Jump to content

Sedat220nal

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sedat220nal

  1. bu iş zulüm oluyor her gn en az 5 cihaza format atıyorum düşünsenize tek tek update yaptıgınızı ki ara update de yüklemek gerekiyor sadee sizin dediklerinz le olmuyor siz bile o ara kaç updte yüklediniz kendiniz güncelleştirdiniz kim bilir ne yazıkki uzun süre ilgilenmediği için olumsuz yorum bırakıcam en son 1 ay önce bu hatayı bildiridm ama redist 2015 update ihtiyacı duyuyor önemli olan bu zaten güncelleştirmeleri entegre edip kullanmak yoksa 2014 yılına geri dönemeyeceğimize göre 6 yıllık paketleri entegre etsen iyiydi ilgisizliğin ve feedbacklere geçiştirdiğin için olumsuz 

  2. api ms win crt runtime l1 -1-0.dll hatası  Çözüm yok dll atsakda sorun hallolmuyor redist 2015 in dll si zaten bu muhtemelen o yıllardaki güncelleme paketi dahil olmadıgından yüklenmiyor ek bileşene ihityac duyuyor o yüzden sayfalarca dile getirilen bu konuyu artık es geçmeyin bişeyler yapın lütfen dll indirme vs olmuyor ....

  3. forjest, 23.06.2020 - 20:04 yazdı:

    Aio olan MS C++ paketleri sisteme dahil edildi esasen,çalışmayan gerekli olan c++ paketinin sisteme uyumlu olanını yuklemeniz sorunu çözer diye düşünüyorum nette 2015 ayrı olarak repack çalışmalardan istifade edilebilir.

    Driverpack uygulamasini kendim kullanıyorum bende çalışıyor çalışmaması için bir neden göremiyorum farklı birşey olsa gerek bir anlam veremedim.

    Sisteme büyük guncelleme paketleri dahil edilmedi dolayisiyla bazı çizim vb. programların çalışmaması gayet normal tabiki ileri zamanda tüm guncellemeleri dahil ederek bir calismayi ekleyeceğim ins. ?

    Geri bildirimler için tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim saygılarımla.

    Hocam emin olun denemediğim yol kalmadı derken repackleri katılımsızları ve hatta hatta dll olarak attım olmuyor kendim bilgisayarcı oldugum için emin olun sayısız pc ye kurdum bu konuda bi deneme yapmanızı rica ediyorum 

    • Like 1
  4. Hocam yalnız Ne yaptıysam ne ettiysem Visiual redist 2015 bu sisteme kurulmuyor ve doğal olarak da yazılım ve çizim programlarını çalıştırmıyor bi kaç müşterime kurdum denedim keşke bu paketleri içine gömseydiniz işletim sistemi ile ilgili bi sorun ayrıca driver pack 2016 ve üzeri de çalışmıyor bu sistemde @forjest  bu konularla ilgili yardımlarınızı bekliyorum 

  5. forjest, 17 saat önce yazdı:

    WinRAR kullanmıyorum.genellikle 7zip uygulamasını kullanırım free olduğundan ve geniş işleve sahip olduğundan_dolayı.

    Meganz downloader aracını kullanarak indirme yapabilirdiniz (Linki kopyalayı download etmek  yeterli)  yandex'ten  çok_daha hızlı çekebilirdiniz.İndiren bir dünya arkadaşlar var çoğu indirip sistemlerine kurdular kullanıyorlar zaten. Özetle sıkıştırılan dosya ve meganz linkide sapa sağlam orada durmakta.Aşina olmayanlar ya da, yeni üye arkadaşlar sadece yabancılık çekiyorlar sorun burada başka bir problem yok esasen kolay gelsin.

    Alldebrid Kullanıyorum Hocam Birde Çalışmanız Gayet Güzel bir kaç bilgisayara kurdum Olumlu Sadece Gömülü Lisans yapılsa çok daha zahmetsiz olurdu bizim için Ha birde Office Acces Note Outlook Gibi Eklentileride eklerseniz bir dahaki çalışmanız çok sevinirim Saygılar teşekkürler 

  6. forjest, Bir saat önce yazdı:

     

    • 7zipSFX yöntemiyle exe olarak sıkıştırıldığı konuda özellikle belirtildi buda bir sıkıştırma algoritmasıdır arkadaşlar ve sürekli kullandığım bir yöntemdir gerek katılımsız programlarda,gereksede normal sıkıştırma işlemlerinde. microsoft'da "esd olarak sıkıştırıyor" ama, bazı sistemlerde hata veriyor mesela olayı farklı yönlere çekmemek gerekli. Yoğun indirme sayısı,kullanıcıların indirip sunumda belirttiğim gibi işlemlerle sistemlerine kurup kullananlara haksızlık edilmiş olur.
    • Bugün yeni sistem yapsam tekrar aynı yöntemi kullanırım bildiğim birşey olmasa yapmam zaten sunumda da,açıklamalara dahil edilmiştir değerli arkadaşlar.
    • İndirilen dosyanın md5 hash değerleri tamsa eğer,doğru inmişse,dosyanın çıkmama gibi sorunu kesinlikle olmayacaktır.
    • Diğer taraftan da, exe uzantılı dosyalar için sistemde defender,smartscreen,firewall ve uac gibi güvenlik faktörleride engellemelere neden olabilirler. Dolayısıyla bunlarında geçici olarak deaktif konuma alınarak çıkartma işlemini yapmanız özelliklede öneririm.
    • Dosyayı indirip,sunumda belirtilen işlemleri yaparak çıkartma ve kurup kullananlarında birazdan yorumları bile olabilir ispatı niteliğinde.Üstteki yazdıklarıma ek olarak  dosya ile alakalı bir sorun kesinlikle söz konusu değildir!

    Saygılarımla kolay gelsin.



    Hocam kokteyl işletim sistemi kullanıyorum doğal olarak defender vs zaten yok İşin açığı biraz global anlamda klasik bi rarlama bekliyorum sizden Zahmet olmaz ise :) Çünkü bu işletim sistemini merak ediyorum 

     

  7. EgeGrkn, 22.11.2019 - 23:59 yazdı:

    Bomba güncellemelerle Aralık Ve Yılbaşı Özel sürümleri geliyor.

     

    forjest, 01.05.2020 - 11:06 yazdı:

     

     

     

    Dosya çıkartma işlemi çift tıklanıp,şifre girilir tnctr masaüstüne ISO dosyası çıkartılır. | Sıkıştırma işlemidir 7zip uygulamasının kendi paketleme_özelliğidir değerli arkadaşlar. :) 

    E5Zccp

    hocam saygı duyuyorum ama hedef klasörü seçtikten sonra şifre sormadan bu hatayı veriyor 
    https://hizliresim.com/QJ6jzb

×
×
  • Create New...