Jump to content

anrsg2

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

167 profile views

anrsg2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Evet arkadaşlar sonuçlara bu adresten ulaşabiliriz.https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1443   Puanlarıda paylaşabilirsek iyi olur.
  2. Arkadaşlar yeni bilgisayar almayı düşünüyor bütçe 1500 bu bilgisayar vatanda indirime girmiş fiyat olarak iyimi yada başka marka model varmı bildiğiniz.Bilgisayarın özellikleri iyi olmalı çok ağır programlar çalıştırıyorum oyun oynuyorum özellikle ısınma problemi olmamalı yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. fiyat :1.444 TL Ürün Kodu SVE1513V1ESI.CEU  Açıklama   Menşei P.R.C.    Garanti 24  Özellikler İşlemci Markası INTEL İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Hızı 2.6 GHz İşlemci Numarası 3230M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Disk Kapasitesi 750 GB Ekran Kartı Markası AMD VGA Chipset Modeli HD7650M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ekran Boyu (inch) 15.5 inch Çözünürlük 1366 x 768 Bağlantı Özellikleri USB, Bluetooth İşletim Sistemi Windows 8 Optik Sürücü DVD±RW Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera Monitör Tipi LED http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve1513v1esiceu-sve1513v1e-notebook-core-i5-260ghz-6gb-750-155-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65850
  3. peki boot yedek dısk nasıl yapılıyor.Bendeki g host un son sürümü nasıl yapılacağını biliyor musunuz yedek boot dısck dvd yapmayı.
  4. Olaya farklı bir açıdan bakalım  http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/2011/01/20/kablosuz_internet_beyne_zararli Prof. Dr. Nazıroğlu, çalışma kapsamında 30 fareyi kobay olarak kullandıklarını belirterek fareleri üç gruba ayırdıklarını aktardı. Yaklaşık 1 ay süren çalışma kapsamında fareleri günde bir saat süreyle manyetik dalgalara maruz bıraktıklarını anlatan Prof. Dr. Nazıroğlu, kontrol fareleri ile manyetik alana maruz kalan fareleri aynı şartlar altında muhafaza ettiklerini iletti. Prof. Dr. Nazıroğlu, "Farelerin manyetik dalgalara maruz kalması sonucu önce grafiğini aldık. Farelerin beyin hücrelerini kestiğimizde ciddi hasarlar oluştuğunu gördük. Hücrelerin işlevlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştiremediklerini ve beynin bundan olumsuz etkilendiğini saptadık" dedi. Vücut organlarının işlevlerini yerine getirmesinde beyin hücrelerinin önemli rolü bulunduğunun altını çizen Prof. Dr. Nazıroğlu, laboratuvar deneylerindeki incelemelerde tahrip olan hücrelerin işlevlerini yerine getirememesinden dolayı sinir hücrelerinin de olumsuz etkilendiğini ifade etti. Özellikle kablosuz internetin bugüne kadar beyin hücrelerine zarar verdiği yönünde bilimsel bir çalışma yapılmadığını belirten Prof. Dr. Nazıroğlu, şunları söyledi: "SDÜ olarak yaptığımız deneysel çalışma ile elektromanyetik dalgaların beyin hücrelerine önemli ölçüde zarar verdiğini, hücrelerin işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getiremediğini kanıtlamış olduk." Prof. Dr. Nazıroğlu, çalışmanın ABD'deki mesleki bir dergide yayımlandığını ve TÜBİTAK tarafından da desteklendiğini bildirdi. Elektromanyetik dalgaların kanser hücrelerine yönelik de bir araştırma yaptıklarını dile getiren Nazıroğlu, "Yaptığımız ilk gözlemlerde manyetik dalgaların kanser oluşumuna sebep olan hücrelerin artmasına neden olduğunu gördük. Ama çalışmalar sürüyor. Kesin sonucu 2 ay sonra söyleyebiliriz" diye konuştu.   ayrıca  http://www.uzmantv.com/kablosuz-internet-baglantilarinin-sagliga-zarari-var-mi     arkdaşlar sanırım modem, evin içinde değilde dışarıda olursa daha az zararı olur gibi
  5. Arkadaşlar norton g host ta  başlangıç cd si oluşturmak istiyorum ama bi türlü başaramadım. CREATE CUSTOM SYMANTEC  RECEVERY DISCK  bölümünden giriyorum cd yerleştiriyorum sürücüye ancak you must select a valid source Symntec recovery dısk  F/ DOES NOT EXİST gibi bir uyerı alıyorum lütfen bilen arkadaşlra yardım edebilirmisniz.Şimdiden teşekkürler.
  6. mesele inanma meselesi değil sadece bilgi amaçlı sordum. 
  7. hber3 gibi bi site bunu yayınlamamalı
  8. ama kapıda ödeme fırsatı veriyor.
  9. arkadaşlar bu gün http://www.haber3.com/ un verdiği bir reklamda s4 ün fiyatını 199 tl olarak gösteriyor ve kaıda alma olanağı veriyor sizce normal mi yoksa sahte mi anlamadım http://www.ucuztelefonpazari.net/Samsung-Galaxy-S4/siparis.html  site burda  bilgilendirirseniz sevinirim.. Sahte olabilir gibi ama yinede size soruyorum .
×
×
  • Create New...