Jump to content

G246kayG252r

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About G246kayG252r

Recent Profile Visitors

140 profile views

G246kayG252r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar yardımlarınız için çok sağolun. dediğiniz gibi diğer bölümü sildim 1000mb bölümü olacak gibi ama yinede bu pylaştığınız dvdyi atayım mı?Şuan atmadım ve biçimlendirme tamamlandı.Ama atmam gerekiyorsa o dosyayı iptal edip kopyalayacağım ve tekrardan formata başlayacağım.Hemen bir cevap atabilirseniz. Birde uefi de kurulum yapıp yapmadığımı nereden anlayabilirim konudaki windowsu indirdim. f12 ile efi kurulumu seçtim ve bütün dosyaları sildim. şuan biçimlendirme yapabiliyorum formatada başlayabilirim ama dediğim gibi kurulum için yine de Engineering nin dediği dosyayı indirip kopyalayım mı teşekürler. 1000mb bölümü silip f12 ile boot optionsa girdikten sonra biçimlendirme yapabiliyorum. Ama formatı başlatmadım. Çünkü sizin söylediğiniz dosyayı kopyalamam gerekiyor mu gerekmiyormu sormak istedim. Şuan kopyalamadan format atabiliyorum ama sistemimin uefi olmasını istiyorum. Boot tan efi usbyi seçtim ama yine de emin olamadım. Kopyalamam gerekiyor mu söylediğiniz dosyaları bir de sistemin uefi olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler
  2. Çok teşekkürler yorum için. Tam olarak anlayamadım okudum fakat. Yinede indirip deneyeceğim. Açıkçası bilgisaarcıya götürmek istemiyorum yakınımda da yok zaten. Şuan bütçem de yok kendim halletmeye çalışıyorum. Açıkçası bu olmuyorsa eğer uygun bir sürüm arıyorum. İsteğim 64bit tr 8.1 pro sürümü ve uefi olsun istiyorum. Usbden kurulum yapacağım ama dediğim gibi sistemim freedos biosa giremiyorum mesela. Direk saat ve tarih yazma yeri geliyor siyah ekran başka bir şey olmuyor.Lütfen yardım edin resimli anlatım veya video ve uygun sürüm hususunda teşekkür ederim.
  3. bu arada 1000mb bir alan var sadece oraya dokunmadım. Silmem mi gerekiyor orayı da. Bir de 8 gb ssdsi var pcnin orayı hiç göremiyorum. Sadece 930gb bir alan bölümlenmemiş ve 1000mb bir alan bulunmakta.Teşekkürler.
  4. şöyleki silme işlemi bile yapamıyorum zaten silinmiş hatta hiç biçimlendirilmemiş dedim ya freedos geldi bilgisayar ve biçimlendirme silme işlemi yapamıyorum. Sadece yeni diyebiliyorum yeni dediğim zaman da belirttiğim hatayı alıyorum.
  5. şöyle bir problem var lenovo y510p aldım freedos geldi pc ve dvdroomu yok o yüzden tek şansım usbden atmak. bir şekilde hallettim usb olayını şuanda format ekranındayım fakat sürücü seçme bölümleme yerine geldiğimde windowsun kurulacağı yer için yeni bölüm oluşturulamadı hatası alıyorum. hata 0xd756fca0 kodu. hiçbir şeilde yeni bölüm oluşturulamıyor ve oluşturulamadığı için de formatı başlatamıyorum acil yardım lütfen.... ayrıntılar sekmesinde windows bu diske yüklenemez. seçilen diskte MBR bölüm tablosu var EFI sistemlerde windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir yazıyor.Lütfen yardım..
  6. paylaşım için teşekkürler önclikle. benim sorum indirdiğim bu windowsu flasha boot etmem gerekiyor bir çok program denedim fakat olmadı. denenmiş bir program var mıdır? teşekkürler merhabalar kuruluma başlarken dil seçeneği seçiyorum. şimdi yükle diyorum. İleri dediğim zaman şöyle bir hata alıyorum hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra tamamı tıklayın diyor. sürücü bulamıyor. bilgisayarı yeni aldım freedos geldi. kurulum yapamıyorum yardım lütfen...
×
×
  • Create New...