Jump to content

turkiyem

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by turkiyem

  1. Yeni asus 2.1 biosu modladım.Slic_Dump la baktığımda her şey normal görünüyor fakat Sağ alt köşedeki windows orjinal değil yazısı kalkmıyor ve windows etkinleşmiyor.Otomatik slic2.1 sertifika yükleyici yükleme yapmıyor.Herhalde içinde yeni verilen asus sertifika yok bu yeni asus sertifikayı nasıl yükleyebilirim acaba.

    Edit:By Daz ın vermiş olduğu Windows 7 Loaderv1.6.7 isimli programla BİOS mod(Install certificate and serial) kısmını kullanarak yükledim şimdi herşey normal acaba bu kısım modlu bios lar içinmi kullanılıyor.(Benim bios ASUS modlu)

  2. Anakart: Asus P5Q Pro

    Bios Version : 2102

    Mod : DELL

    Download : http://www.mediafire.com/?nmgeydnlxld

    Asus marka anakartlarin CD içeriginde Asus update programi mevcuttur.Eger CDniz yoksa web sitesinden indirebilirsiniz..Programi kurduktan sonra Update bios From file secenegini secip. indirdiginiz bios dosyasini gösteriyorsunuz, sonra Flash butonuna tikliyorsunuz. sonrasini program kendi halleder ve restart ister..herşey bu kadar

    İlgine teşekkürler Yalnız benim bios türünde AMİ yazıyor.Burada DELL yazıyor.

  3. İyi Günler Benim anakart asus modlanmış bioslar kısmında var görünüyor fakat indirmek istiyorum dosya yok sizden ricam Anakartın özelliklerini ve linki yazıyorum.Şu an ankartta enson bios yüklü .Acaba benim biosu da modlayıp nasıl yapacağımı izah edebilirmisiniz.Hepsini okudum ama tam olarak anlıyamadım.

    Anakart:Asus P5Q Pro

    Lİnk:http://support.asus.com/download/download.aspx

    Bios: P5Q PRO BIOS 2102

    Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.

  4. Yer:İzmir-Afyon-Ankara-Siirt-Edirne-Balıkesir-Bursa-Babaeski-İstanbul-Artvin ve Ankara

    Profesyonel olarak. Dönem:1983 :):p

    Yer:İzmir-Afyon-Ankara-Siirt-Edirne-Balıkesir-Bursa-Babaeski-İstanbul-Artvin ve Ankara

    Profesyonel olarak. Dönem:1983 :D:)

  5. Çok teşekkür ederim.Kurdum fakat ilk açılışta parola oluşturamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.(teşekkür ederim açıklamadan sonra şimdi oldu.)

×
×
  • Create New...