Jump to content

HaulTime

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

433 profile views

HaulTime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. e en önemli sorun orda işte nasıl bağlıcaz  :) 
  2. sa arkadaslar ben bi program yapmayı düsünüyorum bi tane input olcak ordan arama yapıp youtubede cıkan isimleri listboxa yazdırcak listboxdan secip download butonuna tıklayınca o müzigi masaüstüne indircek böyle bişeyi nasıl yapabilirim bi yardımcı olurmusunuz :) ? 
  3. Mrb arkadaşlar üstadlarım sayesinde mp3 programını geliştirerek bu hale getirdim umarım işinize yarar.Sizden istediğim bu projeyi geliştirdikce bu konu altına apz eklemeniz ki herkez yararlanabilsin :) Program Resmi : Program Apz : http://www.mediafire.com/download/q2zv3a123lv7v51/mp3+player.rar Şimdiden Paylaşımlar İçin Teşekkür Ederim :)
  4. çok saol kardeşim bu form sayesinde şimdiden çok şey öğrendim allah razı olsun sizden :) 
  5. baktım da bi tane vardı hatta ama olmuyo yani checkboxla yapmış mesela tekrarla checkbox seciyom ama olmuyo :) 
  6. arkadas mp3 player yapıyorumda  checkboxa  karısık cal ve tekrar et ekleyemedim bi yardım ederseniz sevinirim :) 
  7. cok saol kardeşim :)  kardeşim artık sövecen ama birde :) sarkı degistirme yani ileri tusuna basınca listboxda sonraki sarkıya geri basınca listboxda önceki sarkıya gitmeyi nasıl yapcam onada el atsan :) sanada gece gece zahmet verdik ama 
  8. çok saolsın kardeşim bugün bunu aradım ama linkler hep kırıktı :) birde son bişy isteyecem :) kafanı şişirdim ama :)      http://www.mediafire.com/download/kc0ap7ytqrtwgtb/mp+player.apz     mp3 player yaptım ama bi sardırma slider yapamadım yanigeliştiremedim bi yardım edermisin :) 
  9. usta sende chat apz varsa yollarmısın o konuya baktım bütün linkler kırık indigorose burda var ama kayıt olunmuyo bi yardım etsen ? 
  10. demi :) her yeri araştırdım bulamadım usta bu arada peki chat programı yapalabilirmi kintaro socket programala ile olur dedi ? 
  11. arkadaşlar ben bi program yapmak istiyom işte güncel driverlerı tarayıp bulcak yükle deyince yüklücek nasıl yapacagımı bilmiyorum bi yardım etseniz ? 
  12. Evet Arkadaşlar Konudada Belirtiliği gibi sizin yada tarattırdığınız imeinin kayıtlı olup olmadıgına bakıyor.Bu Programı Bir Forumda Görmüştüm Geliştirmek İstedim.. Program Resmi : Program Linki : http://www.mediafire.com/download/bdayv8q8i6vmber/imeitaratma.rar Apz Linki : http://www.mediafire.com/download/gia5wpk9sar9794/imei%282%29.rar İstek Olursa Apz Linkinide Atabilirim Geliştirmek İsteyenler İçin -Kusurumuz Varsa Affola..!
  13. tm kardeşim gördüm kb :) yardımın için teşekkür ederim :) 
×
×
  • Create New...