Jump to content

DoctorX16

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DoctorX16

  1. Merhaba arkadaşlar. Öncelikle laptop'um Toshiba SATALLITE L855 Marka ve Model ve henüz ilk 6 ayını doldurmadı. Sorunumu kısaca dile getirmem gerekir ise bazı oyunları açtığım zaman bilgisayarım ısınmadan dolayı kendini kapatıyor mesela " Call Of Duty: Ghosts, TES: Skyrim, State Of Decay.." ancak "PES 2014"te aynı ısıya gelmesine rağmen bilgisayarım saatlerce kendini kapatmadan oynayabiliyorum.
    Bunun ile ilgili olarak ne önerebilirsiniz sizce ne yapmalıyım? Yanıtlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

     

    Ayrıca konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer yanlış yere açtıysam yetkili arkadaştan özür dilerim..

  2. valla ustalar büyük ihtimal bırakıcam ttnet adsl kullanıyorum ip adresine ellediğim an internete giremiyorum eskiden aynı modeme bağlı olmak yetiyordu neden bu kadar yokuşa sokmuşlar anlamıyordum bende en son xpde (evdeki) binadaki bütün bilgisayarları bağlayıp yazıcı ve dosya  paylaşımı yapmıştım ki o zaman çok daha toydum şimdiye nazaran ama şimdi hüsran :S

  3. Elimde 

    iki windows 8 x64 (laptop)
    bir windows 7 ultimate x64 (AİO PC)
    bir windows xp x86 (masaüstü) bilgisayar var. Diğer forumlar dahil çok konu inceledim iki gündür ne yaptıysam ağı kuramadım. İşyeri bilgisayarları olduğu için değiştirme şansım da yok bana gereken dosya paylaşımı ve yazıcı paylaşımı yardımcı olursanız sevinirim.

  4. Odinle kurabilirsin. recoveryden kurmak istersen kurulmaz.

     

    ama recoveryden şu alttaki  romu kurmanı tavsiye ederim stock rom dan önce. seçmeli kuruluymla istediğini yükleyebilirsin.

     

    http://www.androidrevolution.nl/downloader/download.php?file=Android_Revolution_HD-SGS3_32.0.zip

     

    Verdiğiniz rom sadece htc cihazlar için sanırım sitesinde galaxy s3'ü göremedim ayrıca arkadaşın verdiği linkten Türkiye için olan rom'u indirdim ve odin ile kurdum. Ancak telefon açılmıyor şuan da bunu nasıl düzeltebilirim ? 

×
×
  • Create New...