkeden adaylar arasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. CloudArena şirketine Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye Cumhuriyeti birinciliğini getiren ürünü ise HotelRunner. HotelRunner ne iş yapar? HotelRunner, otelinize özel internet içeriklerinizi oldukça kolay bir şekilde yaratıp içeriği yönetmenizi, küresel tanınmanızı maksimum noktaya getirmenizi, otelinizi ve müşterilerinizi yönetip durum denetlemesi yapmanızı ve bunun yanında mevcut tüm çevrimiçi kanallardan rezervasyon kabul etmenizi sağlayan bulut tabanlı otel pazarlama ve yönetim platformudur. HotelRunner otelim için neler yapabilir? HotelRunner, online fiyat ve oda yönetim sistemi, moteliniz için pro bir web sitesi ve Facebook otel sayfası, düşünebileceğiniz tüm online otel rezeravsyonu ve ödeme kabul etme imkanı, mevcut müşterilerinizin yönetimi ve bunun yanında sosyal mecra görünürlüğünü maksimum noktaya çıkartmak için kullanacağınız sosyal promosyon ve kuponlar sağlar. Servisimiz web'de, mobil ve tablet cihazlarda sorunsuz çalışır. HotelRunner tesisime yeni müşteriler çekmeme nasıl yardım eder? HotelRunner tesis odalarınızı kendinize ait web sitenizden ve Facebook aracılığıyla satmanızı; uluslar arası çevrimiçi satış kanalları ve acentelerle sisteme entegre olmanızı sağlar. HotelRunner'la motelimin odalarını satmaya başlamak için ne kadar ücret ödemeliyim? Baştan satın almanız gereken hiçbir şey yok, yazılım ve kurulum yoktur. Cebinizden hiç para çıkmadan başlayabilir ve gerektiğinde kullandıkça ödeyebilirsiniz. Hemen şimdi otelinize bir iyilik yapıp [url=http://hotelrunner.com/tr]otel yönetim[/url] alanında uzman bir platforma motel yönetiminizi taşıyın.
  7. Akıllı cihaz meraklıları, heyecanla yolu gözlenen [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyNote3]Samsung Note 3[/url] e, Eylül ortası itibariyle Avea bayilerinden ön sipariş vererek kavuşabilecekler. Avea; modern özelliklere sahip [url=http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/Katalog]tablet[/url] gibi cihazları beğenen, telefonunun sunduğu teknoloji ve aplikasyondan maksimum seviyede faydalanmak isteyen tüm teknoloji takipçilerini, Galaxy Note 3 ile ilk tanışmaya çağırıyor. Eylül ortası itibariyle İstinye Park AVM, Cevahir AVM, Bağdat Caddesi, Ankamall, Forum Bornova'daki Avea bayilerini ziyaret eden teknoloji düşkünleri, Samsung Galaxy Note 3'ü herkesten önce ilk defa tanışma imkanını yakalayacaklar. Note 3'ü heyecanla bekleyenler, 25 Eylül'e kadar tüm Avea noktalarına verecekleri önsipariş yoluyla Note 3'e, 27 Eylül'de herkesten önce sahip olma şansını yakalayacaklar.
  8. Kore'nin lider telefon üreticisi Samsung'un en yeni telefonu [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyS4Zoom]Samsung Galaxy S4 Zoom[/url], Avea'da şimdi tarifenize ek aylık sadece dokuz Türk Lirasından başlayan fiyatlarla. Ek olarak Aveamuzik.com'dan altı ay boyunca her ay 50 şarkı hediye. Dilerseniz avantajlı [url=http://www.avea.com.tr/web/MobilInternet]mobil internet[/url] seçenekleriyle. Galaxy S4 Zoom ile uçuşu yakalayın! 7-14 Ağustos 2014 tarihleri arasında kampanyasız veya kampanyalı Samsung Galaxy S4 Zoom alan herkese Avrupa'ya çekilişsiz uçak bileti hediye! Üstelik Budapeşte, Amsterdam, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma, ve Atina şehirlerinden seçtiğinize tek yolcu olmak şartıyla gidiş dönüş ucak bileti!
