Jump to content

orhanceker

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About orhanceker

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

194 profile views

orhanceker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Maalesef olmuyor.Son bir soru sorup daha fazla uğraşmayacağım en azından bu günlük.Sistem recovery CD/DVD bulsam bu sorun çözülür mü? 
  2. Aslına bakarsan indirdiğim Bios içerisinde ZK6_3311.BIN kalıp şeklinde var.Şuana kadar denemediğim bir yöntem.
  3. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Cd sürücü mevcut.Adım adım kısaca ne yapacağımı söylerseniz sevinirim
  4. Mail ile yardım istememe rağmen müşteri hizmetlerini aramamı söyleyen bir mail aldım.Sitesinde ilgili modele ait ilk bios ta bulunmakta.Biraz evvel ki uygulamamda 1 uzun 2 kısa bip sesi aldım belirli periyotlarla bu durum tekrarlandı ancak yaklaşık 9 dakika boyunca hiç bir değişme yaşamayınca uygulamayı kestim.Sağlam bir döküman yada yönerge ile bunun çözüleceğin düşünüyorum.Hala araştırmaktayım.   İlginiz için çok teşekkür ederim.   Olurda ilgili bir video yada çözüm için dökümana ulaşır iseniz rica ediyorum paylaşın.
  5. Bunlar temelde yapılması gereken şeyler. 3-4-5 haricindeki işlemler ilk etapta müdahele ettiğim olaylar. Bios windows gibi onarılmaz derken tam olarak neyi kastettin bilmiyorum.Benzer durumları yaşamış olanların ingilizce ve türkçe içerikli sitelerde yaptığım araştırmalarda onarılan onlarca döküman ve video izledim.Ancak özellikle Crisis Usb Disk olayı hep ön planda ve başarılı.Yöntem yol basit olsada Usb Diski oluşturduktan sonra sitesinden edindiğim Bios un İlgili dosylarının Usb Flash Belleğe atılması aşamasında sorun yaşadım.Ve o adımdan sonrasını gerçekleştiremedim.İlgin için teşekkür ederim.
  6. Ömrümü yedin Bios...

  7. Merhabalar. Acer Extensa 5635z Model laptopun Bios güncellemesi esnasında mavi ekran geldi.Ve bir daha ekranda hiç bir görüntü olmadı.Laptop çalışıyor.   Dün geceden bu yana internetten çeşitli döküman ve yönergelerle bu sorunu çözmeye çalışmama rağmen sonuc alamadım.   Benzer sorunları okuduğumda Bios un çökmüş olduğu kanatine vardım.   Usb den Bios un tekrar yüklenebileceğini okudum ancak denemelerimden sonuç alamadım.   Lütfen bana Usb den ACER EXTENSA 5635z modelinin BİOS onarımı için yardımcı olun.   Teşekkür ederim.   Orhan ÇEKER   Özür dileyerek eklemeyi unuttuğum bir konu var.   WİNDOWS 7 Ultimate işletim sistemi mevcut.
×
×
  • Create New...