Jump to content

CBarul

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About CBarul

Recent Profile Visitors

484 profile views

CBarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Başlık biraz saçma oldu ama , affedersiniz şimdi Knight ONLİNE üzerine bir sistem yapıyorum fakat KnightEmpire.exe dosyası kapatıldığında KnightOnline.exe'ninde kapatılmasını istiyorum yardım ederseniz teşekkürler.
  2. Merhaba arkadaşlar bir güvenlik sistemi yapıyorum oyunum için  HideToolz,CheatEngine,MYKOHack,LoutLos HACK,KOXP,TSearch,prog test,KOHACK,AC TOOL,Ollydbg,Hex şu isimdeki adlı hileleri engellemek istiyorum nasıl engelleyebilirim direk kapattırmak için yardım ederseniz çok makbule geçer dostlar.
  3. Çalışıyor fakat form olmadan calıstırmak istiyorum.
  4. Arkadaşlar exeyi kapattıkten sonra oyundan çıktığında bu işleminde kapanmasını istiyorum ve oyun acık kaldığı durumde hep acık kalmasını istiyorum nasıl sağlayabilirim teşekkürler.
  5. Tamam denedim oldu şimdi teşekkürler.
  6. Arkadaşlar hile yazılımı yazıyorum run yapmak için exemide gömüyorum mecbur olarak yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar dosyamı en iyi şekilde nasıl packleyebilirim bazı arkadaslar link atmış ama o linkte maalesef açılmıyor tnctrde v3 gibi bişey yardım ederseniz çok makbule geçer.
  7. Arkadaşlar güvenlik sistemini kapatmamaları için görev yöneticisinde gizlemem gerekiyor yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
  8. Run("isim.exe") şekilinde yapabilirsin :)
  9. Maalesef ki ordan olmuyor denedim fakat bi sonuç alamadım.
×
×
  • Create New...