Jump to content

sibel541

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

147 profile views

sibel541's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. çalışıyor.  Siren sesi  işlemci fanı devredeyken başlıyor. 
  2. onuda yaptım. garantisi geçen ay bitti. Bir teknik servise versem bir sürü masraf çıkar. Format atacaktım yine siren sesi geldi sonra kapandı. galiba sorunun neyden kaynaklandığını tahmin ediyorum işlemci de sorun var çünkü ısınma var. 
  3. biraz geçiyor ondan sonra ötme oluyor. fabrika ayarlarına döndüm gene aynı.  Bilgisayarla ram bellek ve hardisk uyumsuz olamaz çünkü 4 senedir kullanıyorum.  
  4. S.A  Notebook bilgisayarım var. Açtığım zaman  dos ortamında ötüyor ve ön ışıkları yanıp sönüyor. Sonra açılıyor ötmüyor ama ışıkları yanıp sönüyor. (2 ışık )  
  5. sibel541

    Ses Sorunu

    Bende böyle biliyorum ama kulaklığı takıp kendiliğinde hoparlör pasif hale gelsin. 
  6. sibel541

    Ses Sorunu

    onları yapmıştım  yine sonuç değişmedi. Pcsim Lenovo değil. 
  7. sibel541

    Ses Sorunu

    Mrb arkadaşlar kulaklığı bilgisayara taktığımda normalde hoparlöre sesin gelmemesi lazım ken ses geliyor . İstediğim şey şu ki kulaklığı pc taktığımda hoparlöre  ses gelmemesi. (hoparlörün ses yükseltme ve alçaltma düğmesi var onunla yapıyor.Hep öyle yapmak istemiyorum.)
  8. fırınlama beni aşar. Bir tane ekran kartı alırım
  9. başka pc de denedim yine görüntü gelmedi.
  10. ben bir yarın bir arkadaşın bilgisayarın da ekran kartını  deniyeyim. İnş. Anakartta kaynaklanıyordu (garantisi olduğu için)  
  11. söyle bir şey var mı bilmiyorum bozuk ekran bile olsa pce slotuna taktımızda yine onboard görüntüyü vermemesi gerekmiyor mu. 
  12. pci-e   ve auto var.  Pci-e yaptım yine olmadı.  yine olmadı.
×
×
  • Create New...