Jump to content

MedBar305351

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MedBar305351

  1. Yok o dediğin yerde yok ama buldum Ev Dizini/86 GB Dosya Sistemi/Plugin deymiş tabi x64 Ubuntu için.x86 da senin dediğin yerde olabilir. Yinede sağolasın Rep ini verdim :D
  2. Saolasın :D O zaman bolca vaktim var senin gibi olmak için :D aio lara baktım kodlamaları felan inceliyorum :) bu elseif,if vs. yazdıklarının görevleri nedir,nereye atanırlar ? 
  3. Arkadaşlar bendeki ams Ubuntu (Bir Linux dağıtımı) üzerinde kurulu.Ubuntu kullanan bi arkadaş varsa bu plugini nasıl atacağımı söyleyebilir mi? Çünkü Ubuntu'da Yerel Disk C / D yok program kuruluyor ve program dosyalarının nerde olduğu belirsiz.
  4. Ubuntu 12.04 LTS kullanıyorum önerebileceğiniz pratik ve yararlı yazılım var mı?   Ben öneriyorum: Wine (Windows uygulamalarını sorunsuz çalıştırıyor.)   Sizde önerin :)   Bişey daha ubuntuda hangi programla ekran videosu çekerim ?
  5. Aslında Delphi den önemli diller var ama ben küçükden büyüğe gitmek istiyorum kardeş ilk önce kendi çapımda projeler hazırlayıp daha sonra diğer dillere geçmeyi düşünüyorum. :) KintaRo abi senin yaşın kaç? (Not: Dalga geçmek veya hakaret etmek amaçlı söylemiyorum) Arşivi atarmısın?
  6.   Eğitim seti güzel fakat uygulama çok az benim işime yarayan şifreli giriş videosu oldu orda sadece ayrıca 2. eğitim seti çekicem demişin çekmemişin 2.yi ne zaman çekcen?
  7. Arkadaşlar forumu 2 yıldır takip ediyorum ama daha kendi çapımda birşeyler yapabilmiş değilim. Anladığım kadarıyla program lua script kullanıyor.Aslında sorunum kodlama bilgim yok kodlama dilini nasıl öğreneceğim? Video ders var mı hiç? Ams Eğitim Seti ni önermeyin orda işime yarayabilecek birşey yok adam 22 videoda 15 tane objeyi felan tanıtmış.Her neyse yardımlarınızı bekliyorum :)  
×
×
  • Create New...