  9. Avea AŞ, Nokia Lumia akıllı telefon serisinin en eğlenceli üyesi Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 YTL'den başlayan fiyatlar ile kullanıcılarıyla buluşturuyor. Teknolojinin en son modasını [url=http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/Katalog]ceptelefonu[/url] ve akıllı cihazlarını son kullanıcıları ile buluşturan Avea İletişim; Nokia Lumia ailesinin tüm Türkiye'de merakla beklenen eğlenceli ve akıllı telefonu Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı dört değişik kampanya teklifi ile şimdi satışa sunuyor. Avea İletişim'in kullanıcılarını özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası bünyesinde Avea müşterileri, [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumia520]Lumia 520 fiyatı[/url] telefonuna arzu ederlerse tarifeye ek aylık 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk 3 ay 100 mb internet kullanım hediyesiyle, veya 250 MB, 1GB veya 4GB [url=http://www.avea.com.tr/web/MobilInternet]mobil internet[/url] tekliflerden biriyle, ya da 1000 dakika+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki hesaplı Windowsphone olarak dikkat çeken Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599TL ödeyerek sahip olmak isteyen Avea müşterilerine ise üç ay süresince 250 MB internet hediye ediliyor. Nokia Lumia 520, 4 inçlik süper duyarlı dokunmatik ekranı ve renkli kapak özelliği ile göz dolduran şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı telefon tecrübesinde yeni bir dönemin habercisi olmaya hazırlanıyor. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip 5 MP eşi bulunmayan kamera teknolojisinin yanı sıra sahip olduğu birçok lens ve uygulama sayesinde en keyifli anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1GHz çift çekirdekli işlemcisinin yanı sıra, içerdiği mix radyo özelliği ile 12 milyon şarkıya bedeva ulaşma imkanı sağlanıyor. Avea İletişim, ayrıca navigasyon* özelliği ile de eğlenceli bir akıllı telefona en uygun fiyatlara ulaşma fırsatları sunmaktadır. * Nokia Lumia 520 akıllı telefonunun satın alındığı ülkedeki harita bilgileri üzerinden sesli navigasyon servisi de kullanılabiliyor.
  10.   Teknolojinin son modasını ve  telefonlarını kullanıcılarıyla buluşturan T.C'nin öncü mobil operatörü Avea , son olarak [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Blackberry]Black berry[/url] 10 işletim sistemine sahip akıllı cep telefonu ailesinin yepyeni temsilcisi BlackBerry Q10’u aylık 33 TL’den başlayan fiyatlarla meraklılarıyla buluşturuyor.   Satışa çıktığı ilk andan beri uluslararası çapta ve Türkiye'de çok büyük ilgi ve beğeni ile karşılanan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyen müşterilere Avea , beyaz ve siyah renk opsiyonlarının dışında dört farklı teklifle kendi paketlerini yaratma ile seçim yapma özgürlüğü de sunuyor. Avea kullanıcıları ister internet paketi içerisinde ayda 78 YTL'ye; isterlerse herşey dahil paketiyle 123 TL'ye, ister tarifeye ek aylık 33 TL'ye veya 250 MB internet hediyesi ile birlikte 1.999 TL peşin fiyatına sahip olabilecekler, kampanya için Avea [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/BlackBerryQ10]Blackberry Q10[/url] web sayfasını gözden geçirebilirsiniz.     Blackberry Q10 Akıllı telefon cazip dizaynının dışında sahip olduğu teknolojiyle de akıllı cihaz kullanımında yepyeni bir devir başlatıyor.   Qwerty klavyesi, 3.1 inç boyutundaki dokunmatik ekranı , çift çekirdekli 1500MHz işlemcisi ile çok daha hem konforlu hem pratik bir akıllı cihaz yaklaşımı getiren Blackberry Q10, gün içerisinde iş takibini de olabildiğince kolaylaştırıyor. Blackberry Q10’un 8MP kamerası, otomatik fokuslanma teknolojisi ile birlikte gündüz dış mekan ve iç mekan çekimlerde gece saatlerindeyse az aydınlık fotoğaf ve film çekimlerinde büyük kolaylık sağlıyor.
  11. Avea İletişim, kendine has markasını taşıyan ikinci akıllı telefonu "[url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Avea-inTouch2]intouch 2[/url]"yi tüketicilere tanıttı. GSM sektöründe [url=http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/Katalog]akıllıtelefon[/url] un tek kaynağı olan Avea inTouch 2 vasıtasıyla Türkiye çapındaki smart phone kullanıcılarının tabanını daha da genişletmeyi amaçlamaktadır. Intouch2, 4" dokunmatik ekran ayrıca 1 GHz işlemci barındırmasının yanısıra 5 Mega Pixel foto kamerası ve 3D Avea tema ve önceden yüklü uygulamalarıyla Türkiye piyasasında kendi sınıfında mevcut akıllı telefonlardan ayrılıyor. intouch 2'ye tarifeye ek ayda 1 YTL'den başlayan ödemelerle [url=http://www.avea.com.tr/web/MobilInternet]3g internet paketleri[/url] dahil yada katma değer vergisi içinde peşin 449 TL ye satılmaktadır.
