Jump to content

OScreating

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

160 profile views

OScreating's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. maxtoyu denedim ekranı ikiye ayırıyor. benim istediğim çatlayan tarafı tamamen devre dışı bırakmak.
  2. Bilgisayarımın ekranında çatlak oluştu bu yüzden sadece ekranın sağ tarafını kullanmak istiyorum mümkün mü acabba?  Yani ekranı ortadan ikiye bölüp sağ tarafını kullanmam mümkün mü?
  3. Aslında bunu yapan programlar var. Sağ menüye ekleyince icon çıkartan programla açma komutunu bilmiyorum. http://www.rw-designer.com/batch-icon-extractor bu program iş görüyor ancak dediğim gibi bu programla açma komutunu bilmiyorum.
  4. Evet onu biliyorum. Benim istediğim exe uzantıya sağ tıklayınca icon u buraya çıkart şeklinde bir sağ tık menüsü istiyorum. 
  5. Merhaba arkadaşlar. Bir dosyaya sağ tıklayınca icon u buraya çıkart şeklinde bir sağ tık menüsü nasıl yapabilirim. Context menu programlarının hiçbirinde bulamadım bu özelliği.
  6. Merhaba arkadaşlar. Bir dosyaya sağ tıklayınca icon u buraya çıkart şeklinde bir sağ tık menüsü nasıl yapabilirim. Context menu programlarının hiçbirinde bulamadım bu özelliği.
  7. K@ylü hocamın dosyalarıyla yaptım. Yükleme tamamlanıyor adımından sonra bu hatayı verdi.
  8. teşekkürler başka yok sanırım bir de yukarıdaki yöntemle entegre edeceğim üçünü de 
  9. Çok sağolun o kadar bilgim var yapabilirim artık :) yardımcı olmak istiyorsanız başka bir konu açtım orda yardımlarınızı bekliyorum.
  10. Flash bellek değilde direk klasöre atıp iso yapamaz mıyım
  11. isoyu sildim. eğer yazdığım adımlarda bir sorun yoksa baştan deneyeceğim. aynı sorun olursa dediğinizi yaparım.
  12. Autounattend.xml dosyası ana dizinde yoktu zaten. Onu da kontrol ettim.
  13. windows 7 için bu güncellemeler dism olmuyormuş: KB890830-KB2533552-KB915597 (başka var mı bilmiyorum) @echo off @COLOR 1A title By_K@ylu .Tnctr.Com cls mkdir C:\DVD\PRO echo. echo C SURUCUNUZDE OLUSAN DVD KLASORUNE WIN7 DOSYALARINI CIKARTIN echo. echo PROGRAMLARINIZI C:\DVD\PRO KLASORUNE ATIN echo. pause xcopy C:\sources\* C:\DVD\sources\ /cheryki Set isotag1=K@ylu Set isosetupfile=WIN7.ISO Set isoroot=C:\DVD Set bootfile="%isoroot%\BOOT\ETFSBOOT.COM" Set tools=C:\Tools Set oscdimg="%tools%\oscdimg.exe" "%oscdimg%" "-b%bootfile%" -u2 -h -m -o "-l%isotag1%" "%isoroot%" "%isosetupfile%" RD /S /Q "C:\tools" RD /S /Q "C:\Sources" del x.cmd bu kodlarla aktivasyon ekliyordum sisteme. eğer güncelleştirmeleri katılımsız yapıp aynı şekilde eklesem yüklenir mi?   örneğin:   KB890830.msu /quiet KB2533552.msu /quiet KB915597.msu /quiet    bunların haricinde başka varsa ve söylerseniz çok memnun olurum.
  14. Bu hatayı alıyorum. Windows7 için denemiştim. Server 2008e adk yükleyerek esd yaptım. Köylünün boot.wim i kullandım. ei.cfg içeriğini aşağıdaki iki şekilde de denedim yine aynı hata. [Channel] Retail [VL] 0 [Channel] Voluma [VL] 1
×
×
  • Create New...