Jump to content

SelmanBAL

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İSTANBUL

İletişim Bilgileri

  • Google+
    software.selmanbal

Recent Profile Visitors

323 profile views

SelmanBAL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü ams sürümüm eskiymiş plugini görmemiş yeni sürümü yükleyince düzeldi :)
  2. Hocam öncelikle ilginiz için çok teşşekür ederim bende o şekilde yapmıştım fakat sonuç -1 çıkıyor.   Benim yazdığım kod:   [codeh] prosay = ListBox.GetCount("ListBox1"); Label.SetText("topprogram","Toplam Program Sayısı: "..prosay) [/codeh]
  3. Merhaba arkadaşlar. Ben yeni yeni ams ve programlama öğreniyorum. AMS ile birkaç çalışma yaptım kısa zaman içerisinde paylaşmayı düşünüyorum. 3 gündür treelist pluginini öğrendim şimdi list box ile denemeler yapıyordum çünkü farkettimki listbox ile bir çok proje yapılmış ve bu projelerin kullanığı çeşitlilik çok fazla lakin bir problemle karşılaştım. ListBox satırlarını saydırıp toplam değeri label e aktarmak istedim fakat bir türlü yapamadım. TreeList te TreeList.CountRows ile saydırabiliyorum ama listbox ta ListBox.GetCount ile denedim ama saydı bir türlü yapamadım. Acaba ListBox ta böyle bir özellikmi yok? Veya benmi beceremedim? Konuyla ilgili bütün örnek çalışmalara ve derslere baktım ama bulamadım lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. SelmanBAL

    Neon Aıo V2.1

    Platformun kodlamasını hangi programla yaptın öğrenebilirmiyim?
  5. Rica etsem elinizde çalışma dosyası varsa yeniden upload edebilirmisiniz? Linkler silinmiş :)
  6. Hocam Sizi şaşırtıcam görüceksiniz. hazırı bende sevmem herşey emek verince güzel lakin bilgi paylaştıkça çoğalır bazen sizinde yardıma ihtiyacınız olabilir :) yeni başlamadım sadece 2 yıldır aravermiştim sonra aklıma bi fikir geldi ve yapmak istedim zaten seninle daha önceden tanışmıştık ağabeyim 2010 senesinde ozamanlar nickim CxSoftware idi küçük bi ihtimal belki hatırlarsın.   İlginiz ve yardımınız için minnetarım tekrar ve tekrar çok teşekkür ederim ağabeyim :)
  7. Hocam öncelikle ince bir davranış içinde bulunup yardımını esirgemediğin sonsuz teşekkür ederim. Ilgın benim için altın değerinde.. Bu işte yeni değilim hatta öyleki baya bi eskiyim ancak ara vermiştim iki senedir simdi muhtesem bir dönüş yapmak istiyorum uzamnligim phtoshop uzerine bende sizin gibi insanlara yardım etmek paylaşmak istiyorum.. Sayın abim sizi önceden tanıyorum 2010 senesinde tanismistik :) Şimdi hazırladığınız örnek için tekrar teşekkür ederim hemen incelemeye alıp kendime göre düzenleyeceğim kısa zamanda tekrar görüşmek dileğimle minnetarım :)
  8. Veridğiniz bilgiler için sonsuz teşekkürler. Ben bir çalışma hazırlıyorum ve yakında paylaşıma sunucam hemen hemn bitti fakat Tarihi Labele ay kısmını isim olarak yazdırmak istedim ve açıkcası beceremedim. yapabilme şansımız varmı? varsa kodlarını paylaşabilirmisiniz?   Örnek: Aşağıda göründüğü gibi yazdırmak istiyorum. Yardım ederseniz sonsuz minnettar kalıcam. Pazatesi Ekim 28, 2014" 17:31
×
×
  • Create New...