Jump to content

Tasci

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

367 profile views

Tasci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Güncel Sürüm:   Filename: Hirens.BootCD.15.2.zip Filesize: 592.5 MB (621283886 bytes) ISO MD5: 7EFC81ADBBD551D56F6021C439C6837C ZIP MD5: D342BBD6BF7554ABA24A376E41675DBF
  2. Verdiğin adresler çalışmıyor. Pert olmuş yönetimin dikkatine. Adresler çalışmıyor .
  3. Photoshop veya benzeri programla resmin üzerine yazıyı yaz sonra istediğin yere yükle.
  4. RDK 4.9 Windows 10 Technical Preview Sürümü RDK 4.9 ve önceki sürümleri Windows 10 Technical Preview' de çalışmıyordu. Sorun RDK' dan değil de kullandığım BASS kütüphanesinden kaynaklanıyordu. Neyseki Windows 10 da bir bug olduğu için çalışmadığını anlamış olduk. BASS'ın resmi sitesi olan un4seen.com' da Windows 10 uyumlu sürüm yayınlanmış. Bende hemen RDK ile çalışabilir hale getirdim. Windows 10 kullanıcıları için hayırlı olsun... RDK - Radyo Dinle Kaydet internet üzerinde yayın yapan radyo kanallarını dinlemenize olanak tanıyan başarılı ve tamamen Türkçe olarak tasarlanmış başarılı bir masaüstü uygulamasıdır. Sade ve şık arayüzü üzerinde 100'lerce internet radyosunu canlı olarak dinleyebileceğiniz RDK - Radyo Dinle Kaydet programının en güzel özelliklerinden birisi de dinlediğiniz yayınları anlık olarak bilgisayarınıza kaydedebilecek olmanız. İstediğiniz radyo programlarını veya radyolarda çalan sevdiğiniz şarkıları programın kayıt özelliği sayesinde bilgisayarınıza kaydedebilir ve ne zaman isterseniz tekrar dinleyebilirsiniz. Ayrıca program içerisinde bulunan radyo kanallarına ek olarak sizlerde kendi beğendiğiniz veya takip ettiğiniz radyo kanallarını programın listesine ekleme şansına sahipsiniz. Programın Temel Özellikleri: 128 Kbps ve 44 Khz MP3 formatında kayıt yapabilme Kayıt esnasında kaydı durdurabilme ve tekrar devam edebilme URL adresinden radyo kanalı ekleyebilme Messenger’ da bulunan “Ben ne dinliyorum?” özelliğini kullanabilme Düşük hafıza kullanımı Mutimedia klavye desteği Kısayol tuş desteği Kullanıcı dostu arayüz Aynı anda birden fazla RDK çalıştırabilme Görev çubuğunda sabit program simgesiyle kolay etkileşim 685 Radyo kanalı Youtube üzerinden video dinleme imkanı İndirme Adresi: [spoiler]https://yadi.sk/d/hT8iPSixeqDaF[/spoiler]
  5. Merhaba Arkadaşım önerdiğin program .google play kullanıcı yorumlarına baktığımda kullanıcın biri programın ücretli olduğunu söylüyor. Siz ise full olduğunu söylüyorsunuz bu durumda önerdiğiniz program full olması mümkün gözükmüyor acaba program kırık mı? Eğer kırıksa telefon rotlu olmadan kırık programı kullanmak mümkün değil biliyorum.
  6. Arkadaşlar IcoFX  programının Türkçe yaması var mı  versiyon 2.10 ben bulamadım ve kendi çabamla  programı Türkçeleştirdim . Yama sitesinde dolaşırken bir arkadaş çevirmek istediğiniz programla alakalı programın kendi sitesinden yardım alabilirsiniz diye söylemişti ben de bu söz üzerine programın yazılım şirketine mail attım yanıt olumsuz geldi. Denilen söz şu an için programa ek dil düşünmüyoruz dediler. Bu durumda ben yaptığım dil dosyasını sitede yayınlamaya kalksam şirket bunun farkına varsa acaba sonucu ne olur merak ediyorum siz ne dersiniz.
  7. Aynen acronisin Türkçesi gibi  :D Arkadaşlar şaka bir yana bunu Türkçe yapabilene ne mutlu :hi:
  8.   Açtığım konuyla alakalı bilgisi olan yok mu benim için önemli üzerinde çalıştığım txt dosyasına müdahale yapılmasını istemiyorum  hazırlanan txt dosyasını ilgili yerde kullanmak istediğimde üzerine yapılan şifre sorun göstermemesi lazım yoksa dosyayı şifreleyen programlar mevcut şifrelendiğinde kullanmaya kalkıldığında dosya şifreli olduğundan lag dosyasında çalışmıyor   sıkıntım burada.
  9. Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var! Arkadaşlar bir programın dil dosyasında bulunan ing dilini Türkçeye çevirdiğimde bir daha başka biri o dosya üzerinde çalışma yapamasın dosyanın içeriğini değiştiremesin bu çalışmayı şifrelemek istiyorum yalnız şifrelenen dosyayı ilgili lang dosyasına attığımda görevini yapsın şifreleme dosyanın içeriğine zarar vermemesi lazım bu konuda bilgisi olan var mı?
  10. HexEdit programı indirdim  versiyon 4.0 free sürüm lisans istemedi. Sizden ricam programla ilgili bir program üzerinde küçük de olsa örnek çalışma verebilir seniz programın kullanımıyla ilgili bilgi sahibi olmuş olurum. Bende kendi çapımda  basit programları PE Explorer yardımıyla çevirmeye çalışıyorum arkadaşlarında dediği  exe dosyalarında çevirmeye  müsaade etmiyor demek ki hexedit türü program kullanmak gerekiyormuş yardımcı olursan memnun olurum.
  11. Mesaj olayı yalan kesinlikle böyle bir şey  inanmayın!!
×
×
  • Create New...