  12. Samsung şirketinin, akıllı telefonlara örnek olacak nitelikteki yeni ürünü Samsung Galaxy S4, Android OS'inin en güncel sürümü olan Andorid 4-2-2 Jelly Bean ile çalışmaktadır. Samsung şirketi, son modeli Samsung Galaxy S4 ile telefon sektörü çıtasını oldukça yükselterek diğer cep telefonu şirketlerinin başına büyük bir çorap ördüğü olarak yorumlanabilir. Ekran yüksekliğini büyüterek ve akıllı telefona çok ince yazılımlar yükleyerek Samsung markası, en yeni ürünü Galaxy S 4 ile iphone konseptinden yavaş, yavaş sıyrıldığını gösteriyor. [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxySIIIKampanyasi.aspx]Samsung Galaxy S3[/url] modeli ile kıyaslandığında Samsung Galaxy S4 akıllı telefonunun özellikleri maksimuma ulaşmışa benziyor: beş inç ile oldukça büyük dokunmatik ekran, 1080p ile daha yüksek ekran çözünürlüğü, 2.600mAh ile daha uzun pil ömrü ve 1900 Hz (dört çekirdekli) veya 1600 Hz (8 çekirdekli) işlemcisi ile daha hızlı işlem gücüne sahiptir. İlk bakışta GS3 modele benzese de, yalnızca ölçülerinin artmış olması değil, aynı zamanda daha ince ve hafif olduğu da göze çarpmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Samsung Galaxy S4’ü hemen, hemen GS3 ile Galaxy Note arası bir yerde yerleştirmek mümkün. Buğulu Siyah renkte de satışa sunulan Galaxy S 4 hoş tasarımına rağmen, görüntüsü ile yine de diğer ürünlerin satışa sunduğu hoş tasarımlı akıllı telefonlarla girdiği rekabette daha arka planda kalmaktadır. Fakat, Samsung’un plastik kullanmasının ardındaki sırrı, cep telefonunun böylelikle çok uzun ömürlü ve hesaplı olması ile kısıtlı değil. Galaxy S 4 imalatında seçilen malzeme sayesinde, 1920x1080 piksel çözünürlüğe sahip beş inç HD Super AMOLED ekran en yüksek aydınlıkta renklerin epeyce canlı görünmesini sağlıyor. Kısacası Samsung şirketi; Galaxy ismini zirveye taşımak için gerekli en iyisini yerine getirmiş olduğu söylenebilir. Global ölçekte yankı bulan bu en son model akıllı telefona ilk sıradan sahip olmak isteyenler için avea şimdiden [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyS4]samsung galaxy s4[/url] için bir ön talep formu hazırlamıştır. Sevgiler
  13. Günümüz teknolojisinin en son cep telefonlarını ilaveten cihazlarını müşterileri ile tanıştıran T.C'nin en genç ve dinamik cep telefonu operatörü Avea İletişim, mobil inovasyon ve tasarımda global liderlerinden HTC firmasının şu ana kadar yarattığı en akıllı cihaz HTC One'ı yakın zamanda son kullanıcılarıyla buluşturuyor. HTC One için Mart ayının başında Avea İletişim [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HTCOne]HTC One[/url] sayfasında ön talep kabul etmeye başladı bununla birlikte Mart ayı içerisinde de HTC One siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Avea İletişim merkezlerinde satışa sunacaktır. Bu cihazın dünya platformda piyasaya sürümü dün gerçekleştirilen cihaz; HTC Zoe, HTC BlinkFeed, HTC Sense 5 ve HTC BoomSound özellikleriyle akıllı cihazlar yenilikci ve çarpıcı bir tarz kazandırmaya hazırlanıyor. Alımlı tasarımı ile göz kamaştıran en yeni HTC One, çeşitli renk seçenekleriyle teknolojiyi şıklıkla buluşturuyor.
  14. Avea, Sony'nin son teknoloji harikası Android telefonu Xperia Z'yi sekiz Nisan'dan itibaren Avea İletişim Merkezleri'nde alıcıya çıkarıyor. Avea İletişim AŞ, Sony Xperia Z'yi tarifeye ek olarak ayda 28 TL'den başlayan fiyatlarla değerli müşterilere sunacaktır. Avea SEÇ telefon kapsamında müşterilere birbirinden avantajlı, mevcut tarifelerine ek, data hediyeli, herşey dahil veya peşin olmak üzere 4 farklı satış seçeneğiyle sunulan Sony Xperia Z'yi peşin alan Avealılar'a ise; 3 aylık 250 MB'lık internet data kullanım paketi hediye edilecek. Detaylı Xperia Z bilgisi için [url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaZ]sony xperia Z[/url] sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
×
×
  • Create New...