Jump to content

B3yazKabus

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

220 profile views

B3yazKabus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Onla alakası oldugunu düşünmüyorum çünkü bayadır w8 kullanıyıyorum sorun yeni Ve hala çözümü tam olarak gelmedi :(
  2. Driverler güncel durumda disk birleştirme mantığı ney ne gerek var ki :)
  3. Hocam yaptım yani eskisinde daha iyi duruma geldi Download speed : 0.62 den 1.24 de yükseldi ve youtubeden en azından daha iyi şekilde video izliyorum hd olmasada bu yardımınız için teşekkürü şükran bilirim degerli hocam.Ancak eskisi gibi degil gibi öyle  düşünüyorum yinede teşekkürler.
  4. Haddi hesabı yok dns değiştirmemin . Olmuyor maalesef :/
  5. Hocam ama ay sonu geçti ay başı geldi yani yinede düzelmedi çok zor durumdayım dns değiştirdim o yaptım bu yaptım yok olmuyor çıldırmış durumdayım tabir-i caizse İp ile alakası oldugunu fazla düşünmüyorum ama bakayım yine teşekkürler başka çözümler içinde fikirleriniz bekliyorum.
  6. Merhabalar arkadaşlar iki kişi internet kullanıyıoruz.Sorunum son 1 ayda bir kesinti geldi ve internet hızım çok aşırı düştü.Çogu kişiye sordum virüsten dedi bende format atmaya üşeniyorum başka bir çözümü varmı ?     Edit : "Diğer arkadaşın çok iyi hızlı ve switchde sorun yok ."  2.Edit : "İşletim sistemi windows8" 3.Edit ="Uygun yer bulamadıgım için buraya koymayı düşündüm adminlerden özür dilerim."
  7. Merhaba sayın hocalarım sorunlarım şunlar ; 1 - Bildiginiz üzere oyunlara injectör yardımıyla dll inject ederek kolaylıkla hile engellenebiliyor.Ancak injectörler bir sürü var binlerce piyasada ki injectörleri engellesek bile ( tittle-classını alarak). Bir coder rahatlıkla c++ ile kendine ait bir injectör kodluyabilir bende şöyle bir mantık yürüttüm.Dll inject etmeyi engellersek yani dll seçildimi yada açıldımı hata verip oyun kapanacak.Bu tasarladıgım projenin kodlarını(autoit) atacaklara şimdiden teşekkürler. 2-Örneğin kullanacağımız exe - > tnctr.exe oyun başlanıgıcıda -> autoit.bin misalen bu şekilde olsun ben kodları geçirdim .Herşey hazır tnctr.exe tıklayınca progressbar doluyor ve autoit.bin çalışıyor benim şikayetimde şu autoit.bin'i ,  autoit.exe yapınca hata verecek yani engelliyecek yada başka bir uzatma verdiginde, değiştiginde hata verecek bilgisi olanlara teşekkürler. Not : 2 Konuyu bir anda açma sebebim forumu çöplük yapmanın anlamı yok .Herkese teşekkürler.   Not2 : Birinci sorunumda şöyle bir fikir aklıma geldi dll veya Dynamic Link Library kelimesi geçince direk kapanabilir konuya kod yazacak arkadaşlara kolaylık gelsin diye dedim ben bir koda dökemiyorum :)
  8. Hocam serverım var 1000 online 1000 kişi bir arada tutuyorum ancak bu hile başımı çok ağrıtıyor bu şekilde engellemeyi planlıyorum.Bu geceye yetiştirmeyi planlıyordum :) Hocam çok baktım ama o kadar ingilizcem yok :/ eğer biginiz var ise paylaşırsanız memnun olurum :)
  9. Cevap vericek bir hocam yokmu çok acil bir durumdayım ?
  10. Merhabalar ; Sorunum şu yaptıgım autoit projemde bir tittleden birden fazla program kapatılmasını istiyorum dahada açarsak konuyu Mesala a.exe , b. exe , c.exe vs bunun gibi benim seçtigim programa yazdıgım exeler açılınca mesela shield.exe kapanacak(Ve aynı zamanda programda yazılı olan a.exe , b.exe  c.exe... kapanacak) bir nevi güvenlik sistemi hile koruması anlıyacağınız.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler Tnctr Ailesi !  Not : Önceki konulara gözden geçirdim aynı konuyu başka bir arkadaş açmış ancak verilen kod sadece Listteki ilk satırdaki kodu engelliyor.Diğerlerini engellemiyor.Benim istedigim listteki tüm exeler kapanması Şimdiden herkese teşekkürler , herkese iyi günler.
×
×
  • Create New...