Jump to content

veysel027

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About veysel027

Profile Information

  • Male

İletişim Bilgileri

  • Steam
    veysel027

Recent Profile Visitors

131 profile views

veysel027's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hangi ekran kartını önerirsin peki? Anakart ise Hızaşırtmaya abanmayacağım için iyi bişeye gerek yok. Öneri için teşekkürler (1800 MHz dir belki, tekrar bakayım. Ama 1600 diye hatırlıyorum.)
  2. Anlıyorum, SSD ye geçiyoruz o zaman :) Peki diğerlerinde bir hata görebiliyormusunuz?   Düzenleme : Düzenlemedeki önerinizi dikkate aldım.
  3. Öncelikle tavsiye için çok teşekkür ederim. SSD düşünmedim değil, sadece bana biraz pahallı geliyor ama değerlendireceğim. Peki, diğer donanımlardan değiştirilmesi gereken varmı sizce?
  4. Merhabalar değerli TncTR üyeleri. Bu gün size yeni alacağım (kısmet olursa) PC hakkında birkaç soru soracağım. (Hata varsa affola)   İşlemci    :  Intel  Core i7-3770 @3.40 GHz Ekran Kartı  : Sapphire H D7850 2GB OC Sabit Disk : Seagate Barracuda 2TB Anakart : Asus P8Z77-V Le Plus Bellek : 8GB Kingston Value CL11 1600MHz   Almak istediğim bilgisayar böyle, şimdi sorum: değiştirilmesi gereken neler var; yaptığım saçma seçimler varsa hangileri vs. Eğer iyiyse veya şu parça değiştirilmeli diyorsanız yorum atarsanız sevinirim. Birde, Crysis 3 Ultrada 10-15 olmadı 20 FPS görürmü, göremezsse başka oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS görür yardımlarınızı bekliyorum. Önerilerinize sonuna kadar açığım. İlginizden ötürüde ayrıca teşekkür ederim.   (Parça önerileri Teknobiyotik'ten olursa sevinirim.)
×
×
  • Create New...