Jump to content

DoctorX16

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    silgun16
  • Skype
    sonerilgun16
  • Twitter
    sonerilgun16

Profile Information

  • Male
  • Bursa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DoctorX16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar. Öncelikle laptop'um Toshiba SATALLITE L855 Marka ve Model ve henüz ilk 6 ayını doldurmadı. Sorunumu kısaca dile getirmem gerekir ise bazı oyunları açtığım zaman bilgisayarım ısınmadan dolayı kendini kapatıyor mesela " Call Of Duty: Ghosts, TES: Skyrim, State Of Decay.." ancak "PES 2014"te aynı ısıya gelmesine rağmen bilgisayarım saatlerce kendini kapatmadan oynayabiliyorum. Bunun ile ilgili olarak ne önerebilirsiniz sizce ne yapmalıyım? Yanıtlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.   Ayrıca konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer yanlış yere açtıysam yetkili arkadaştan özür dilerim..
  2. valla ustalar büyük ihtimal bırakıcam ttnet adsl kullanıyorum ip adresine ellediğim an internete giremiyorum eskiden aynı modeme bağlı olmak yetiyordu neden bu kadar yokuşa sokmuşlar anlamıyordum bende en son xpde (evdeki) binadaki bütün bilgisayarları bağlayıp yazıcı ve dosya  paylaşımı yapmıştım ki o zaman çok daha toydum şimdiye nazaran ama şimdi hüsran :S
  3. ipleri ekleyince internet bağlantım koptu :S   edit: windows 8 de ev ağı kurdum fakat v7de parolayı girdiğimde aşağı yukarı 2 saat beklediğim halde bağlamadı benim derdim o xpde onu bile başaramadım
  4. diyorumya iş yeri burası etrafla pek oynama şansım yok bana kalsa bütün bilgisayarlar w7 olsun zaten otomatik kurcak ağı da şu an elimden gelen en ideal durumdayım daha fazla müdehale edemiyorum sisteme ama illa bir şekilde oluyordur olmaması imkansız bence
  5. hepsi wireless fark eder mi? birde şu an bütün bilgisayarlar WORKGROUP çalışma gurubu olarak gözüküyor
  6. Elimde  iki windows 8 x64 (laptop) bir windows 7 ultimate x64 (AİO PC) bir windows xp x86 (masaüstü) bilgisayar var. Diğer forumlar dahil çok konu inceledim iki gündür ne yaptıysam ağı kuramadım. İşyeri bilgisayarları olduğu için değiştirme şansım da yok bana gereken dosya paylaşımı ve yazıcı paylaşımı yardımcı olursanız sevinirim.
  7. takipteyiz deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz :D
  8.  Çok teşekkür ederim. Sorunumu tekrardan root atarak çözdüm sanırım sadece şanslıydım bu sefer :). Yardımlarınız için teşekkürler.
  9.   Verdiğiniz rom sadece htc cihazlar için sanırım sitesinde galaxy s3'ü göremedim ayrıca arkadaşın verdiği linkten Türkiye için olan rom'u indirdim ve odin ile kurdum. Ancak telefon açılmıyor şuan da bunu nasıl düzeltebilirim ? 
  10.   Cyanogen mod kurdum telefona ancak google ürünleri desteği olmadığından dolayı stock rom'a dönmek istiyorum.     Çok teşekkür ederim indiriyorum şimdi.
  11. Merhaba arkadaşlar, Galaxy S3 cihazım için en son çıkan stock rom'a ihtiyacım var. Nereden bulabilirim bilen varsa yardım edebilir mi?
  12. Bütün hepsinin sesli olması herkesin yararına olur, hem görme engelliler için hemde o kutuda ne yazdığını çözemeyen insanlar için :).
×
×
  • Create New...