Jump to content

ismlcyrl

Üye
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ismlcyrl

  1. akillialtay1995, 4 saat önce yazdı:

    Ben de şu an bu işletim sisteminden yazıyorum

    Performansı beni de tatmin etti.

    Hiç donma kasma gibi bir şey görmedim.

    Güncelleme alması da cabası.

    Görselliği gayet güzel

    Bu sistemi yapanın ellerine ve emeklerine sağlık.

    Bende kendi ana bilgisayarıma kurdum benide memnun etti. 

  2. MrRush, 5 saat önce yazdı:

    Araç çalışıyor. İlk menüden 1.seçenek seçilecek. 2. menüden yine birinci seçenek seçilecek ve ardından Windows etkinleştirilmesi için W seçilecek.

     

    PIf8SGS.gif

     

     

    Dediğin şekilde yaptım ve oldu. Ben diğer seçenekten denemiştim hocam teşekkürler. 

     

    helehoyni, 43 dakika önce yazdı:

    Hocam aşırı bir görsellik yok ki zaten; ekstra bir animasyon ya da sistemi yoran herhangi bir durum söz konusu değil. Duvar kağıdını, kilit ekranını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Zaten onlarca da Windows 11 icon paketi var internette; bu iş de en fazla 3-5 dakikanızı alır. 

    Haddim olmayaraktan söyleyeyim; @mephistoo2 üstadın KMS Suite uygulaması ile tam  5 bilgisayarda sorunsuz olarak etkinleştirme yaptım.

    Yok estağfurullah ne haddi hocam bende yıllardır suite’i kullanırım yanlış seçeneği seçmişim şimdi oldu

  3. MrRush, 3 saat önce yazdı:

    Araç çalışıyor. İlk menüden 1.seçenek seçilecek. 2. menüden yine birinci seçenek seçilecek ve ardından Windows etkinleştirilmesi için W seçilecek.

     

    PIf8SGS.gif

     

     

    Deneyip haber vereyim hocam. Önceki ltsc sürümler gibi denemiştim yanlış yapmışım demekki

  4. Bende 3 senedir taahhütsüz türknet kullanıyorum. Adsl alt yapım varı ve genel olarak menundum. 33 megabit hız alıyordum şimdi türkcell fiber alt yapı geldi sokağıma. Merak ettiğim türkcell'in fiber alt yapısı ile türknet fiber kullanabilirmiyim ? Ayrıca taahhütsüz tarifelerde sabit fiyat olayı önemli 120'den 170'e çıktı paket fiyatım türk telekom yüzünden

  5. Herkese selam. Bugün web’de gördüğüm bir işlemi denemek istedim. Elimde tarihi eser bir laptoptan kalan win7 starter lisans kodu vardı. Yeni kasaya win7 starter 32 bit kurdum ve key girdim etkinleştirme hatası verdi biraz daha araştırdım ve telefon ile etkinleştirme denedim. Ancak windows ekranındaki telefon numaraları aktif değildi. Web’de 0850 390 27 77 numarayı buldum ve aradım. Telesekreter yönlendirmesi ile lisansı AKTİF ettim. Sonrasında direkt olarak win10 isosu ile home sürüm yükledim ve oem key aktif oldu. Böylelikle bedavadan win10 lisansı elde ettim. Yani windowsun geçmişte başlattığı bu işlem hala aktif devam ediyor. Belki bilmeyen vardır diyerek burada anlatmak istedim. Denemek isteyip hata alan olursa buradan yardımcı olabilirim elimden geldiğince

    • Like 1
  6. tapfer, 4 saat önce yazdı:

    Buna türkçe dil eklenip yeniden paylaşılma imkanı varmı?

    Phoenix ve FBConan sistemlerini deneme fırsatım oldu gerçekten güzel ve stabil sistem yapıyorlar. İsoya dil ekleme olurmu bilmem ama kurduğun sisteme tr dil eklemek kolay. Bağlı oldugun ağı tarifeli ağa çevir yüklü gelen yazılımlardan update'i aktif et dil dosyasını indir hata verecektir. Pc'yi yeniden başlat aynı işlemleri tekrarla iniyor. %95 oranında türkçe oluyor sistem ama gayet akıcı 

    • Like 2
  7. Bende driver easy kurdum 16 tane sürücü güncellemesi çıkardı. Sürücüleri hep kendi sitesinden indirip yüklerim normalde. Hangisini kullanmayım kararsız kaldım. Görünüşe göre easy ve booster tercih ediliyor genelde. 

  8. tayyar61, 21.02.2022 - 18:49 yazdı:

    Mevzu İptv ise tek geçerim,macera aramaya hiç gerek yok.

    M3u Listeleri,STB Emu Mac adresleri,Kullanıcı adı ve şifre ile olan tüm seçenekleri sorunsuz açıyor.

    Sfvip Player

    Yakalama.JPG.0b9805b0a2df5744375cd6569d9d9b27.JPG

    Player için indirme sitesi : https://bysambek.blogspot.com/2021/05/sfvip-player-x64-pc-icin-iptv-oynatici.html

    Uzun süredir iptv kullanırım. Bir çok program denedim pişman oldum ta ki sfvip playerı bulana kadar. Bende herkese önerebilirim kurulum derdi yok aç çalıştır basit bir arayüz mis gibi. 

×
×
  • Create New...