Jump to content

davut80

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About davut80

Recent Profile Visitors

87 profile views

davut80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name="dj sms" post="1520771" timestamp="1422962511"] Şu sınavlarda para almaya çok karşıyım :angry: , neyin nesi oluyor maaş almıyormusunuz?  :thumbsdown:[/quote] dersaneciyim kardeş. yani özel sektör ihtiyacı olan talep ediyor yapmayı düşündüğüm ders notu, çözümlü soru,  ders fasikülü sınav falan yapmıyorum.çözümlü soru bankası kitabımı androidde pdf olarak lisanslayacak bir yazılım arıyorum. 100 çözümlü soru  1 tl diyorum.
  2. hocam ben öğretmenim  öğrenciler çözümlü soru istiyorlar 100 soru az değil günlerimi alıyor çözümleri.çocuk telefonunda pdf görüntüleyici ile bakıyor çok yararlı oluyor.aklıma geldi telefonunda açınca şifre istese kimseye veremese verse bile açılmasa her telefonda farklı şifre istese.1konu 100 soru 1tl para alsam diye geçirdim kafamdan.
  3. arkadaşlar bir pdf dosyası düşünün 100 soru ve çözümleri olan bir dosya bu dosyayı telefona nasıl lisanslı yapabiliriz yada böyle bişey olabilirmi.her telefona ayrı şifre istesin istiyorum öğrenciler birbirine verse bile farklı telefonda farklı şifre istesin.yardımcı olursanız çok sevinirim.fikri olan varmı acaba.. 
×
×
  • Create New...