Jump to content

Liquido

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Liquido

  1.  

    istanbulda oturuyorsan ayarlayabilirim

      İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 Ultimate 64-bit

              SİSTEM DİLİ: Türkçe

    ANAKART: MSI MS-7917 1150 PİN UEFI

              İŞLEMCİ: Intel Core i7-4770 3.40GHz (8 CPU)

               RAM: 16 GB 1600 Mhz Kingston ( HyperX )

             EKRAN KARTI: AMD HD 7950 GDDR5 3GB 384Bit DX11.1

    120 GB SSD

    500 GB + 1 TB HARDDİSK

    GÜÇ KAYNAĞI: CORSAIR CX600w

    Artı şu son çıkan yüksek boyutlu 15 adet oyun yüklü 

    3.800 TL

     

    Dış Kasada Şu:http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-silencio-650-pure-midt-atx-usb-30-siyah-kasa.html

     

     

    Hocam istanbulda yaşamıyorum 0 toplamam gerekiyor :) 

  2. Arkadaşlar Merhaba. Aşağıdaki sistemi topladım kısmet ise alıcağım onaylarsanız acaba son bir kez kontrol edermisiniz değiştirilmesi gereken veya ekleyip çıkarılması gereken parça varmı veya. Bu Fiyata topladığım sistemden daha iyi performans alabiliceğim düşündüğünüz bir sistem var ise  intel toplayabilirseniz güzel olur düşüncelerinizi alabilirmiyim? 4100 TL ye aşağıdaki sistemdenmi daha iyi performans alabilirim yoksa INTEL sistemdenmi?

     

    KlVbwwc.png

  3. Merhaba Bu sistemin imageres.dll dosyasını paylaşırmısınız ? Sadece bu sistemin imageres.dll sini lazımda :)

    MoTuN --> komple paketin linkini bir önceki sayfada verdim. ayrıca dll dosyası paylaşma gibi bir niyetim olsa sistemi paylaşmazdım zaten.

  4. Merhaba kendi fikrimide söylemek istiyorum gerçekden böyle birşey çok güzel olur. Hem birbirimizi tanıma şansımız olur.. Sohbet ederiz. Alınıcak bir karar vs varsa onlar hakkında görüşlerde alınabilir.. Gerçekten güzel olur.

  5. Uydunet önceden alt yapısında çok şikayet vardı 1 sene önce facebook sayfalarından sadece şikayetler yağıyordu ama bir anda alt yapılarını geliştirdiler AKN Paketleri felan getirdiler Şuan gayet stabil çalışıyor. Bölgenizde var ise lütfen geçiniz.Ayrıca Yeni Fırlatılıcagı uydudan sonra kapsama alanı büyük ölçüde genişleyecegi söyleniyor. 

  6. Merhaba arkadaşlar Ben sanalda Windows xp test etmek istiyorum Windows 8.1 32 bit kullanıyorum virtual box indirdim. Herşeyi yaptım ama aşagıdaki hatayı alıyorum hep. vmware player deniyorum ama oda desteklemiyor sadece bu açılıyor aşagıdaki hatanın çözümünü alabilirmiyim ? Digerleri malesef olmuyor windows 7 yüklersem oluyor windows 8.1 sadece açılan bunu bulabildim.Yöneti olarak başlattım ayrıca gene aynı hata.

     

    ywAzgcp.png

×
×
  • Create New...