Jump to content

AaronRamsey

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About AaronRamsey

Recent Profile Visitors

172 profile views

AaronRamsey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Çok kararsız kaldım şuan bazıları diyor ki programlarda oyunlarda sorun çıkartıyor bazıları hepsini açıyor diyor. nedir yani anlayamadım çıkartırmı çıkartmazmı ?
  2. MUTON www.facebook.com/baskently.taner burdan ulaşabilirmisin acil yada sen ver ben ulaşıyım  Bende windows 8 pro cd'si var içine girdigimde setup.exe felan var fakat burdan 8.1 indirdim içinde setup felan yok 8.1 ler bölemi ?
  3. Herşey için teşekkür ederim... o zaman indirdigim formatı atıyorum.  
  4. ben şuan win 7 ultimate kullanıyorum hiç windows 8 deneyimim yok onun için danışayım bi problem çıkmasın diye ugrasıyorum  güncellemeleri kendimi yapıyor bide yoksa benmi güncellemem gerek onuda ogrenırsem formatı atıcam. En günceli bu konudaki mi yoksa temmuz konusuyla aynımı ?
  5. bilgisayarda yavaşlamalar olur diye okudum biyerdede  http://www.tnctr.com/topic/258971-windows-81-update-1-8in1-temmuz-2014-x64/  bunu indirdim
  6. Benim Bilgisayarımda Uefi Destegi yok ama bu siteden temmuz 2014 windows 8.1 i indirdim ama uefiymiş galiba ben onu bilgisayarıma formatlasam bi sorun çıkarırmı lütfen cevap verin 
×
×
  • Create New...